מה מטרת הפורום?

יופיאל

New member
מה מטרת הפורום?

עינת , מה בדיוק מטרת הפורום שלך? לתת תשובות קצרות מאוד , לא עמוקות בכלל , רק לטעום טיפה... אם כך מה בכלל הטעם? (אלא אם כן הם חוזרים אלייך ליעוץ אישי , בתשלום כמובן...)

pomelit

New member
זה נשמע לי קצת אכזרי

כאילו אתה מרמז לזה שהפורום נפתח רק למטרות כלכליות (ואם אני טועה - אני מתנצלת). עקרונית, חלפחות עד כמה שידוע לי, הניהול הוא בהתנדבות לגמרי, כך שזה לא ממש נעשה בשל בצע כסף. אם מישהו מגיע לייעוץ פרטי - סבבה, ודווקא נכון לציין במפורש בהודעה עצמה שהייעוץ בתשלום - ככה יש גילוי נאות, ומי שמחליט לעשות את זה מבין שיש בזה תשלום (אני לא מקבלת אחוזים - נשבעת (-; ). ולגבי מהות הפורום - הגיוני שאנשים יבואו לשאול על מה יקרה להם, אבל אולי באמת אפשר לפתוח דיון מעמיק יותר על נומרולוגיה בכלל. אז הנה שאלה הראשונה - היות שמדובר בהמרה של אותיות על פי הגימטריה בעברית, זה אומר שזה מדע (תורה/איך שתרצו לקרוא לזה) יהודי? ומה עם מישהו שהוא לא יהודי? אם אמיר את דתי - תוצאות חישוב המספרים יהיו זהות? איך מחשבים את המספרים באנגלית?

pomelit

New member
בתור שאלה ראשונה זה יצא ארבע שאלות

אופס... אבל בכל זאת - אם מישהו יודע, אשמח לקבל תשובות

עינת

New member
:) פומלית את נהדרת

ואני גם יכולה להעיד על כך שאין לך אחוזים(גם לי לא אגב). הייתי שמחה מאוד שיתפתח דיון מעמיק על הנומרולוגיה ואני שמחה על שאלתך. נכון שאת האותיות אנו ממירים למספרים אך אין קשר דתי לעניין.נכון הוא שיש נומרולוגיה קבלית והיא קשורה קשר ישיר ליהדות אך איני עוסקת בה ואף איני בקיאה בה וזאת מתוך אמונתי שהתורה ניתנה לכולם,לכל אדם - האל הוא אחד ,דתות כבר מדברות על שליח האל. שלא יובן לא נכון איני מתנגדת לנומרולוגיה קבלית אני רק אומרת שזו עוד דרך. כפי שממירים את האותיות העבריות כך ממירים את האותיות הלועזיות על פי הסדר מאחת ועד תשע. אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
:)

יופיאל למרות ששאלתך סרקסטית במקצת היא לגיטימית ואם היית קוראת את הודעת מנהלת הפורום היתה לך תשובה אבל אחזור שנית על דברי. הפורום שלכם ובשבלכם אני פה כדי לספק תשובות ולהשתתף בדיון אם הוא עולה.נכון שהייתי שמחה מאוד אם היו עולות שאלות בנוגע למהויות ולדברים יותר עמוקים אך אם רצונם של המשתתפים לדעת מעט על עצמם זה גם בסדר. אינך יכולה לצפות שתשובה בפורום תהיה תחליף ליעוץ אישי הלא כן? ומה רע בעצם לטעום את הטעם? לכל אחד יש את רצונותיו ואני פה כדי להענות לבקשותיכם . ברצוני להדגיש כי אני מנהלת את הפורום בהתנדבות ולמרות שהתחייבתי לשעה ביום אני משקיעה בו הרבה יותר על חשבון זמני ונהנת מכך למרות שלפעמים זה קשה. אם פתחתי צוהר ולו לאדם אחד הרי שקיבלתי שכר לעמלי(ואם תבדקי בתגובות תראי שתשובותי נותנות המון לחברי הפורום). ולענין יעוץ אישי,האם יש לך התנגדות שאקבל שכר לעמלי כאשר אדם מבקש יעוץ אישי ופרטי אשר יכול ברוב המקרים לפתוח מודעות ולחסוך שנים של טיפול פסיכולוגי? דעי שיעוץ פרטי גוזל ממני כ -3 שעות עבודה להכנת המפה ועוד פגישת יעוץ. בכל מקרה את מוזמנת לקחת את הפורום למקומות שמעניינים אותך ובכך להעשיר את הידע של כולנו. אור שפע והרבה אהבה עינת

למעלה