מה מטרת התוכנית?

מה מטרת התוכנית?

האם מטרת התוכנית היא: 1. להזהיר את הציבור לגבי ה"פושע/ת" שמסתובב/ חופשי?? 2. לעצור את ה"פושע/ת" שמסתובב/ת חופשי??? ואמנון אם אתה קורא אני נהנה לראות את התוכניות שלך מענינות בטרוף!!

eranmc

New member
גם

אם לתוכנית היה ריטינג נמוך זה לא היה מזיז להם מה קורה, אך מכיוון שתוכנית כזאת מביאה המון ריטינג אז מטרת התוכנית היא 1 ו 2 במקרה ש 1 קרה והמשטרה פעלה בהתאם.

תודה רבה אמנון וכן יש איזה נושא

למרות שזה לא נכתב כאן הצלחתי לקרוא את התגובה שלך איכשהו ותאמת לא ציפיתי שאתה תקרא כאן את התגובות ואם ככה כל כבוד!! והמחמאות מגיעיות לכם בהחלט אתם אחלה צוות ותוכנית מענייינת מאוד!! עכשיו כן יש לי איזה בעייה אבל אני לא יודע אם זה מתאים לתוכנית שלך. הבעייה היא שבגג בדירה שלנו הקמנו מחסן מפלסטיק, לא כל כך גדול ושלא מפריע לאף אחד מהשכנים. אבל בכל זאת העיריה ביקשה לפרק אותו ועוד לשלם להם קנס על כך! (עירית ת"א). העיריה דרשה זאת בגלל תלונה שהתקבלה על ידי השכנים. עכשיו אני יכול להבטיח לך שאין מצב שזה מפריע למישהו מהשכנים ועוד שלשכנים נוספים יש גם מחסן דומה באזורנו. כנראה שהתלונה באה מתוך קנאה או איזה נקמה כלשהי כי היו תלונות נוספות כאן בביניין וחושבים שאלו אנחנו אולי. עכשיו אנחנו הורדנו את זה כמו כל אזרח שומר חוק, יש לעשות משהו נגד זה? עכשיו שאלתי אלייך אם זה מתאים לתוכנית שלך הנושא הזה???

למעלה