מה מיוחד בפורום קטנטנות

מה מיוחד בפורום קטנטנות../images/Emo35.gif../images/Emo77.gif

קודם כל- שלום
אני אביטל, אני קוראת כאן בפורום תקופה לא קטנה והרבה לפני גם הייתי נכנסת לעיתים לראות מה חדש, וכעת החלטתי שבא לי להעלות זכרונות מילדות רחוקה
אז חשבתי להתחיל להיות כאן פעילה וגם להפעיל קצת יותר את הפורום.. אז יש לי שאלה חשובה אליכם חברי פורום יקרים: למה אתם חושבים ש"קטנטנות" שהיא הסדרה הכי ישנה של כריס מורנה מכל אלו שהגיעו אלינו ארצה, הצליחה כ"כ ואיתה גם הפורום הזה, הרבה יותר מפורום "המורדים" ו"פלוריסיינטה" שנסגרו כבר והן סדרות הרבה יותר חדשות מקטנטנות..? מה סוד הסדרה? מה סוד הפורום? ודבר נוסף- חשבתי שכל אחד יציע פעילויות שיפעילו יותר את הפורום או לחלופין הצעות לחברי הפורום בכלל למי שאין כ"כ הרבה זמן לקחת על עצמו פעילות כלשהיא.. זה יכול להיות סקרים, תחרויות, שרשורי נוסטלגיה, מידע חדש על השחקנים וכדומה... כולם יותר ממוזמנים להשתתף בשרשור

ויש לי הצעה למשחק../images/Emo77.gif

בעצם תחרות שיכולה להיות בסגנון החוליה החלשה או כל אפשרות אחרת בה יתחרו המדים של ילדי המעון לאורך העונות של קטנטנות וגם המדים שהיו בפינת אור יכולים להתחרות.. הייתי שמחה לעשות את זה אבל אין לי תמונות של כל המדים שהיו לכל אורך הסדרה, אם מישו אחר יכול לעשות זאת, נראה לי שזה יהיה אחלה..

pinkdor

New member
אם תשאלי אותי...

אני חושב ש"קטנטנות" היא הסדרה היחידה של כריס מורנה שבאמת הייתה מבריקה, וכן- היה בה גם קסם מיוחד. לא סתם היא הובילה 7 שנים בארגנטינה. השאלה הבאה אומרת הכל: איזו תוכנית טלוויזיה שרדה 7 עונות מלבד כוכב נולד?!?! אני חושב שצוות הכותבים של קטנטנות היו מעולים וחבל מאוד שכריס לא המשיכה איתם לסדרות אחרות שלה. אני גם חושב ש"המורדים" ו"פלוריסיינטה" הצליחו אך ורק בזכות "קטנטנות", אבל אך ורק! המורדים לא באמת הייתה סדרה גאונית. במורדים היא ממש לא המציאה את הגלגל. הקונספט של "קטנטנות", לעומת זאת, היה ייחודי. עובדה שעד היום כריס ממחזרת כל מיני רעיונות של "קטנטנות" בסדרות חדשות שלה. קטנטנות הייתה ותשאר הטלנובלה הטובה ביותר לילדים ונוער

shiran232

New member
מחזקת את מה שדור אמר

קטנטנות באמת הייתה סדרה גאונית-7 עונות! איפה היה דבר כזה? וגם בגלל שקטנטנות התחילה הכל. אני לא מסכימה עם זה שהמורדים הצליחה רק בגלל קטנטנות, אבל אין ספק שמזה התחיל הכל. הרי ההתלהבות מהמורדים הייתה עוד לפני שהסדרה התחילה בכלל בארץ-כי הרבה שחקנים מקטנטנות שיחקו שם. המורדים, פלוריסיינטה וכל מה שבא אחרי היו כמו "המשך" לסדרה, כי למרות שהרעיונות היו קצת שונים, היו הרבה מיחזורים, הרבה דברים שהזכירו את קטנטנות. אפילו ב"כמעט מלאכים", כל הסיפור הוא על יתומים-דבר שהתחיל בקטנטנות. הכל התחיל מקטנטנות, בשנות ה-90, כשעוד היו תוכניות תמימות בטלויזיה. אם היו משדרים את התוכנית היום אני לא בטוחה שהיא הייתה כל כך מצליחה בארץ. היא התאימה לתקופה אחרת, והסדרות שהמשיכו אותה התאימו את עצמן לתקופה החדשה הזאת, ובגלל זה הן פחות קסומות ואחרי שנגמרים השידורים הן נשכחות

מסכימה עם כל מה שכתבת../images/Emo77.gif

ובעיקר עם זה שהסדרות האחרות הסתיימו, אז הן הסתיימו וזהו. "קטנטנטת" היא בהחלט בלתי נשכחת! אני עדיין מעלה לפעמים זכרונות עם חברות מהסדרה...

travajo

New member
הקסם של קטנטנות

ללא ספק הקסם של הקטנטנות חוץ מהעלילה, הם השירים היפים השזורים לאורך התוכנית. השירים ממשיכים ללוות אותי כמה שנים מאז שהיא הסתיימה... כל פעם כריס מורנה מחדשה הצליחה להמציא שירים קליטים ושמחים שאתה לא מפסיק לפזם... הלוואי וערוץ הילדים ישדר את קטנטנות יום יום בשעות פריים טיים, אני בטוחה שיהיה רייטינג טוב

וואי הלוואי../images/Emo77.gif

לכבוד 20 שנה להולדת הערוץ, הם משדרים תוכניות של פעם.. הלוואי שהם גם ישדרו את "קטנטנות".. גם בשבילנו וגם בשביל הילדים הקטנים שישנם היום שלא מכירים את הסדרה..

מה לא מייחד את קטנטנות?

קודם כל, הנה העובדה, שכמה שנים טובות אחרי שהסתיימה התוכנית, אנחנו עדיין כאן מדברים עליה. אני מחזקת את מה שכולם כתבו! היה בה קסם מיוחד, משהו תמים.. משהו שעד היום כשאתה רואה ונזכר בו, אתה מאמין לו למרות שאתה כבר לא ילד. השירים! שעד היום אני זוכרת אותם בעל פה.. הרעיון של היתומים המסכנים, של המעבר בין ילדות לבגרות [Crecer], המתח.. כל התוכניות שבאו לאחר מכן הן פשוט העתק, ראו דבר שהצליח להם אז ניסו לעשות אותו דבר בשם אחר ועם שחקנים אחרים וזה פשוט לא הלך. גם התקופה עברה, עכשיו הילדים הרבה פחות תמימים ממה שאנחנו היינו לדעתי.
נועה.

בזה את צודקת../images/Emo77.gif

הילדים שיש היום הרבה הרבה הרבה הרבה פחות תמימים
אני רואה את אחיינית שלי שהיא בת 8, היא יודעת כ"כ הרבה דברים בגילה שאני גיליתי אותם הרבה יותר מאוחר... ילדים מסכנים

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני חושבת שקטנטנות הצליחה בזכות זה שהתוכנית הייתה התוכנית הראשונה,ותמיד הראשון הוא הכי מיוחד. הכל היה באמת תמים.. משהו שאין אותו היום. טעם אחר.. טעם של פעם.. השירים המדהימים שאני לא מפסיקה לשמוע עד היום.. כל מה שבא אח"כ רק ניסה לחקות את קטנטנות ולרוב זה לא ממש מצליח.. רעיונות למשחקים - -זה או זה [בין דמויות,עונות,שירים וכו'..] -מישהו בוחר דמות ולפי שאלות של אחרים מגלים מה הדמות. וזהו בינתיים.. אני ינסה לחשוב על עוד :)

sthead

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני אשמח לנסות שוב להעלות את פינת הידעת? ולנצל את ההזדמנות שיש פה אנשים חדשים שאולי יוסיפו ויתעניינו במה שייכתב בפינה
מה מיוחד בקטנטנות? התמימות, התאונות והמתח, השירים, המילים בחלק מהשירים, הקליפים המצחיקים, הנוסטלגיים והמרגשים לעתים, הדמויות ה"רעות", המצחיקות (כמו פיה ואינס), האשלייה שהסדרה נתנה, כי בכל זאת זה סוג של אסקפיזם, דמויות ריאליסטיות כמו חואן, פחות אהבתי את הקטע החלומי, כמו החלון למשל. לא לשכוח שקטנטנות נעשתה בשנות התשעים, כשהעולם היה יותר תמים ממה שהוא עכשיו, כשעוד לא היה, לפחות כמו עכשיו, פולחן של אמצעי התקשורת שמכתיבים את "המסר", כמו כל הקטע של רזון... תראו איך נראים גיבורי הסדרות של כריס פעם והיום.. ובכלל בתקשורת, תת משקל זה פשוט באופנה. ולא רק זה, מישהי מפורסמת שלא נראית טוב מספיק לעיניהם של הכתבים באתרי הרכילויות, הם פשוט אומרים עליה דברים כל כך מכוערים.. אחרי שצילמו אותה בפפראצי כשהיא הולכת בתומה לים. וההתייחסות לזה בתקשורת ובתכניות בפריים טיים, זה פשוט זוועה ואני לא מבינה איך בנות יכולות להבריא לגמרי מהפרעות אכילה כשזה המודל לחיקוי שהן מקבלות, זאת הצורת הדיבור בתכניות כאלה כמו "גיא פינס". אבל עזבו, יש לי כל כך הרבה מה לומר בהקשר הזה שזה לא לפורום ואני מצטערת אם הדברים שכתבתי פגעו במישהו.

תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif

קראתי את פינת הידעת שלך.. זה היה דווקא מעניין לגלות דברים חדשים.. זה יהיה מצוין אם היא תחזור

למעלה