מה מיוחד ב-Batman #608?

אלעד ר

New member
מה מיוחד ב-Batman #608?

אני מבין שהחוברת הזו אזלה מהמדפים והיא בראש המכירות בארצות-הברית, אבל על מה ולמה? מה כל-כך מיוחד בחוברת הזו חוץ מזה שג´ף לוב כתב אותה, ואני מבין שהוא נחשב כותב טוב (אבל לא לדעתי) וג´ים לי צייר אותה (וגם הוא לא מצייר כל-כך יפה)? מישהו מוכן להגיד לי? דרך-אגב, אני מתכוון לקנות את החוברת, אל תשאלו למה, אבל אם כולם קונים אותה, אני חייב גם שיהיה לי פעם אחת לשם שינוי חוברת "שוברת קופות".

alro

New member
לדעתי הסיבה היא...

שג´ים לי (שאגב הוא צייר דיי ענק אבל זה תלוי בטעם) מצייר והשמועה טוענת שהוא מצייר כי הוא הפסיד בהתערבות לא משנה בכל אופן הרצה של 12 גליונות שמיוצרת על ידי שני יוצרים מאוד מוכשרים אגב ג´ים לי יצר את המראה של גמביט זה מספיק בשביל הרבה

chatenoire

New member
השמועה טועה

ההתערבות היתה שג´ים לי יצליח לצייר 100 עמודים של הסדרה הזו עד תאריך מסוים, בין כל התפקידים הניהוליים יותר שיש לו. ג´ים לי *ניצח* בהתערבות, הגיש לעורך שלו 100 עמודים, קיבל 1000$ ואת הזכות לצייר סדרה של באטמן. למה לעזאזל שמישהו יפסיד בהתערבות וכתוצאה מכך יתנו לו לצייר סדרה? למה בארץ אין עורכים שנותנים 1000$ אם עומדים בדדליין? כל זאת ועוד בהודעה הבאה שתכתב מתוך ערפול חושים ואינקיובס בסאונד בלאסטר.

alro

New member
זה מה שאינקיובס עושים?

באסה ששכחתי את הדיסק במשרד

אלעד ר

New member
סיימתי לקרוא את החוברת

דווקא נחמד, אבל אני חייב לציין שג´ף לוב אוהב לעשות שלא קורים הרבה דברים בחוברת אחת, הוא אוהב למתוח את העלילה קצת יותר מדי וזה גורם לכך שאין התקדמות משמעותית בחוברת, בחוברת הזו הוא בסדר. אם אני אוכל, נראה לי שאני אקנה גם את החוברת הבאה. ולגבי הציורים של ג´ים לי, אני לא רואה משהו כל-כך מיוחד בציורים שלו, יכול להיות שאני טועה אבל הוא מצייר בסגנון כזה כמו של דן ג´רגנס לדעתי ואני לא כך-כך אוהב את הסגנון הזה, זה לא סגנון כזה שאפשר לפעמים להסתכל על הציורים ופשוט להתפעל מהם, אבל הסגנון היה טוב לחוברת הזו מבחינת הספור.

למעלה