מה מיוחד כאן, מה מיוחד בנו

ת ש ר

New member
מה מיוחד כאן, מה מיוחד בנו

במה בעצם עוסקים כאן בהורות? כלומר אימהות ? נשיות ? אנושיות ? להיות זקוק למגע ? איפה בכל זאת כל הגברים שנגעו בנו לפחות אצל רובנו ? מהם התיאשנו לגמרי ? אנחנו כבר לא רוצות לגוע בהם ? מפחדות שהם יגעו בנו ? מפחדות לרצות ? כל החלק הזה הוא בפורום אחר ? באיזה ?

ביליתי יום שלם עם שלוש חברות שלא

פגשתי מזמן. חברות נפש שהולכות איתי הרבה שנים. זאת חוייה איכותית שאני מאחלת לכל אחת ולכל אחד, אבל אני חושבת שהיא בכל זאת יותר "נשית". לא שלגברים אין חברים, לא שהם לא יכולים לבלות יחד, אבל אני חושבת שהמגע העמוק, האנושי, הנשי, הנגיעה הרכה, מאפיינים יותר נשים, ונותנים לנו כוחות גדולים. חוזרת ואומרת - אין פה נגד גברים, יש פה בעד חברות ותמיכה נשית. לא התייאשנו, אבל אנחנו מתרכזות במקומות שנותנים לנו כוח. יש אגב, פורום שנקרא: מה נשים רוצות. ויש גם: מה גברים רוצים. אז במה בעצם עוסק הפורום? כן, בהורות, באמהות, בנשיות, באנושיות, במגע. הבנת. מי שמתחבר לזה - גברים ונשים - מוזמן.

ת ש ר

New member
תמיד בדרך שלך

נכון לרוב הגברים י ש סגנון תקשורת אחר .עכשיו עליתי עליכן. מגע תכליתי זה שלנו, אתן כזה כאילו, זה לא קצת מניפולציה ? כשתחליטי מה את רוצה תגידי ? מה התפקיד שלי בינתיים ? סליחה שאני מפרנס בינתיים ? סליחה שבא לי להרגיז .

למעלה