מה מייקל לימד אתכם?

abigaillovesmj

New member
מה מייקל לימד אתכם?

ה-25 הוא כבר מחר ולכל מי שאוהב את מייקל זה הולך להיות יום קשה מאוד. אבל זו גם הזדמנות לזכור את הכל הטוב שהוא הביא לחיינו. לכן חשבתי לפתוח את השרשור הזה - ספרו אילו דברים למדתם ממייקל. אילו השקפות עולם/שינוי תפיסות/כל דבר אחר שהוא לימד אתכם.

בשבילי מייקל היה המורה הכי גדול שלי - הוא היה ועדיין המורה הרוחני שלי - זה שמכוון אותי ועוזר לי.

מה איתכם?

Aneduune

New member
ואוו

הכל בערך.
באמת. אני לא אוהבת אותו הרבה שנים, ובכל זאת השנים בהן למדתי ממנו הן המשמעותיות ביותר שלי.
למדתי מהי תקווה. בעיקר. אני בן אדם פסימי מיסודי - ומייקל גרם לי להאמין, באמת להאמין, ולא לפחד להאמין. את היסוד של לא לוותר כבר היה לי, אבל הוא לימד אותי לשלב את זה עם תקווה. לימד אותי שמחשבות יוצרות מציאות.
לימד אותי להתמיד.
הרבה פעמים כשאני לא מצליחה משהו או שאני נתקלת במכשול כלשהו - אני שואלת את עצמי 'מה מייקל היה עושה?' כי הוא מבחינתי המודל לדרך חיים.
למדתי שמותר לך להשאיר את הילד שבתוכך.
למדתי לאהוב ילדים (אני חושבת שאם לא היה לי את מייקל לא הייתי חושבת בכלל לעבוד בגן ילדים - לא חשבתי שאני מסוגלת להתמודד עם זה קודם).
בקיצור.. הרבה.
אולי כדאי שאני אראה את זה לאנשים הבאים שישאלו אותי את השאלה המציקה מה אני מוצאת בו.

מייקל לימד אותי הרבה ...

מייקל לימד אותי הרבה דברים. הוא לימד אותי לחייך כשקשה גם אם אני לא עושה את זה תמיד. הוא לימד אותי להיות יותר אכפתית לטבע. הוא לימד אותי לאהוב באמת, גם אם נפגעים בסופו של דבר.
הוא לימד ובעיקר חיזק דברים שכבר היו בי. אבל מה שהוא באמת לימד אותי זה להיות בנאדם טוב ולעשות טוב. שגם אם אנשים מצליחים ואני לא כי הם היו חלאות - לא להיכנע לזה. וזה משהו שהוא הכניס בי מאוד חזק ואני בחיים לא אוכל להשתנות חזרה.
הוא לימד אותי שזה בסדר להיות מי שאני, שאין שום דבר רע בלהיות ילדותית לפעמים.
שזה מצויין לשאוף גבוה ושאני חייבת להאמין בעצמי. ולמרות שהוא לימד עדיין קשה לי לעשות הרבה מהדברים האלה אבל אני כן יודעת שמה שהוא כבר לימד ישאר בי לנצח.

אני לא מאמינה שעברו 3 שנים. כ

morigo

New member
ממש כמו שאמרת

הוא היה, ועדיין, המורה הרוחני שלי. הוא שלימד אותי שגם אם נראה שהעולם נופל עליך, תמיד צריך לשמור ולא לאבד תקוה, לחייך גם אם קשה, להיות אופטימי גם אם זה בלתי אפשרי... לא לאבד את התמימות ולזכור שגם אם זה לא נראה ככה, יש טוב בעולם...
קצת קשה לי לחייך ביום הקשה הזה ולכן אני לא אנסה למרות שזה מה שמייקל היה רוצה...
מייקל בשבילי תמיד תהיה מלאך בדמות אדם שהעולם זכה בנוכחותך... טוב הלב שלך, רחמייך, צניעותך, נדיבותך, כאבך לעולם, תמימותך, החיוך הביישן והנבוך שלך, תרומתך לעולם... וכמובן שתמיד תהיה האדם הכישרוני שהעולם הכיר... היית אדם נדיר ולא סתם כל העולם רצה להיות לידך לגעת ולהרגיש בקסם הזה שנקרא מייקל ג'קסון! אוהבת אותך ומתגעגעת מלא, לא מאמינה שאני לא אגשים את חלומי לראות אותך במציאות...
לא מאמינה שעברו 3 שנים!

nikita5s1

New member
אנגלית.

כן כן אנגלית.

הייתי בכיתה ד' ואפילו לא למדנו בבית הספר את הABC. הרצון שלי לדעת את המילים לשירים שלו הביא אותי לשבת שעות עם מילון ולתרגם.
היום אני דוברת אנגלית ברמת שפת אם ואפילו נשואה ליהודי אמריקאי.
אין ספק שבזכותו התאהבתי בשפה.

מעבר לזה, הוא לימד אותי לפקפק תמיד בשמועות ודיווחים. שהאמת תמיד מתעוותת בערימה של סובייקטיביות ורוע אנושי.

הקאבר שלו לשיר smile עזר לי לעבור כמה רגעים קשים בחיים, והאמת היא שהוא כבר חלק ממני. זה כבר לא עניין של מה שהוא לימד אותי, דמותו ורוחו ליוו אותי מגיל כל כך צעיר שאין לי ספק שהיו חלק בלתי ניפרד מאישיותי שהתגבשה.
אני תמיד אתגעגע אליו. תמיד.

למעלה