מה מינימום Deposit כדי לפתוח חשבון?

joyspring

New member
מה מינימום Deposit כדי לפתוח חשבון?

שלום לכולם! ראיתי שעסקתם בסוגיית פתיחת חשבון של אזרח זר + debit card. מישהו יודע מהו המינימום deposit בכדי לפתוח חשבון כזה? ומהו מינימום account balance כדי שהחשבון יישאר פתוח (אם יש דבר כזה בכלל)? למשל, ב BofA?

odedee

New member
זה משתנה.

ב-BoA אפשר לפתוח חשבון גם עם הפקדה של $100. debit card מקבלים תמיד, אפילו אם מכניסים רק $100. הבנק לא יסגור חשבון כל עוד יש בו כסף, אפילו $1. גם אם אין בחשבון כסף הוא לא ייסגר מידית אלא לאחר זמן מה. אבל, אם חשבון לא עומד בתנאים מסוימים הבנק יגבה ממנו דמי ניהול. יש "תוכניות" שונות מבחינת עלות דמי הניהול והתנאים לקבל פטור מהם. כמובן שכולם מנסים לקבל פטור, וזה לא כל כך קשה. כך למשל, אחת התוכניות ב-BoA דורשת שתהיה הפקדה קבועה של משכורת לחשבון, ואז אין משלמים דמי ניהול. לכל בנק תוכניות ותנאים משלו שמשתנים מדי פעם, מומלץ לחפש באתרי הבנקים.

Boston Guy

New member
כמו שאמרו כאן, הבעיה היא עמלות

מתחת לייתרה מסוימת (או אם אין DIRECT DEPOSIT של משכורת לחשבון) יגבו ממך "דמי ניהול" חדשיים כמעט בכל הבנקים הגדולים. זה לרוב מסתובב סביב ה 10$ לחודש (פלוס מינוס - לרוב פלוס) - כך שזה עולה לך מעל 100$ לשנה... וזה יכול לרוקן לך את החשבון. בבנקים הגדולים באזור מגוריי הייתרה המינימאלית הנדרשת כדי לא לשלם עמלות היא כ 5000$. יש כמובן בנקים קטנים, CREDIT UNIONS וכדומה שנותנים תנאים טובים יותר - לחלקם יש חשבונות בסיסיים שאינם גובים עמלות כלל. אבל לא בבנק כמו CHASE, FLEET או BOA.

אני בעד הקטנים והמקומיים

באיזור שלי מצאתי שני בנקים (לא קטנים מדי) עם מספיק סניפים איפה שאני צריכה, כאשר חשבון CHECKING לא עולה גרוש, כולל הגישה באינטרנט, וכמות לא מוגבלת של צ'קים, וBILL PAYER חינם. יש כמה דברים שצריך לבדוק: העמלות - מה מגבלת הצ'קים לחודש, מה המינימום באלאנס הנדרש, מה הריבית (אם בכלל) על באלאנסס (חיוביים כמובן) גישה לחשבון - אינטרנט, וכמה עולה? bill payer - וכמה עולה? DEBIT CARD כמובן, באיזה כספומטים מקבלים ומה העמלות? אני מצאתי בנק שנותן לי הכל בחינם, אבל לא נותן ריבית על באלאנסס ולכן אני מחזיקה אותם בSAVING ACCOUNT, ומעבירה לעו"ש מתי שאני צריכה.

למעלה