מה מיסתתר מאחורי המסכה

שילגיה

New member
מה מיסתתר מאחורי המסכה

אומרים שבצאט יש מופרעים אומרים שבצאט יש אנשים שמשעממם להם אז עובדים על אנשים אומרים לי שחבל לי על הזמן וכאן לא אמצא חברים יודעים מה? יש בזה משהו תמיד ניתקלת בעלוב נפש אחד או שנים עים הצעות שמעלות צמרמורת או עים אנשי שיחה לא נעימים אךךךךךך זכיתי גם לפגוש כאן גם אוזן קשבת לערבי שיחה מענינים ןמהנים וקשה לי להאמין שזה מזויף ניזכרת בשמותכם ויש לי חיוך על הפנים אין לכם מושג כמה עזרה יש לי ממכם תודה לכולכם . כל כך רוצה לדעת מה מיסתתר מאחורי שמותכם אך כנראה שלא אדע ואולי טוב שכך ביי לבנתיים

מרי-לו

New member
שילגיה היקרה...

גם כשאני הגעתי לכאן אמרו לי את אותם הדברים שהזכרת. הזהירו אותי מאנשי-הצ`ט, ואמרו לי לקחת הכל בצחוק. אז נכון - יש אנשים מגעילים יותר ויש פחות, ונכון - צריך להיזהר שלא להיפגע (וזה קורה). אבל כמוך גם אני גליתי שיש כאן גם אנשים מקסימים, אנשי שיחה מרתקים, שכל כוונותיהם טובות הם. הישארי עימנו, ובטוחה אני שלא תפסידי, אלא ההפך אולי כאן תרוויחי חברים אמיתיים. ולכל האנשים המקסימים בחדר הזה - אוהבת כל רגע איתכם.

שלגיה...

כמו בכל חברה אחרת יש אנשים כאלה ואנשים כאלה.... אני למדתי שמהאנשים הלא נחמדים מתעלמים... ומהאנשים הנחמדים נהנים... וכמו כל הפורום הזה אני כאן בשביל האנשים שנותנים מעצמם ולהם כיף לתת מעצמי....

הקצין

New member
שלגיה

שלגיה תמיד תזכי לעזרה מכל אלו שאיכפת להם . שמח שאת נעזרת תמיד תיהי מקובלת . קצין וג`נטלמן

למעלה