מה מכינים לפורים, השנה?

אני בדרך כלל מקבלת

אני עצלנית באפיה לילדים קונה משלוחי מנות מוכנים ושולחת אשמח להצעות שקלות בהכנה ולא לסבול ליד התנור

לiקיטה

New member
../images/Emo210.gifהשנה, פורים אצלי

בסימן - עשי זאת במו ידיך
התחביב החדש שלי הוא אפיית עוגיות מכל הסוגים בכל הצבעים ובמגוון טעמים הולכת לנצל את ימי השלג שהבטיחו לנו ואת העוצר הצפוי לאפיית עוגיות <מבטיחה לצלם ולהעלות מתכונים ותמונות בקרוב>

קרידה לוקסיטה...

למשפט :"עשי במו ידייך" לא תמיד יש קונוטציה טובה את יודעת, אבל נעזוב את זה לרגע... בואי נתייחס לכתוב... עושה עוגיות, תחביב, סוגים, טעמים... זה יופי ואחלה... אבל מה איתנו? נראה לך שאנחנו בדיר? כבשים עליך שמשון?... מיייייידדדדד... אבל מיייד טעימות, ואם זה לא יוצא... מתכונים מונייקה, את זה את כן יכולה לתת, לא?... אל תתעסקי איתנו, אנחנו חבורה של זאבים וזאבות, לא בדיוק כבשונים...

מליאל

New member
אריאלה, לפי דעתי את צריכה לפתוח עוד פורום...

ואל תשאלי אותי איזה :)

לiקיטה

New member
נשבעת לך שאני ../images/Emo189.gif

זו את והמחשבות שלך
ולעניינינו, חכי, תני להתאקלם לראות מי בעד מי (כי אני נגד הנגד) ותני שיגיע כבר השלג, שתהיה סיבה למסיבה להיכנס למטבח

אל תדברי איתי בכלל על השלג....אני שונאתתתתתת

ואת? את צריכה להתאקלם? את בבית כאן יותר ממה שאני בבית... סומכת עליך, מונייקה.

לiקיטה

New member
../images/Emo186.gifשונאת חורף../images/Emo186.gif

מתגעגעת לקיץ
לים
ובעניין הבית.....
אפשר לשים כאן רגליים על השולחן?

תגידו

מתי זה בדיוק פורים? נ.ב ארי, מה נסגר בסוף עם המתכון (הפרסי) לשניצל ברוטב אדום, קיים או לא קיים

דנושק'ה... קיים, לא קיים... מ'כפת לי...

העיקר הצלחנו לשחזר קלות את המתכון? עכשיו שכל אחד יחליט מה בא לו... מה, לא?.. לגבי פורים... י"א באדר, כלומר פורים ,יצא אתמול, אבל היות שאנחנו בשנה הריונית {מעוברת}, אז בטח מדובר על עוד כחודש? אבל אל תתפסי אותי במילה. וואלאק אני מאלו שלא יודעות מה השעה כעת... את עוד רוצה ממני תאריך עתידי.. מאמי... לא אני ! טוב, רגע, אולי נפתח יומן ונבדוק? אז חכי . חכי פה אל תזוזי, תיכף חוזרתתתת מצאתייייי... 21 למרץ. וואי... יום הולדת של אמא שלי. שיטטט... הוצאה על מתנה. נו, מילא... טוב, נראה לי שעניתי לך על הכל, לא? ואם לא , אז מה?.. תזכירי לי שוב. יאללה נשיקותתתתת

למעלה