מה מכינים לשבת?הכנתי סיר מרק ירקות גדול

dlia2004

New member
מה מכינים לשבת?הכנתי סיר מרק ירקות גדול

ירקות עם סויה בתנור,חזה עוף על האש עם רוטב שום ויין שטעמתי בשבוע האחרון, וסלט כרובית נהדר, והנה המתכון, מערבבים בקערה 3שיני שום כתושות, 2 כפות סויה, 2 כפות חומץ,2 כפות מים ,וכף סוכר, אפשר להחליף בתחליף סוכר, מים אפשר להוסיף עוד 2 כפות אם התערובת חריפה. מביאים כרובית קטנה לרתיחה מהירה, ומוציאים את הכרובית כשהיא עוד פריכה, חותכים את הכרובית לחתיכות ממש פיצפוניות, מערבבים עם הרוטב. לשידרוג אפשר להוסיף כף אגוז סיני קצוץ,בתאבון. מאז שעברנו לרומניה חזרתי לבישול, זה מעסיק אותי במשך היום. סוף שבוע,השף הפרטי שלי חוזר לבשל-לא מוותרת לו. ואם לא בא לו אז יש מסעדות עממיות עם אוכל נהדר וצורבה רק מהמילה יורד לי ריר.

סחטיין דליוש איזה מהר את נכנסת בחזרה לסירים:-

אני אחרי חופש תמיד צריכה עוד חופשה בבית בכדי לנוח מהחופש
את נוחתת וכבר מבשלת
אני היום התעוררתי ב 7 בבוקר לא בגלל הגשם...אלא בגלל הריחות שעלו מהמטבח....אפי התחיל במלאכה עוד כשאני לא חלמתי אפילו להתעורר ואחרי שהתאוששתי כי חשבתי שאני חולמת, ירדתי לקומת המטבח והשף שלי היה בשלבי סיום של הכנת המרק ירקות האדום והסמיך , עם העוף ועוד כל מיני הפתעות , את הקוסקוס הוא השאיר לי להכין בדקה התשעים לפני האוכל , ואני יצאתי לשוטט בעיר הגדולה שמחה ומאושרת שארוחת מלכים מחכה לי כשאחזור. חזרתי בצהריים והיו עוד תוספות....הוא הכין גזר מרוסק עם לימון סוכר וצימוקים , ולקינוח סלט פירות חבל"ז
ונשאר עוד למחר....וגם לאחרי מחר

"קניתי" את המתכון...../images/Emo51.gif של סלט הכרובית

אני הכנתי מרק אפונה עם קבנוס למי שמותר לאכול.... להריונית שלי שמרגישה לא טוב הכנתי מרק עוף עם אטריות לזניה עוף בתנור עם תפוחי אדמה קוסקוס עם ירקות - אני לא מכינה לבד את הקוסקוס... אני משתמשת בקוסקוס אינסנט וירקות..... סלט כרובית אכין מחר בבוקר פסטה בשמן זית עם שום ועשבי תיבול עוגת שוקולד ... קנויה...

צ'טערת בתיוש לא השגתי כרטיס ל../images/Emo160.gifאז אני

אקפיא לך מנה ותבואי יחד עם השלג בשבוע הבא להתחמם עם המרק

למעלה