מה מכינים לשבת?הכנתי סיר מרק ירקות גדול
ירקות עם סויה בתנור,חזה עוף על האש עם רוטב שום ויין שטעמתי בשבוע האחרון, וסלט כרובית נהדר, והנה המתכון, מערבבים בקערה 3שיני שום כתושות, 2 כפות סויה, 2 כפות חומץ,2 כפות מים ,וכף סוכר, אפשר להחליף בתחליף סוכר, מים אפשר להוסיף עוד 2 כפות אם התערובת חריפה. מביאים כרובית קטנה לרתיחה מהירה, ומוציאים את הכרובית כשהיא עוד פריכה, חותכים את הכרובית לחתיכות ממש פיצפוניות, מערבבים עם הרוטב. לשידרוג אפשר להוסיף כף אגוז סיני קצוץ,בתאבון. מאז שעברנו לרומניה חזרתי לבישול, זה מעסיק אותי במשך היום. סוף שבוע,השף הפרטי שלי חוזר לבשל-לא מוותרת לו. ואם לא בא לו אז יש מסעדות עממיות עם אוכל נהדר וצורבה רק מהמילה יורד לי ריר.
ירקות עם סויה בתנור,חזה עוף על האש עם רוטב שום ויין שטעמתי בשבוע האחרון, וסלט כרובית נהדר, והנה המתכון, מערבבים בקערה 3שיני שום כתושות, 2 כפות סויה, 2 כפות חומץ,2 כפות מים ,וכף סוכר, אפשר להחליף בתחליף סוכר, מים אפשר להוסיף עוד 2 כפות אם התערובת חריפה. מביאים כרובית קטנה לרתיחה מהירה, ומוציאים את הכרובית כשהיא עוד פריכה, חותכים את הכרובית לחתיכות ממש פיצפוניות, מערבבים עם הרוטב. לשידרוג אפשר להוסיף כף אגוז סיני קצוץ,בתאבון. מאז שעברנו לרומניה חזרתי לבישול, זה מעסיק אותי במשך היום. סוף שבוע,השף הפרטי שלי חוזר לבשל-לא מוותרת לו. ואם לא בא לו אז יש מסעדות עממיות עם אוכל נהדר וצורבה רק מהמילה יורד לי ריר.