עוגת טורט וקצפת מעוטרת בפירות
מדובר בעוגת טורט בסיסית, עם ציפוי קצפת. המתכון: לטורט: 8 ביצים מופרדות 1/3 כוס שמן 1 כף גדושה ליקר 1/2 לימון - מיץ וקליפה מגוררת (אני שמה רק מיץ) 1/2 1 כוסות סוכר 1/2 1 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה לעיטור: 1/4 כוס שרי ברנדי 1/2 כוס מיץ משימורי פירות 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים) 2 כפות סוכר פירות לעיטור: קיוי, תותים ואפרסקים משומרים. (אגב, אני עשיתי את הציפוי מקצפת צמחית+אינטסנט פודינג וניל+כוס מים, כדי שהעוגה תהיה פרווה) את הבלילה של העוגה, מחלקים בשתי תבניות עגולות בקוטר 26, ואופים כ-20 דק עד להזהבה, ובודקים עם קיסם. לאחר שהעוגות מתקררות, מזלפים על כל אחת מהן את השרי ברנדי ומיץ הפירות, ומורחים חלק מן הקצפת על עוגה אחת, ומניחים פרוסות פירות עליה, ומעליהן את העוגה השנייה, מצפים בקצפת ומעטרים בפרוסות פירות. ניתן להציב גליליות מסביב (אני השתמשתי בארבע חבילות)