מה מלמדים אותם?

מה מלמדים אותם?

כיום היה לנו שיעור אקטואליה עם המורה, במקום שיעור היסטוריה. התחלנו לדבר על 11 הארוגים. אני אמרתי "מתו 11 חיילים שלנו וגם הרבה אזרחים פלסטינים, עלינו לנצח את הטרור ולצאת מעזה. החמאס האלה חיות, כל עוד נישאר שם הם יהרגו לנו חיילים - אלינו לצאת ולפתוח במו"מ, עכשיו", אז ילד אחד אמר "צריך להשמיד את כולם, עד האחרון", אני עניתי לו "שמעתי משהו דומה לפני 60 שנה. לא כל הערביים תומכים בטרור, יש גם ערבים מתונים. אלינו להילחם נגד הטרוריסטים, אבל לא נגד אלה שבאמת רוצים שלום", ואז הוא אמר לי "שמאלן מסריח אחד, כדי להיפתר מהטרוריסטים אני מוכן להשמיד גם את המתונים" - ורוב הכיתה תמכו בו ופתחו בצעקות כמו "מוות לערבים".

DaAngel

New member
הבעיה מתחילה בחינוך...

אתה יודע למה? כי בישראל מלמדים שלפגוע בערבי זה פסדר
מלמדים שמותר להכניס לו מכות אם משעמם לך.. וכל זה בגלל שהוא ערבי והוא תת אדם!!!! צבא זה פשיזם... אבל הקטע שהוא שמכניסים את זה לראש הקטן והדפוק של כולם עוד מימי בצפר

doresh shalom

New member
...

אמנם אני לא חסיד של מערכת החינוך (מוש"ד) אבל לא ידוע לי על מקרים בהם מורים אמרו ש"לפגוע בערבי זה פסדר מלמדים שמותר להכניס לו מכות אם משעמם לך.. וכל זה בגלל שהוא ערבי והוא תת אדם!!!!" ועוד דבר "צבא זה פשיזם" איך זה קשור ? למה את חושבת כך?

DaAngel

New member
.........

המורים לא באים ואומרים ככה וככה.. אבל הם גם לא אומרים להיפך... אם ילד בא ומקלל ערבים המורה לא יגיד לו שומדבר!! וזה לא פסדר!! הפשיזם מחייב את האזרחים לציית ללא ערעור לרצונו של מנהיג העם- המגלם את רוח העם- ולהשלים עם שליטתה של המפלגה הפשיסטית. אהם אהם... אז צה"ל כביכול לוקח פיקוד והוא הגוף שעומד מעל החיילים, הוא מקריב את החיים שלהם (ומנגב איתם את התחת) בשביל המולדת!!! זה פשיזם!! להביא לך הגדרה מדוייקת מהמילון או משו?

../images/Emo54.gif המורים לא מעירים על קללות

בכלל. לא לגבי ערבים, בני עדות שונים, הומואים וכן הלאה לצערי בארץ המורה הוא לא דמות חינוכית כבר, הוא סתם אחת שלא מצאה לה עבודה טובה וזה ממש חבל ורואים את התוצאות לבד

DaAngel

New member
אםם.. זה בערל מה אשני אומרת...

שבישראל מלמדים שאם מישו שונה, אז אפשר להמעיט מערכו... אל תצחק ל מורים אני רוצה להיות מורה למשפט עברי
והומואים? אםם אני הומופובית.. אבל אנ'לא שולטת על זה.. וזה רק פחד.. זה עוד לא הגיע לשנאה.. זה גם לא יגיע!

../images/Emo54.gif קודם כל שיהיה לך בהצלחה

הצבעתי על מצב המורים לא בכוונה לרדת עליהם, אלא להצביע שחבל שמי שמגיע היום להיות מורה זה לא מתוך רצון לחנך או אידיאולוגיה או משהו, פשוט הם לא הגיעו לעשות משהו יותר טוב, וזה חבל. לטעמי יש להגדיל את הפיקוח על המורים, לתת להם יותר סדנאות התנהגותיות ומצד שני גם יותר "לצ'פר" אותם בשכר כדי שלא ירגישו שהם "נדפקים" (תסלחי לי על הביטוי) לגבי הומואים, קודם כל אם לפרק את "הומופוביה", הרי ש"פוביה" זה למעשה פחד ללא סיבה מוצדקת. השאלה ממה יש לך לפחד? יש תיעוד של הומואים (ולסביות) לאורך כל ההסטוריה. זה פשוט לאהוב את בן מינך במקום את בת\בן המין השני. פרט לזה אין שום הבדל

DaAngel

New member
חח... סבעבע

אםם... חחח אני לא אעבוד בשביל הכסף.. אני אעבוד בשביל משו שאני אוהבת.. והומואים.. אםם יש לך אייסיקיו או משו.. כי זה לא לפה

DaAngel

New member
ועוד משו...

אני שמאלנית... כה, כה... ואני גאה בזה! אבל מסריחה? לעעע... all they do is just sit there and judge me... . its time 2 admit that they wish they were ME!

doresh shalom

New member
יש לך לפעמים תגובות ש....

מזכירות לי את הילדים מהכיתה שלי שכל פעם שהם שומעים "עליז" "גאה" וכו' הם מתחילים לצחוק

M86

New member
שמעת?

לפני 60 שנים? אני חשבתי שאתה הרבה יותר צעיר... החמאס הם חיות? איך אתה מרגיש שאתה אומר משתמש בביטוי הזה...השתמשו בו כדי לתאר יהודים לפני איזה 60 שנה.. אתה חושב שהם חיות?ומה עם שאר האירגון שדואג למשפחות נזקקות ולבתי ספר?הזרוע הצבאית היא לא החלק הגדול ביותר!!תדייק!

למעלה