מה מסמל שחור?

barak776

New member
מה מסמל שחור?

התחלתי להתעניין לאחרונה בנושא של מה בגדים משדרים לסביבה ונתקלתי בבעיה: ידוע ששחור מרזה. עד עכשיו חשבתי שאנשים שלובשים בגדים שחורים משדרים את מסר של "אני מנסה להראות רזה יותר ממה שאני במציאות", ולכן עד היום אני לא לובש בגדים שחורים. אבל, אתמול דנתי בנושא הזה עם אדם שקצת מבין בתחום הזה, והוא אמר לי שבגדים שחורים משדרים סקס, וזה דבר שהייתי רוצה לשדר. מה לדעתכם משדר צבע שחור בבגד?

זה הכל בעיני המתבונן..

בעיקרון, שחור באמת מרזה.. אבל לא כל מי שהולך עם שחור, לובש אותו בקטע של "אני מנסה להראות רזה ..... " יש כאלה שפשוט יותר מתאים להם הצבע מבחינה אישית (לסגנון לבוש, למקומות שהם יוצאים אליהם, לפריטים שיש להם ושות'..). מה שכן, צבעים באמת משקפים את האופי של הבנאדם ויש מאחורי זה תורה שלמה שאגב, היא גם מאוד מעניינית והגיונית! בד"כ אומרים שהצבע האדום מסמל סקס. בספר שקראתי (על הנושא), אחד המומחים טען שצבע שחור מסמל הרבה פעמים 'מופרעות נפשית' - אולי מופרעות נפשית לסקס
- אפשר לפרש את זה להרבה כיוונים. בגלל שיש לי מחר מתכונת במתמטיקה, אין לי כ"כ זמן להמשיך להתפלסף בנושא למרות שיש הרבה מה לאמר..

barak776

New member
בהצלחה + שאלה

דבר ראשון שיהיה לך מחר בהצלחה. מעניין אותי לדעת היכן ניתן להשיג חומר בנושא. יש מאמרים באינטרנט / ספרים שתוכל להפנות אותי אליהם? הייתי מחפש בעצמי אבל אין מושג אפילו מה שם התחום (שכל כך מעניין אותי)...

תודה + תשובה ../images/Emo8.gif

בראש ובראשונה אמליץ על ספר מעולה שמתעסק בכלל בנושא התדמית והתקשורת הבין אישית... שם הספר: "עניין של תדמית" מאת: נעמי בנצור. הספר עוסק בנושאים מאוד מעניינים כמו: רושם ראשוני,קידום תדמית, הקול ואיכות הדיבור, התאמת הלבוש למבנה הגוף, שפת גוף, יש גם פרק העוסק בתדמית המינית וכו' וכו'... ספר מעולה
חוץ מיזה - באתרי המיסטיקה והרוח השונים יש הרבה פעמים מאמרים או ספרים מומלצים העוסקים בתורת הצבעים, ההשפעות שלהם וכד'... אתר לדוגמא - לחץ כאן. עוד אפשרות - בכל חנות מיסטיקה יש פינה של ספרים. בעקרון, כל פינה כזו מכילה עשרות ספרים ייחודים בנושאים שונים ומיוחדים, שאין בכל חנות ספרים רגילה. תחפש שם ספרים בנושא, בטוח תמצא.

למעלה