מה מסתתר מאחורי המסיכה

s h i r k u s h

New member
מה מסתתר מאחורי המסיכה ../images/Emo148.gif../images/Emo35.gif

כשאתם יוצאים עם בן/ת זוג טרי, כלומר אחרי כמה דייטים וכו', האם אתם מסתתרים מאחורי מסיכה או מה שאתם זה מה שמוצג
מה דעתכם על אנשים שמסתתרים מאחורי מסיכות ופתאום מתגלים דברים שגורמים לכם לחשוב שנית אם כדאי להיות איתם
אני אישית לא חושבת שצריך לגלות הכל ויש דברים שמספרים רק כשהקשר באמת רציני וכו', אבל להסתתר ממסיכות זה הכי לא נכון שאפשר, כלומר לשחק אותה משהו אחר ממה שאתם זה למעשה לשקר ולא אוהבים אותך בשביל מי שאתה באמת. מה דעתכם

Vdrums

New member
מסיכה זה לא עניין של גילוי

זה עניין של לנסות להיות מישהו אחר וזה לא לעניין בכלל.

seeyou

New member
העולם במה והאנשים הם שחקנים

האם אתם מסתתרים מאחורי מסיכה ? אני חושב שכולנו לובשים מסכות שונות מול אנשים שונים או במצבים שונים. פתאום מתגלים דברים שגורמים לכם לחשוב שנית אם כדאי להיות איתם ? אומרים הזקנים שגם אחרי 50 שנה ביחד לא מכירים אחד את השני ולא פעם יש מחשבות אם כדאי להיות איתם . גם אני אישית לא חושב שצריך לגלות הכל-במיוחד אותם דברים שהם נגדינו והצד השני יכול לנצלם לטובתם. יוסי

duduamar

New member
המממ

אני לא מאמין בלהעמיד פנים שאנחנו מישהו אחר. אבל עדיין - לדעתי בדייטים - כל צד מנסה להרשים את הצד השני כמה שיותר, ואולי משתדל להתנהג בצורה כמה שיותר מרשימה, וזה לגיטימי וטבעי. מכאן ועד להעמדת פנים שאנחנו טיפוסים שונים לגמרי - זה לדעתי מוגזם ושגוי. האמת גם ככה תצא לאור בהמשך הקשר.

magenta73

New member
מי מסתתר מאחורי המסכה?

חתול מפלצת או ילדה יפה... מה זה מסכה? בכולנו יש גם חתול גם מפלצת וגם ילדה יפה. ככל שמכירים את האדם שמולך יותר, כך גם נפתחים יותר. זה שם המשחק. לא הייתי קוראת לזה מסכה. מסכה זאת צביעות. יש הבדל בין להפתח לאט לאט, כמו בצל, לצביעות.

למעלה