מה מעבירים?

מיה ישי

New member
מה מעבירים?

היי בשבוע הבא עוברת לדירתי החדשה ואני ממש בהתלבטות איזה דברים אישים לקחת איתי ואיזה להשאיר בבית ההורים מדובר יותר על נושא הביגוד והדברים מהחדר בבית הבעיה היא שאני יהיה כל שבוע 3 ימים בבית בניהם מוצ"ש ככה שיש מצב ליציאות בזמן שאני בבית אבל גם בזמן שאני בדירה. ולא נראה לי הגיוני ללכת לקנות עכשיו הכל כפול (בכל זאת אני רק מתחילה את חיי כסטודנטית וללא הרבה ממון מיותר) עזרתכם מי שנתקל בבעיה דומה אשמח לעיצות תודה מראש

תהליך דיפוזי

איכשהו עם הזמן מתרחשת "נדידה" של חפצים מבית ההורים לדירה, אבל בתור התחלה, אולי כדאי שתשבי מול המלתחה שלך ובערך "תחצי" אותה: תרכיבי מעין "מלתחה חדשה": שתכיל ביגוד יומיומי, ביגוד ליציאות, בגדים לבית וכו', ואת זה תעבירי לדירה. את יכולה נניח להחליט שכל שבועיים את מחליפה כמה פריטים במלתחה הזו עם מה שנשאר בבית.

קישקוש

New member
התלבטות קשה...

אני נמצאת בדיוק באותו המצב שלך וגם לי היו התלבטויות. בסוף מסתדרים ומתארגנים עם הדברים. קחי לך בתור התחלה סט ביגוד אחד ליציאה. במידה ותראי שיש לך צורך ביותר מסט אחד- תעבירי עוד אחד, או שתעשי כל פעם החלפה, כמו שחציש הציעה. בקשר לדברים אחרים- קחי איתך את המינימום שאת צריכה, וכל פעם שאת בבית, קחי איתך עוד משהו שאת חושבת שתצטרכי בדירה ולא בבית.. לאט לאט הדירה תתמלא.. את תתפלאי לראות בסוף השנה כמה דברים יש לך בדירה
לי יש כמה דברים שכל פעם אני לוקחת איתי הלוך-חזור לבית ההורים-דירה. זה לא יוצא הרבה, וזה משתלם לסחוב <אני מהאלה שצריכים שיהיה להם את הכל לידם כשצריך... >. את כל שאר הדברים יש לי כפול, כי ממילא הייתי צריכה לקנות עוד (למשל- השמפו שאני אוהבת...) בהצלחה במעבר!!!

לאט לאט הכל עובר

לפחות אצלי, לאט לאט הבגדים עברו עד שבבית ההורים נשארו הבגדים הכי סמרטוטיים או הכי יפים (אלה שלבשתי פעם אחת לאיזו חתונה). מה שכן, יש דברים שצריכים להיות כפולים (גם בדירה וגם אצל ההורים), מברשת שיער, שיניים, כלי איפור, לבנים, מגבת רחצה וכו'.

הכי חשוב

אם את לוקחת תרופה באופן קבוע אז ממש חשוב שיהיה לך גם בבית וגם בדירה, אחרת פשוט שוכחים להביא כל פעם מהדירה וחזרנ (מניסיון
)

מנסיון אישי

לקחתי את החפצים האישיים ביותר, דבר ראשון הרדיו טיפ דיסק, וכמה דיסקים שאני אוהב, אח"כ בגדים לשבוע הקרוב, ועוד כמה שמונצס קטנים, עם הזמן לומדים מה צריך יותר ומה פחות, הריי אין לך למשל לבנים או בגדים לשבוע בדיוק נכון? בהצלחה

מיה ישי

New member
../images/Emo140.gif תודה לכולם

על התגובות והעיצות... לא יצא לי להיות כאן זמן מה עקב המערב וחוסר נישות לנט... בכל אופן די חציתי לחצי את הבגדים ובאמת יש דברים קטנים שקניתי כפול ודברים שבנתיים נוסעים איתי הלוך חזור.. לגבי חפצים אישים מהחדר כמה נרות וכאלה אני יקח השבוע ובאמת לאט לאט יוסיף עוד דברים... בנתיים הדירה סבבה... ושוב תודה לכולם.. מיה

למעלה