מה מעינים מחלבון מיותר . כשנותר לכם לאחר אפייה חלבון אחד מיותר,מה אפשר להכין איתו ?
S shron17 New member 14/2/14 #1 מה מעינים מחלבון מיותר . כשנותר לכם לאחר אפייה חלבון אחד מיותר,מה אפשר להכין איתו ?
י יצורה New member 14/2/14 #3 אני מכניסה לקופסה ושומרת במקרר ככה יש לי כמות גדולה זמינה כשאני רוצה להכין מקרונים או פיננסייר.
R revavonet New member 14/2/14 #4 אפשר להקפיא או להוסיף לחביתה מביצה אחת. או לערבב עם חופן גדול של שקדים פרוסים וקצת סוכר ולהכין כמה עוגיות.
אפשר להקפיא או להוסיף לחביתה מביצה אחת. או לערבב עם חופן גדול של שקדים פרוסים וקצת סוכר ולהכין כמה עוגיות.
C CountingCrows New member 24/2/14 #5 מוסיפים 40 גרם סוכר 3 טיפות לימון 3 טיפות תמצית בטעם כלשהו ומכינים בייט-סייז-מרנגס