מה מעשיר.....

צביקה38

New member
מה מעשיר.....

את רוחו של המאמן? שתפו את חברי הפורום איזה ספרים אתם קוראים? איזה מוסיקה אתם שומעים? איזה סרטים אתה רואים? לאן אתם אוהבים לטייל? אם לי יש תפוח ולך יש תפוח ונחליף בין התפוחים לכל אחד יהיה תפוח. אם לי יש רעיון ולך יש רעיון לכל אחד מאיתנו יהיו 2 רעיונות ויותר. שבוע טוב לכולם בשורות טובות צביקה ברגמן.

האושר שבעושר...

... הרוחני. באמתחה שלי - קיימים : - הספורט (ריצה) - מוצאת הרבה משותף בין האימון לבין אימון הספורט. - מוסיקה- מכל סוג אבל זו שנותנת הרבה שקט כצידה לדרך ואין בילתה היא ה-בלוז. - אני גם מנגנת בסקסופון אבל בתקופות האחרונות - אנחנו בגדר געגוע הדדי. - ספרים - בשנים האחרונות נשאבתי לספרי מודעות, רוחניות (בעיקר תורות המזרח) והתפתחות. מבטיחה לחזור לספרות היפה ולא עומדת בזה. - מדיטציה. אין כמוה. אין בלעדיה. - סרטים - משתדלת לא סרטי מתח ולא פעולה. כל השאר - בשמחה. (וסרטים בעין אימונית יש למכביר: what the bleep... שכה רבות דובר עליו, "קיץ חורף סתו אביב" (ו
למי שהמליץ....) karate kid, דבר אליה ועוד רבים). - אני משתדלת לפנק את עצמי. ליצור איזון, להטעין. לא תמיד מצליחה. יש עוד דרך אבל האמתחה גדולה ורחבה. תודה על הזדמנות לפגוש בהם שוב, בצורה מרוכזת
ענת

צביקה38

New member
אפרופו מוסיקה...

מצאתי שהקשבה למוסיקה באוזניות בשכיבה במיטה עשויה להוביל אותך למקומות קסומים וחשוב מאד אוזניות אישיות ולא ברדיו דיסק.יש משהו באינטימיות הזו שעם מוסיקה נכונה לוקחת אותה הרחק וגבוה. סוג חדש של מוסיקה אליו נחשפתי הוא של חברת ecm חברה שעושה מוסיקה מיוחדת.בפעם הבאה שאתה ברשת צליל חפשו את הדיסקים של החברה במוסיקת עולם-מומלץ הדיסקים הנקראים צלילי ילדות או הים. עולמות קסומים לפיתוח האופקים בשורות טובות צביקה ברגמן

מדיטציה וטיולים בטבע

משתמדיטציה מול הים פעם ביום. מטיילת המון בארץ, בחורף בנחליים, באביב במדבר. בקיץ במזגן. זקוקה להמון שעות שלי עם עצמי.

tlingit

New member
../images/Emo112.gif מד"ב

הרבה ספרים, ומדי פעם סרטים או סדרות טלויזיה של מדע בדיוני היופי בהם הוא שהם גם מספקים אפשרות ל"טייל" בעולמות אחרים ולקחת איזו הפסקה מההתרחשויות היום-יומיות והם גם מעלים לדיון נושאים שיושבים בבסיסו של הקיום האנושי יש מי שאומרים שמדע בדיוני הוא תחום הספרות שבו הכי הרבה אפשר לפגוש דיונים על נושאים מהותיים – הסיבות והתוצאות של מבנים חברתיים, מנהגים ואמונות, הרגלים ותכונות וכן הלאה

הממממ....ובכן,

ספרים - מיתולוגיות, סיפורי עם, אגדות, סיפרי אימון, פילוסופיה, מדע, פסיכולוגיה, אמנות, קולנוע, תסריטאות ו...כל דבר מודפס אחר. מוסיקה - עתיקה, סמפונית, אתנית מכל העולם. סרטים - כמה שיותר דמיוניים, סרטים הסטוריים, תיעודיים. לטייל - קרוב קרוב ורחוק רחוק. בברכה,

ruthei

New member
כל דבר שאנו קולטים בחושים

ואני אוהבת לרקוד (ריקודי עם), ספורט (שחייה, הליכה על חוף הים), ים, טיולים בעיקר לטבע, אוהבת פריחה ואוויר של סתו, חורף ואביב. אוהבת לקרוא ספרות טובה בדרך כלל.סרטים שאני אוהבת הם סרטים שיש בהם איזה מסר, סרטים שהמחשבה עליהם מלווה אותי כמה ימים(לפחות). אוהבת להכיר אנשים. להתוודע אליהם. להכיר סיפורים אישיים... רותי א

למעלה