מה מפחיד אותכם בסרטי אימה?

creep14

New member
מה מפחיד אותכם בסרטי אימה?

להרבה מהאנשים יש חולשות לרעיון מסוים בסרטי אימה, למשל אני מפחד מילדות קטנות בסרטי אימה(סאמארה...
,הניצוץ, מגרש השדים) אבל אני בכלל לא מפחד מסרטים עם רוצחים סדרתיים וכאלה....(צעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, וכל הזבל הזה..) מאיזה סוג אתם יותר מפחדים? סרטי אימה עם רוצחים וכאלה..... או העל טבעי....(שדים,רוחות,מתים) ומה מפחיד אותכם בסרטי אימה?(דמות,רעיון,ליצנים
,ילדות קטנות...
)

miss i

New member
על-טבעי, חוסר יכולת לשלוט במה שקורה

סיטואציות שבהן הדמות חסרת יכולת פעולה.

x פ ר ת

New member
יש סרטים טובים בכל ז'אנר... אבל

אותי, כמו את miss i, מפחידים סרטים בהם הגיבור נקלע לסיטואציות הזויות ומעוותות שמעוררות אצלו את הסיוטים הכי גרועים שלו ומותירות אותו משותק מאימה. הסיוט ברחוב אלם למשל זו דוגמא טובה כי פרדי חוגג על כל קורבן בהתאם למה שמפחיד אותו במיוחד. אני גם אוהבת סרטים עם רוצחים סדרתיים מתוחכמים (סטייל 7 החטאים/שתיקת הכבשים) למרות שהם מותחים יותר ממפחידים. ראיתי אתמול את חייו של דיויד גייל בהום סינמה ונהניתי מאוד כי גם סרטים שיש איזו אידיאולוגיה מאחוריהם חביבים עלי. מפחיד אותי כששפיות טוטאלית מתנגשת עם טירוף טוטאלי וקשה להבדיל בין אחד לשני ולהחליט עם מה להזדהות. קחו למשל את חניבעל לקטר. לא אהבתם אותו? לא הייתם לטובתו? הוא רוצח ובכל זאת, בחוויה שלי הוא היה שייך ל"טובים". מוזר.

DoctorSatan

New member
זומבים....

מה שמפחיד לדעתי בזומבים זו לא העובדה שהם נראים מפחיד אלא העובדה שהם באים בעדרים ואי אפשר להילחם בכולם ביחד

TrancE MaN

New member
אחד הדברים היחידים

שגורמים לי להיגעל (מה לעשות לא מצאתי משהו מפחיד בסרט חח) זה כשעושים למישהו איזה משהו בעיניים... זה דברים שלפעמים קשה לי להסתכל.. למשל תוקעים למישהו איזה עט בעין או דברים כאלה.. חוץ מזה יש גם תרגעים השקטים האלה שהדמות הולכת לה בשקט ופתאום משהו קופץ עליה יחד עם מוסיקה חזקה אךך אני אוהב את זה חח ;)

החולשה שלי בסרטים

היא בעיקר קטעים קלסטרופובים שכאלה כמו המכונת שיזוף באני עדיין יודע או קטעון הסדינים בטראומה. חוץ מזה בכלל קטעים שגורמים לי לתהות מה אני הייתי עושה במצב הזה.

DAN1EL

New member
אם כבר העלת את הסצינה ההיא../images/Emo58.gif

ב"אני עדיין יודע..." אז אני רוצה פעם אחת ולתמיד שתבהירו לי נקודה אחת: הבחורה תקועה במכונת שיזוף וצורחת עד השמיים, ושני החבר'ה ההם מנסים להוציא אותה (או להשתיק אותה), והם שעה מנסים לשבור את המנעול, או לחפש משהו שישבור אותו. אז כל כך קשה בינתיים להנמיך את החום במכונת השיזוף?! הרי בגלל זה היא צורחת! לא בגלל שהיא נעולה, בגלל שהיא נעולה על חום רותח! זה כל כך טיפשי, זה תמיד הציק לי...

x פ ר ת

New member
גם בסרט DEMONI 2

של דאריו ארג'נטו, יש קטע חביב עם מכונת שיזוף... אבל נראה לי שחוץ ממני יש פה אולי עוד אחד שמכיר את הסדרה של DEMONI שלו.

x פ ר ת

New member
כמה אופציות כבר יש במכונת שיזוף??

טיגנו אותה! אל תשאל אותי למה... אבל כשראיתי את הסרט הזה לראשונה בגיל 19 הוא נורא הלחיץ אותי ולמרות שכשראיתי אותו שוב לא מזמן אז פחדתי הרבה פחות, עד היום אף סרט זומבים לא עשה לי את מה שעשה לי אז, DEMONI 2.

חחח, כן,שיערתי :)

כן, אני לא חובב סרטי זומבים גדול וממנו נהנתי, גם בפעם הראשונה שראיתי אותו הייתי בן 11 בערך והייתי לבד בבית אז הוא די הפחיד אותי:) איך השגת אותו בסוף ?

TrancE MaN

New member
אממ..

קיימים בכלל סרטי זומבי מפחידים?
ראיתי הרבה סרטי זומבים.. ואף אחד מהם לא ניסה להפחיד (להבהיל כן, יותר מזה לא..)

למעלה