מה מפריע לכם באח הגדול ומה מזעזע אותכם

cookies10

New member
מה מפריע לכם באח הגדול ומה מזעזע אותכם

קודם מה שמפריע - מפריע לי שכל פעם שיש קטע מעניין ששניים מדברים שיחה מעניינת המצלמה מסיתה למקום משעמם... מצלמת את הרהוט בריכה, כיסא או שולחן, או שמישהו ישן, או כל פינה אפשרית, מכניסה אותנו לשעמום.. מפריע שיש ארבע מצלמות מכל חדר שאנחנו נבחר, כמו שהבטיחו במקום זה שלוש מצלמות אותו הדבר... מפריע לי שההפקה לא מרחמת על דיירי הווילה ומעמידה אותם באתגרים שהורסים להם החשיבה והבריאות לאט לאט... מפריע שהיא הופכת את הבית לבית עינויים, תענוגות, סבל, מצוקה, ותיסכול, ובכי... ומה מזעזע הכל מזעזע שם..וגם אנחנו פה בפורום מזדעזעים ומבעים את דעתינו גם מחוסר עונים... הווילה היפה שזה כלא של גיהנום מזעזע, בחוץ יפה בפנים רקוב. המשחקים של האח הגדול הם משחקים מסוכנים ונתחיל עם ה ה ה מזעזע 1. מזעזע השוקים החשמליים שהם ספגו במשך שעתיים שדופק להם את המוח, הנפש והצלילות, הניתוק מבחוץ באופן טוטאלי שמגיע עד לשיגעון.... אתם מתפלאים מה קורה שפתאום הם מחליפים צבעים פתאום מכחול, ללבן, פתאום מאדום....לצהוב כל אחד יכול שם להשתגע ואף אחד לא אמר כלום... 2. זיעזע אותי הבאנג'י שהיה מאד מסוכן שזיעזע את הגוף שאפילו אמבולנסים חיכו בחוץ.. 3. מזעזע שהופכים את האנשים לעכברי מעבדה ועושים עליהם ניסוי. ואף אחד לא אומר כלום... 4. מזעזע שאותם האנשים שניכנסו לבית לא יצאו כמו שהיו וזה ישפיע עליהם לכל החיים, הם יצטרכו אישפוז דחוף..ואף אחד לא אומר כלום... 5. מזעזע אותי שהאחות הקטנה ואסי וארז צוחקים עליהם מעליבים אותם מלגלגים עליהם שזה ממש מגעיל. 6. מזעזע אותי שדירי הווילה לא יודעים שהם איבדו את צלם אנוש ואת הערך העצמי שלהם, אם הם היו יודעים, הם לא היו מסכימים לשחק, מי יודע אם אמרו להם שיש תופעות לוואי אחרי שיעברו את כל העינויים האלה.... 7. מזעזע שהאח הגדול, הפך להיות נאצי והיהודים הם הם דיירי הבית, שפני ניסיונות שלו, שחשבו שהוא טוב ומקבלים שוקים חשמליים כמו בבית משוגעים, כאילו שזה במשחק, כמו שהנאצים התנהגו עם היהודים, ואף אחד לא אומר כלום.. 8. מטמטמים אותם בענייני תקציב והופכים אותם ללא אנושיים שיפחדו שלא ישאר להם אוכל, כמו היהודים בשואה שהיה חסר להם אוכל והם גנבו.... ואתם שמחים שאין להם מספיק כסף לאוכל ונהנים בסיבלם.. אף אחד לא אומר כלום. אז מה מפריד אותנו עם הנאצים... 9. מזעזע אותי שאף אחד לא עושה כלום למנוע את ההפקריות הזאת, שהורסים לנו אנשים טובים.. ולהוציא מאיתנו דברים לא טובים עליהם, את האגרסיה שנכעס עליהם, שנשנא אותם, שנאשים אותם ועוד שבעצם לנו הם לא עשו כלום... מזעזע איזה נאצי המציא את משחקים המחרידים האלה ועוד ההפקה נותנת לנו לצחוק עליהם, מה פה מצחיק שמתעללים בהם, והם סובלים מכאבים ואנחנו עוד צוחקים... זה משחק אכזרי מאד סדיסטיות וזה פשע בהתגלמותו למה אנחנו נהפכנו לנאצים יהודים.... ורק בשביל כסף, איפה הכבוד שלנו, ככה אנחנו רוצים לחנך את ילדינו.... לשמוח שלאחר כואב, עד איפה היגענו... למה מרשים אצלינו דברים כאלה מזעזעים במדינתנו הקטנה.... מצפה לתגובתכם

מזעזע

מזעזע ומחליא אותי אנשים כמוך שמשתמשים במילה "נאצים" למרות שזה לא אמור להיות ככה. זה הדבר היחידי שמזעזע אותי

Jason2

New member
הלכת טיפה רחוק בסוף

זה כמובן נכון, אבל כאן נכנסות כל תוכניות הריאליטי. כרגע זה עוד נורמלי ולא עוברים את הגבול, כלומר אנשים שנמצאים שם ידעו לאן הם נכנסים ולאיזו מטרה וגם הכינו אותם ע"י שיחות עם פסיכולוגים. אף אחד לא נכנס לשם תוך חשש שהוא לא יעמוד בזה. דבר שני, יש להם טיפול רפואי ונפשי ברגע שיחפצו בכך. והכי חשוב, הם רוצים להיות שם, הם רוצים לעשות את המשימות, אחרת הם היו עוזבים. השוואה ליהודים ונאצים ממש מרחיקה לכת וזה ממש לא המקרה.

לא מסכימה עם המשימות שמביאים להם

גם אותי השוקים החשמליים מזעזעים אותי ולא לעניין, וגם ה-48 שעות בלי שינה, שאולי היה מצחיק לראות אותם בקושי פותחים את העיניים אבל זה יכול לגרום לנזק רפואי, תתפלאו. בכלל, אני חושבת שהם הולכים יותר על משימות נוסח השרדות וזו לא התוכנית שבה אתה צריך להוכיח שיש לך כח סבל פיזי (לא לישון) וגם המשימה של הבאנג'י לא לעניין, כי מה לעשות, יש אנשים שיכולים להיות הכי אכפתיים וטובים אבל עדיין לא יסכימו בשום פנים ואופן לעשות את הבאנג'י גם אם זה מוסיף לתקציב, פשוט כי הם לא מסוגלים להתגבר על הפחד אבל העמידו אותם במצב כזה שלכל אחד יש אחריות על הקבוצה מבחינת התקציב וזו בעצם המטרה של המשחק, אבל אפשר לעשות את זה עם משימות אחרות, שגם יותר ישקפו את אופי הדיירים. (בצורה נכונה, כי גם אם מישהו שם לא היה מסכים לעשות באנג'י לא הייתי שופטת אותו שהוא אגואיסט). מעבר למשימות, לגבי ניסוי מעבדה וכו' אני לא מסכימה, כי הם ידעו לאן הם נכנסים, הסבירו להם וגם יש את העונות מכל העולם שאני בטוחה שהם ראו לפחות קצת לפני שהם נכנסו, ומעבר לזה בכל שנייה הם יכולים לקום וללכת, וגם אם המטרה העיקרית (מה שלא נראה לי שזה כך) היתה ניסוי חברתי אני לא רואה בזה בעייה, זה כמו שיש הרבה אנשים שמשתתפים בסקרים שונים ובמחקרים חברתיים בצורה אנונימית, ההבדל הוא שכאן זה לא אנונימי וזה בהסכמה.

ח B r i a

New member
מפריע לי שלאיתי יש 23 ס"מ ../images/Emo88.gif

אומנם אומרים שהגודל לא קובע אבל מעדיף לדעת שלכולם יש פחות משלי

קרמפה

New member
../images/Emo6.gif

אם זה מנחם אותך, גודל כזה אולי טוב לשחקן פורנו, אבל לבחורה נורמאלית זה פשוט יכאב.

Mark Girland

New member
מה שמזעזע אותי זה שיש לך בעיות רציניות

וכדאי לך לפנות לטיפול באופן דחוף.

cookies10

New member
כל אחד והדעת שלו

ואיך שהוא רואה את זה, לכל אחד יש זכות לחשוב ולכתוב מה שהוא רוצה. נקודה ואני התכוונתי במטאפורה, (ואולי אתה לא יודע מזה מטאפורה) אז יש לך בעיה ולכן התגובה היחידה שלך זה לתקוף... אף אחד לא ניסה לפגוע בך, אבל תאמין לי, אני לא ארד לרמה שלך. ימים יגידו...

לשלוף את ההשוואה לנאצים , זה מה שמזעזע .

קודם כל מדובר באנשים שבחרו להיות בוילה והסכימו אקטיבית ומבחירה חופשית לכללים הללו . דבר שני , הם יכולים לבחור לצאת מהוילה מתי שהם רוצים , לא מחזיקים אותם בכח . ולכן ההשוואה שלך לנאצים היא פשוט מחליאה . זה נהיה כלכך קל ושחוק להשוות על מיני דברים לנאצים . אבל אנשים שוכחים שהנאצים היו ונהגו בדרך וצורה שאין לה שום מקום להשוואה עם אף אחד אחר . חבל על כל ההשוואות הללו . אפילו אם חשבתי לענות על פוסט כזה . ההשוואה הזו לנאצים גורמת לי לרצות רק שהפוסט הזה יעלם מהמסך שלי . אבל היה לי גם חשוב להבהיר את הנקודה לגבי ההשוואה המחליאה לנאצים .

cookies10

New member
נכון מחליאה לעשות השוואות עם הנאצים

אך לא הבנתה את כוונתי הכל זה במטאפורה, וגם תלוי איך מסתכלים על זה... הם בעצמם לא יודעים לאן זה יוביל המשחקים המסוכנים שהמציא האח הגדול. לו לא היה כואב לי עליהם, לא הייתי משווה ככה אבל זה עצוב להפוך אנשים חכמים וטובים לעכברי מעבדה ולנסיונות של ההפקה, והכל בגלל כסף.... ונכון שמתי שהם רוצים הם יכולים לעזוב אבל הם כבר מבולבלים ולא יודעים מה טוב בשבילהם ומה לא, ולכן הם ניסחפים...

אין מקום להשוואה .

גם לא מטאפורית . האנשים החכמים והטובים עושים זאת מתוך רצונם החופשי ומתוך בחירה חופשית . הם ידעו שהם הולכים לקראת ניסוי חברתי . לא מדובר כאן בתוכנית שהיתה במחתרת כל הזמן ובכל העולם . אם אני הייתי הולך לתוכנית מהסוג הזה הייתי מברר מראש במה מדובר . אם הם לא ביררו אז הם כניראה לא כאלה חכמים . ובכל מקרה הם תמיד יכולים לפרוש . אני הייתי מתנצל על ההשוואה הזו ( מטאפורית או לא ) היא פשוט גולשת מעבר לגבולות הדיון הלגיטימיים בעיניי .

קרמפה

New member
מסכים איתך בעניין עצמו

אבל השימוש המופרז בהשוואה לנאצים באמת מסיר את העוקץ מהמסר הנכון שניסית להעביר. אין לי משהו כנגד הריאליטי עצמו, אבל כאשר ההשפלה וההעלבה לוקחים בו חלק אינטגרלי זה הופך לדבר רע מאוד ומשחית. אם הם באמת נאלצו לעבור שוקים חשמליים זה כבר באמת חוצה את גבולות הטעם. לפגוע בבריאות המתמודדים, כאשר אין להם אפשרות שלא לקחת חלק במשימה זה פשוט מגעיל ונקודה גדולה לרעת קשת. ארז טל מדהים אותי, יש לו ראש על הכתפיים ויכולת מדהימה לעשות כל דבר כמעט בטלויזיה, אך הוא הולך ונמשך יותר ויותר לצדדים הרדודים והמגעילים ביותר שלה.

נוגה776

New member
את נורא דרמטית. זה רק משחק!

הם בחרו מרצונם להיות שם ומי שרוצה לעזוב מוזמן, כמו נעמה.

m i r u s h i

New member
שלום,אני מירי ואני מכורה.

בחיי שהתמכרתי טוטאלית וערוץ 20 הפך עצמו לשומר מסך בטלוויזיה. רציתי לפתוח אפילו נושא חדש,אבל זה מתאים בול למה שרציתי להגיד- אני באמת אוהבת את לאון,הוא הפייבוריט שלי והלוואי והוא יזכה.. אבל אני כבר לאאא יכולה/מסוגלת לשמוע אותו שר!
אני מצטערת מראש על ההשוואה,אבל יש את אלה עם תסמונת טורט שמקללים,והוא במקום לקלל-מזמר! בהתחלה זה עוד היה חביב,וסחטיין עליו שהוא מכיר את המילים של כל שיר אפשרי,אבל רבעק....עד מתי לאון ירגיש א-לה-עינת שרוף בבית האח הגדול!?!? ובתור אשקלונית,אל תחשבו שכולנו באשקלון מכירים את משפחת בובליל ["מה,את מאשקלון? מכירה את יוסי?!"] ולפי התוכנית,דיי בושה להקרא אשקלוני בזכות הבחורה הקולנית ושופעת משפטי חוכמה [NOT.] שהיא הבת של.
ואיתי וונסה...
וזהו. :}

ShukyD

New member
באמת נראה לך שאני לא יודע מי גולש בפורום?

אני מנהל פה, עדיף שאני אדע התגובה הייתה משורשרת למירי

למעלה