מה מצאתם בצופים....

yarinet

New member
מה מצאתם בצופים....../images/Emo92.gif

אני לא מהצופים אבל בכל מתעניין..... תגידו לי מה אתם\ן מוצאים\ות בהנהגה הזאת אולי גם אני אצתרף אם כדאי?? תנו סיבות?! ביי -ירין-

d.r.-rock

New member
אמממ אז ככה

נתחיל מזה שהצופים היא תנועת נוער ולא הנהגה בתוך התנועה יש הנהגות בקשר ללמה להצטרף יש הרבה מאוד סיבות שאותם אתה תבין רק ארי שתיהייה בתוך זה אבל אם אני צריך להעלות כמה מהם אז ככה בראש ובראשונה אנחנו פתוחים לכל האוכלסיה שבניגוד לתנועות נוער אחרות אנחנו לא משתייכים לשום מפלגה אנחנו תנועה אפוליטית וזה יתרון אחד כיום אנחנו התנועה השניה בגודלה אך בקרוב אנחנו ניהייה הגדולים שבהם ועוד טיעון הוא שאנחנו התנועה האיכותית ביותר בארץ וזאת עובדה!! נכון אלה לא הסיבות הטובות בקשר להצטרפות אבל כמו שכבר ציינתי יש סיבות טובות יותר להצטרף ואותם המדריכים שלך כר יסבירו לך דרך הפעולות ואתה תראה שאחרי שתצטרף אתה לא תצטער על כך. :)

anat113

New member
אני חושבת.......

שכל אחד מוצא את מה שהוא אוהב בצופים - אתה לא יכול לדעת בלי לנסות צופים זה אחלה צופים זה כיף אבל לא לכולם - אם אתה אוהב את הסגנון יהיה לך כיף עד השמיים (כמו לי )ואם לא - אז לא... אתה צריך לבדוק

סיפוק

היכולת לקבל ולספוג פנימה דברים שעוד לא ספגת בעבר, לעבור חווייות מסוג שעוד לא עברת, לפתות לא במובן המנטלי של המילה. ללמוד מה זה שיתוף פעולה, להרגי שלם עם הקבוצה שממנה אתה חלק, להרגיש שאתה באמת תורם. לתת את כל מה שיש לך באהבה אמיתית למה שאתה עושה ולראות איך כל מה שהפנמת אתה מעביר הלאה בתור מדריך... הרגשה כזאת טובה משאירה אותך גאה בה לכל ימי חייך.

למעלה