מה מצב אנשים?צריכה את עזרתכם

מה מצב אנשים?צריכה את עזרתכם../images/Emo152.gif

זוכרים את הפרסומת של יעל גולדמן - "נטורל פורמולה"? למישהו יש אותה על המחשב?

HiLi88

New member
לי יש../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

(אבל יש לי את המקוצרת יותר... בשביל מה את צריכה?

HiLi88

New member
../images/Emo9.gifשלחתי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo183.gif

חחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא יכולנו לנחש שזה בשבילך....
את באה לפה רק כשאת צריכה משהו...

וכרגיל את כזו בוטה

אני המון פה, במקרה הייתי גם צריכה משהו שידעתי שאני אקבל פה... וקיבלתי. לפעמים צורת הדיבור שלך חריפה מדי

סליחה...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא מנסה לפגוע בך או משהו... ממש לא...
אבל זה נראה כאילו בכלל לא מעניין אותך מה שקורה בפורום
את אף פעם לא מתייחסת לשום דבר שאנחנו כותבים פה.... אני באמת מצטערת אם נעלבת אבל אני חושבת שהבנת למה התכוונתי....

אז ככה

חמודה שלי, בת כמה את? אני בת 27 וכבר לא עובדת בתוכנית, ולמרות זאת ולמרות העובדה שאני גם כבר לא מנהלת את הפורום הזה כבר אני כן נכנסת (תשאלי את הילי) לפעמים מאחורי הקלעים, התוכנית כרגע גם בפגרה, כך שאין לי מה להגיד... אני מצטערת שאת מאוכזבת שאני לא כותבת... אבל זו לא סיבה להיות בוטה על מנת להעליב (לא אומרת שנעלבתי או משהו) רק ש... כל אחד ומעשהו, לא לעניין שכל פעם שאני נכנסת יש לך את אותה תגובה... האמת זה כבר קצת משעמם.

../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

"להיות בוטה על מנת להעליב" למה נראה לך שאני מנסה להעליב אותך??? איך זה שהילי יודעת שאת נכנסת? להילי יש לך מה לומר ורק לנו לא? זה מה שאני לא מבינה פה....
ואני ממש לא חושבת שהגיל משנה פה למשהו...

למרות שקשה לך להבין

אני לא מנהלת פה יותר, אני נכנסת שאני יכולה, כמו כל אחד אחר

מה הקשר?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב עזבי לא צריך...
אם את לא רוצה לא נתייחס אליך...

יש קשר ../images/Emo38.gif

וזו לא נקראת התייחסות, זו נקראת עקיצה. אל תשכחי שאני שונה משאר חברי הפורום (לפחות בגיל
), אין צורך להיות כזו בוטה. אני מנסה להעביר לך נקודה ואני מקווה שהבנת... אם לא אז חבל

../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם את כל כך רוצה להרגיש מיוחדת שיהיה לך בכיף ועדיין חושבת שזה די מגעיל כל היחס שלך אלי....
גם אם את יותר מבוגרת זה לא אומר שאת שווה יותר וחשובה יותר או שמותר לך לפגוע באחרים אני לא אפסיק לכתוב את מה שאני חושבת כי אני ממש לא חושבת שזה "בוטה".... כנראה שאת בכלל לא מבינה אותי
או שאת לא רוצה להבין.... אם בכל זאת בא לך שאני הסביר לך מה הבעיה תשלחי לי מסר ונדבר בינינו... זה לא ממש קשור לנושא של הפורום

לא מנסה לפגוע, ממש לא

פשוט שקלי מילים, כי לפעמים הן עושות נזק. זה הכל שיהיה סופ"ש מקסים!

את כל הזמן אומרת לי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את כל הזמן אומרת לי כמה אני לא בסדר אבל את בכלל לא שמה לב למה שאת עושה.... כי גם את פוגעת לפעמים (ולצערי זה קורה די הרבה...)

אני כבר לא המנהלת...

אז אין סיבה לדאגה. די בואי נסיים עם זה, רק תזכרי פעם הבאה (לא רק אליי...) להיות פחות חריפה.

למעלה