מה מצב החום?

sporTV

New member
מה מצב החום?

מחר אני מטייל לכיוון שניידר, אני מקווה שהמזגן יעבוד כמו שצריך
אולי גם אראה שם פנים מוכרות? שבוע טוב!

sporTV

New member
פתאום הבנתי

שהיום יום שני, מחר יום שלישי ורק ביום רביעי אהיה בשניידר. אז קבלו תיקון - מחרתיים אהיה בשניידר !

LullaBelle

New member
החום משפיע עליך =)

אני לא בשניידר מחרתיים, בשעה טובה ומבורכת ביום רביעי האחרון סיימתי 4 שבועות של אשפוז בית ושלום על ישראל. אבל אם תהיה בשבוע הבא, תשלח יונת דואר =) החום הזה גומר אותי. היום יצאתי מהבית במטרה לעשות קפה עצל וארוך עם חברה, ואז להמשיך לאוניברסיטה, כי יש כל כך הרבה עבודה שזה עצוב. האשפוז פשוט שרף לי את הזמן ואני ממש בלחץ אטומי. רק הדרך לקניון כנראה לא היטיבה איתי בכלל [כולה כמה דקות בתחנה ואז הליכה של מקסימום 4 דקות], וכנראה שזה נוסף גם על החום של ימים קודמים, וויתרתי על לעבוד מסודר במשרד שלי וחזרתי הביתה. הראש מתפוצץ, הגוף מרגיש כאילו עשוי צמר גפן. אני חושבת שאלך לנמנם שעה-שעה וחצי, ואעבוד בבית. אני צריכה עירוי של קפה. פשוט מנות אספרסו ישירות לוריד.

sporTV

New member
כמה שהחום השפיע עלי השנה...וואי וואי

אני מקווה שהצלחת להתאושש ממכת החום שעברה עלייך. וגם....שתדביקי את הפערים בשלום ותעמדי בקצב ובעומס. הפעם החום פשוט מאוד גרם לי להיות כלוא בבית כמה שיותר. נקווה שעד תחילת הסמסטר יהיה חם פחות!!! מזל טוב על סיום האישפוז, לעוד הרבה זמן

LullaBelle

New member
יש עוד זמן עד תחילת הסמסטר...

בדרך כלל באוקטובר עדיין חם, אבל לא נורא חם. דווקא אני ממש אוהבת את מזג האוויר של עונות המעבר שיש לנו פה ליומיים בין קיץ לחורף ולשלושה ימים בין חורף לקיץ. חוץ מזה, מקווה שקיץ כל כך חם לא מנבא חורף מאוד מאוד קר. ותודה, מקווה לקבוע שיא חדש של זמן בין האשפוזים =)

בהצלחה ../images/Emo57.gif

אמן שתשברי שיא חדש
ואמן שיבוא כבר החורף
נראה לי שכולם כבר מיצו את הקייץ הזה שיצא מכל החורים אני נוסעת היום לירושלים, לקבל עוד פלציבו...
האמת שגם את זה כבר התחלתי למצות... ועברו רק חודשיים... מתוך השנה

למעלה