מה מצפה ליום שבת

חריקת

New member
מה מצפה ליום שבת

בעקבות החופש אז יש תחרויות בואו תומרו מה יש לכם לומר אני רוכב ב.? אני רוכב על? אני מתחרה ב.? התאמנתי הרבה? למה אני מצפה? איפה אני מתחרה? במה אני מתחרה? השם שלי? ותהנווווו

Ruf Lil RusGal

New member
אני!../images/Emo13.gif

אני רוכב ב.?- חוות גליל ים!
אני רוכב על?- לוקה אני מתחרה ב.? ריינינג+פלז'ר התאמנתי הרבה?- לא... לפחות לא יחסית לכמות שאני אמורה כדי להצליח איכשהו בתחרות! למה אני מצפה? ת'אמת? לכלום... זאת תחרות ראשונה ולא אכפת לי מה יהיה העיקר שהתחרתי! אני אפסל ואצא עם חיוך כזה על הפנים-->D= ברור שאני רוצה שילך טוב... אבל זה לא מה שחשוב לי כרגע.. יותר חשוב לעבור את המקצה בשלום ואז נדבר... איפה אני מתחרה? יעני איפה התחרות? באלונים... במה אני מתחרה?- כבר עניתי- ריינינג+פלז'ר... השם שלי? גל.. חחחח

ram ram

New member
../images/Emo46.gifככה?! בלי זכויות יוצרים?!!!

חחחח...
סתם סתם מוח....

אניי

אני רוכב ב.? חוות הרלב בכפר נטר.. אני רוכב על? ליידי פולאירסס ובחופש על פר'אקלס באדגר דוק.. אני מתחרה ב.? קאטינג..ואולי פלז'ר..(על קונן אבל אני לא רוכב עליו בנתיים) התאמנתי הרבה?כן ..בקאטינג התאמנתי קשה שאחרי שבועיים וחצי התחלתי לעשות קו ישר כמו במקצה..שבחיים שלי לא האמנתי שאני יעשה כל כך מוקדם.. למה אני מצפה? במקצה אחד אני מצפה למקום כאילו זה יהיה שקר להגיד שאני לא מצפה לכלום..כי אני אישית לא מכיר אף אחד שלא מצפה למשהו..והסוסה הזאת היא סוסה טובה שכבר הוכיחה את עצמה..אז אני לא רואה שום סיבה לא לצפות עכשיו השאלה איך אני יהיה..בכל זאת מקצה ראשון.. איפה אני מתחרה? או באלונים או בוורד הגליל..תלוי בהסגר.. במה אני מתחרה?קאטינג נוער,קאטינג ירוקי,ואולי גם עוד מקצה ניראה..(זה בתחרות הקרובה..) השם שלי?מתן....חחח..

2eye

New member
אני :] למרות שזה לא רק בגלל החופש..

אני רוכב בבצרה P: אני רוכב על אמרלד ריזלינג
אני מתחרה בקפיצות התאמנתי הרבה? בכללי כן, השבוע לא... למה אני מצפה? לרכב טוב D: איפה אני מתחרה? איפה שיש תחרות, יגור לא? במה אני מתחרה? 100 בקרוב 110 השם שלי? עמרי :]

ram ram

New member
עונה....

בעקבות החופש אז יש תחרויות בואו תומרו מה יש לכם לומר אני רוכב ב.? חוות עמק הבוקרים..!
אני רוכב על? אממ.... מלא סוסים מהחווה... בתחרויות על ג'ונה
[ג'וני דייקירי] אני מתחרה ב.? ריינינג עד גיל 15 & ריינינג עד גיל 18 [חרא! שני המקצים האלה רצים אחד אחרי השני..
] התאמנתי הרבה? לא היה לי שיעור על ג'ונה כבר חודש.... אני סתם עושה לה כושר... למה אני מצפה? ממ... שהיא תהיה רגועה.. זה הכי חשוב לי.
איפה אני מתחרה? בחוות אלונים... במה אני מתחרה? ריינינג... השם שלי? רם...
ותהנווווו תודה.. גם אתם...

ram ram

New member
עונה....

בעקבות החופש אז יש תחרויות בואו תומרו מה יש לכם לומר אני רוכב ב.? חוות עמק הבוקרים..!
אני רוכב על? אממ.... מלא סוסים מהחווה... בתחרויות על ג'ונה
[ג'וני דייקירי] אני מתחרה ב.? ריינינג עד גיל 15 & ריינינג עד גיל 18 [חרא! שני המקצים האלה רצים אחד אחרי השני..
] התאמנתי הרבה? לא היה לי שיעור על ג'ונה כבר חודש.... אני סתם עושה לה כושר... למה אני מצפה? ממ... שהיא תהיה רגועה.. זה הכי חשוב לי.
איפה אני מתחרה? בחוות אלונים... במה אני מתחרה? ריינינג... השם שלי? רם...
ותהנווווו תודה.. גם אתם...

ram ram

New member
אופס ../images/Emo4.gif המחשב נתקה אז לא ראיתי

שהוא כבר שלח פעם אחת.... לא נורא.. עוד תמונה..

segev 007

New member
אני!

אז ככה: אני רוכב ב.?המרחב הפתוח כ''ש
אני רוכב על?בקרוב חצי פנסיון או פנסיון מלא כניראה על ואן גוך
אני מתחרה ב.?שנה הבאה קפיצות.... התאמנתי הרבה?
למה אני מצפה?להתחיל להתחרות קפיצות במיקצים גבועים ולהגיעה להסגים טובים..... איפה אני מתחרה?
במה אני מתחרה?קפיצות עם בכלל השם שלי?שגב

doron225

New member
אני D:

אני רוכב ב.? חוות חניאל D: אני רוכב על? סוסי בצפר S: אני מתחרה ב.? תחרויות של הILQHA התאמנתי הרבה? נאא שבועיים לפני :( למה אני מצפה? לתחרות חרא. איפה אני מתחרה? בכנות במה אני מתחרה? פלג'ר 15 נוביס סיניור וטרייל 15 נוביס סיניור השם שלי? דורון D:

favory

New member
../images/Emo47.gifמשעמם...

בעקבות החופש אז יש תחרויות בואו תאמרו מה יש לכם לומר: אני רוכב ב.? חוות אמיר - ירושלים
אני רוכב על? אדמייאר ,וונוס , **סנאיקה היפה שלי ** וז'יטן. אני מתחרה ב.? דרסז' התאמנתי הרבה? כן. למה אני מצפה? מקום טוב ושאני אהנה הכי חשוב. איפה אני מתחרה? יש לנו פנימית מחר. במה אני מתחרה? דרסז' ? השם שלי? רוני. ותהנווווו - תודה

...

אני רוכב ב.? חוות אמיר אני רוכב על? ז'יטן, ונוס,שיינינג.. אני מתחרה ב.? דראסאג'---> פנימי בלבד .. התאמנתי הרבה? כן!!!!!! המון!!!!!!!! למה אני מצפה? מקום ראשון
איפה אני מתחרה? פנימי... במה אני מתחרה? דראסאג' השם שלי? טלל

למעלה