מה מרגישים כעת חלאות קפלן כאשר הם רואים את גלנט עליו הם יצאו להתאבד ברחובות?

marabo

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
שיהיה בריא. העיקר שעל זה קפלן יצאו להשתולל ברחובות.
חיחיחיחי......
חחחחחח......
יש עוד קפלניסטים? חשבתי שהם כבר ירדו למחתרת ומסתתרים מרוב בושה מתחת למיטותיהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
יש עוד קפלניסטים? חשבתי שהם כבר ירדו למחתרת ומסתתרים מרוב בושה מתחת למיטותיהם.
אתה צוחק? הם קיבלו אוצר שלא יסולא בפז, בוגי יעלון, רמטכ"ל שהתנגד להתנתקות, שר ביטחון שקרה למזכיר מדינה אמריקאי הזוי ומשיחי ושהתנגד למדינה פלסטינית מאשים את הממשלה והצבא בטיהור אתני ובפשעי מלחמה. מבחינתם העבר של בוגי יעלון ודבריו בהווה הם הוכחה חותכת שדבריו נכונים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה צוחק? הם קיבלו אוצר שלא יסולא בפז, בוגי יעלון, רמטכ"ל שהתנגד להתנתקות, שר ביטחון שקרה למזכיר מדינה אמריקאי הזוי ומשיחי ושהתנגד למדינה פלסטינית מאשים את הממשלה והצבא בטיהור אתני ובפשעי מלחמה. מבחינתם העבר של בוגי יעלון ודבריו בהווה הם הוכחה חותכת שדבריו נכונים.
רק אנשים רעים חסרי אופי, תרבות או מוסר (ועוד כמה דברים) ינצלו אדם שאינו בריא בנפשו כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהם. טוב יעשו, הקפלניטסים, התקשורת וכל אחד אחר, אם יניחו לאיש הזה לנפשו ולא ינצלו את חולשתו בעת הזאת לרעתו ולטובתם (כפי שהם רואים זאת בכל אופן. לטעמי זה אפילו לא עובד לטובתם).

פולגאר

Well-known member
רק אנשים רעים חסרי אופי, תרבות או מוסר (ועוד כמה דברים) ינצלו אדם שאינו בריא בנפשו כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהם. טוב יעשו, הקפלניטסים, התקשורת וכל אחד אחר, אם יניחו לאיש הזה לנפשו ולא ינצלו את חולשתו בעת הזאת לרעתו ולטובתם (כפי שהם רואים זאת בכל אופן. לטעמי זה אפילו לא עובד לטובתם).
מסתבר שהמחלה תוקפת לא רק את משפחת בגין :-(

evglev1

Well-known member
מנהל
שיהיה בריא. העיקר שעל זה קפלן יצאו להשתולל ברחובות.
חיחיחיחי......
חחחחחח......
הם יצאו להשתולל לא על גלנט, אלא הם היו בטוחים שהדבר הראשון שיעשה ישראל כ"ץ זה לבטל את צווי הגיוס שגלנט שלח, הם היו בטוחים שפיטוריו יבטלו את צווי הגיוס וחשבו שהם מגינים על צווי הגיוס, כשישראל כ"ץ לא ביטל את צווי הגיוס גלנט מעניין אותם רק מבחינת מספר המנדטים שהוא מביא בסקרים אם הוא פורש או מופרש מהליכוד.

marabo

Well-known member
הם יצאו להשתולל לא על גלנט, אלא הם היו בטוחים שהדבר הראשון שיעשה ישראל כ"ץ זה לבטל את צווי הגיוס שגלנט שלח, הם היו בטוחים שפיטוריו יבטלו את צווי הגיוס וחשבו שהם מגינים על צווי הגיוס, כשישראל כ"ץ לא ביטל את צווי הגיוס גלנט מעניין אותם רק מבחינת מספר המנדטים שהוא מביא בסקרים אם הוא פורש או מופרש מהליכוד.
נו באמת יבגני, כל קשה להבין את קפלן?
ברור שהכל אצלם מכוון למטרה אחת, להפיל את שלטון הימין והדתיים בארץ.
גם לא צווי הגיוס מעניינים אותם.
אם החרדים היו באם אליהם ואומרים להם אנחנו כעת מפילים לביבי את הממשלה ואתם בתמורה לא מגייסים אותנו אתה חושב שלקפלן היה אכפת שמבטלים את צווי הגיוס?

תגיד יא מראבו - לא נמאס לך לנאץ ולשקץ את כל מי שלא מסכים עם דעותיך הקיצוניות?! האם חשבת, (אולי) שבין אותם "מפגיני קפלן", כפי שאתה קורא להם - יש גם (רחמנא ליצלן|תוהה|) דתיים?! - או שמבחינתך ברור שכל מי שהוא "קפלניסט" חייב להיות כופר ואנטי דתי?!
אני לדוגמא, איני הולך להפגנות בקפלן (-זה גם קצת רחוק עבורי) אבל בהחלט מבין לליבם של חלק מאותם "קפלניסטים" (-כפי שאתה קורא להם), ובוודאי ובוודאי כשמדובר בבני משפחות החטופים. וכן - אני יודע שיש גם משפחות של חטופים מהימין שהדעות שלהם הפוכות, אבל גם לאלה וגם לאלה מותר להביע את דעתם. אני גם, כידוע לך אנטי-ביביסט☹️ ועדיין ולמרות כל זאת - אני קשור לחב"ד,לומד איתם לעיתים ואפילו - לא תאמין - ביקרתי בבית המדרש של הרבי ובקברו בניו יורק!😐
אז בחיאת תבין יא מראבו - לא כל מי שהוא אנטי ביביסט ו/או קפלניסט חייב להיות גם שונא דתיים - יש לא מעט שהם גם בדיוק ההיפך!

marabo

Well-known member
תגיד יא מראבו - לא נמאס לך לנאץ ולשקץ את כל מי שלא מסכים עם דעותיך הקיצוניות?! האם חשבת, (אולי) שבין אותם "מפגיני קפלן", כפי שאתה קורא להם - יש גם (רחמנא ליצלן) דתיים?! - או שמבחינתך ברור שכל מי שהוא "קפלניסט" חייב להיות כופר ואנטי דתי?!
אני לדוגמא, איני הולך להפגנות בקפלן (-זה גם קצת רחוק עבורי) אבל בהחלט מבין לליבם של חלק מאותם "קפלניסטים" (-כפי שאתה קורא להם), ובוודאי ובוודאי כשמדובר בבני משפחות החטופים. וכן - אני יודע שיש גם משפחות של חטופים מהימין שהדעות שלהם הפוכות, אבל גם לאלה וגם לאלה מותר להביע את דעתם. אני גם, כידוע לך אנטי-ביביסט☹️ ועדיין ולמרות כל זאת - אני קשור לחב"ד,לומד איתם לעיתים ואפילו - לא תאמין - ביקרתי בבית המדרש של הרבי ובקברו בניו יורק!😐
אז בחיאת תבין יא מראבו - לא כל מי שהוא אנטי ביביסט ו/או קפלניסט חייב להיות גם שונא דתיים - יש לא מעט שהם גם בדיוק ההיפך!
חריגים יש בכל מקום
אבל תודה על האמת, רוב רובם של הקפלניסטים חדורי שינאה לא רק לנתניהו.
הם חדורי שינאה למתנחלים ולימנים אותם הם מכנים "משיחיים" או "בבונים"
והם גם חדורי שינאה ליהדות והם לא מסוגלים לראות יהודי או יהודים מתפללים במרחב הציבורי.
הם נגד חינוך יהודי בבתי ספר וכל דבר יהודי.
אני ממש לא חייב לאהוב אנשים כאלה.
אבל אמרתי - הם תמיד יכולים לעשות תשובה.
אבל עד שיעשו תשובה אין לי שום סיבה לחבב אותם.

evglev1

Well-known member
מנהל
חריגים יש בכל מקום
אבל תודה על האמת, רוב רובם של הקפלניסטים חדורי שינאה לא רק לנתניהו.
הם חדורי שינאה למתנחלים ולימנים אותם הם מכנים "משיחיים" או "בבונים"
והם גם חדורי שינאה ליהדות והם לא מסוגלים לראות יהודי או יהודים מתפללים במרחב הציבורי.
הם נגד חינוך יהודי בבתי ספר וכל דבר יהודי.
אני ממש לא חייב לאהוב אנשים כאלה.
אבל אמרתי - הם תמיד יכולים לעשות תשובה.
אבל עד שיעשו תשובה אין לי שום סיבה לחבב אותם.
דווקא יש הרבה דתיים שמלאי זעם כלפי החרדים על סירובם לשרת גם כעת כשחיילים נהרגים כי צה"ל נסוג בגלל חוסר סד"ק, אפילו הבת של הרב עובדיה יוסף ז"ל, עדינה בר שלום חושבת שלפחות אלה שלא לומדים צריכים להתגייס.

marabo

Well-known member
דווקא יש הרבה דתיים שמלאי זעם כלפי החרדים על סירובם לשרת גם כעת כשחיילים נהרגים כי צה"ל נסוג בגלל חוסר סד"ק, אפילו הבת של הרב עובדיה יוסף ז"ל, עדינה בר שלום חושבת שלפחות אלה שלא לומדים צריכים להתגייס.
זה מה שתשקורת השמאל מוכרת לך
יש אולי כמה כאלה בשוליים אבל בעקרון דתיים וחרדים מסרבים להיות אויבים

למעלה