Mario Maker 2 & Apex legends
משחקי המכות מתחילים לעייף וגם מפורטנייט פרשתי לפני חודשיים
מדובר במשחקים שצריך כל הזמן להשקיע זמן בלמידה ומיומנות בהם...
למשל כדי להיות טובים בפורטנייט צריך לדעת לבנות מהר ולירות באנשים באותו הזמן וזאת מיומנות שנורא קשה לי לרכוש, אז פרשתי מזה.
אני לא מזלזל במשחק הזה אבל, השחקנים המקצוענים שיודעים לשחק בו ראויים לכבוד.

אז אפקס לג'נדס תפס את המשבצת כרגע של כל המשחקים האלה, אני נורא נהנה לשחק בו, אפשר ללמוד ולהשתפר בו כל הזמן תוך כדי המשחק עצמו - בשונה מהמשחקים שהזכרתי קודם לכן שצריך לבזבז כמה שעות "במעבדה" כדי להתאמן על דברים.
העונה השנייה כבר יצאה, יש דמות חדשה שהיא די מגניבה ורוב הזמן אין לי בעיות עם האנשים האקראיים שזה מצוות לי, אבל לפעמים יש הזיות שמתחילים לצעוק לך ברקע.
מזל שעשו שכפתור ה- Mute יהיה נגיש בלחיצת כפתור.

חוץ מזה, יש לי את המריו מייקר 2 לסוויץ', לדעתי זה המשחק הכי טוב של מריו שנינטנדו הוציאו. יותר טוב ממריו אודיסי.
זה כל המריו 2D שאי פעם רציתם וכנראה גם תצטרכו בעתיד. אנשים מכינים שלבים בכל יום וזה פשוט mind blowing לאיזו רמת יצירתיות אנשים מגיעים עם כלים לבניית שלב יחסית מוגבלים.
כאילו אנשים משתמשים בשריון של צב שנע מצד לצד ומפעיל ומכבה switch, וזה הכול קורה מאחורי המסך באיזשהו מקום שלא רואים בכלל כשמשחקים בשלב.
והם משתמשים בטכניקות האלה כדי לייצר אויבים ופלטפורמות שזזות בצורה מיוחדת וכל מיני דברים שנראה לי המפתחים של נינטנדו לא היו מדמיינים לעצמם שזה אפשרי להשתמש בכלים האלה בצורה כזאת.
באמת מאוד מחוץ לקופסה.
יש שם את כל הסוגים של המריו 2D שהיו מבמהלך השנים, עם כל מיני כוחות ו- Powerups שבחיים לא נחשפתי אליהם, אז אם גם אתם לא שיחקתם מאז ימי הגיימבוי במשחק מריו, זה ישלים לכם את החסר עם כל המכניזם והדברים החדשים שנכנסו למשחקים האלה במרוצת השנים.
תוסיפו לזה אפשרות ל- co-op ו- versus אונליין ואופליין על כל אחד מהשלבים במשחק
וקיבלתם משחק של מריו עם replay-ability ששואף לאינסוף וכנראה לא תרגישו צורך בעוד משחק מריו 2D בחיים שלכם.
אז הבעיה היחידה כאן בכל הסיפור הזה ואחרי כל השבחים שנתתי כאן בצורה מאוד אובייקטיבית , זה שאני אישית לא כזה נהנה ממריו 2D כמו שנהנתי פעם, כנראה שזה משהו בי שהתבגר אבל הצלחתי לשאוב הנאה מבניית כמה שלבים בעצמי ואחרי זה נתתי לסטרימרים ב- twitch לנסות לעבור אותם.
ואני ללא ספק נהנתי בפעמיים שיחקתי co op אופליין בכמה מהשלבים (במולטי יש להם קצת בעיות טכניות)
אז אני מניח שכל אחד ימצא משהו מהנה לעשות עם המשחק הזה, אבל עדיף להיות מעריץ של משחקי מריו.