מה משחקים השבוע?

קרנפול

New member
המשכתי במכשף

אני בהרחבה האחרונה, הם גיוונו והוסיפו מפלצות שצריך לחסל.
לא היה לי הרבה זמן - אז אני עדיין באמצע.

הגעתי למסקנה שאולי אני אתחיל מחדש את זלדה, לבנתיים התברברתי הרבה, ולא אגרתי נכון את הנשקים והחיצים.
אני חושב שבשעתיים משחק אני יכול להשלים את הסיפור לנקודה שבה אני נמצא, אמנם יהיה לי פחות לבבות- אבל זה סביל.

נו נתת צאנס לSF5 ? אין לי אינטרנט בפס4 מאז אפריל

אז נאלצתי לפרוש ממנו (בכאב לב) עד שאצליח לסדר לי ראוטר משלי בדירה השכורה כי WI FI למשחק הזה זה לא בא בחשבן.
מעניין לדעת איך הולך לך.

קרנפול

New member
בקושי הייתי במחשב מאז שקניתי אותו

שיחקתי לבנתיים רק בעלילה של שתי דמויות, עדיין לא נכנסתי לאונליין.
אולי יהיה לי זמן בסופ"ש לתת לו צ'אנס.

amithas190

New member
אני תקוע על הבוס האחרון בsekiro

קשה ברמות, מקווה לסיים איתו בקרוב לפני שאני מתייאש

JUDGMENT.

אנחנו משחקים בלש פרטי, שהיה עורך דין אגדי ופרש בשיא, כבלש פרטי הוא לא בוחל בכלום, מפיענוח תיקיים פלילים ועד צילום בגידות ושלל לקוחות פרטיים שירצו שתעקבו אחרי האנשים הכי קרובים להם.

אז קודם כל הסיפור מצוין, תכננתי לשחק היום שעה משימה אחת קטנה ושיחקתי כמעט 3 שעות רצוף כי הסיפור הזה סוחף.

קטעי הקישור פשוט עשויים טוב, מהטובים שראיתי אצל מפתחים יפנים בדור הזה.
התוכן הצדדי (הסייד קווסטים העלילתים לפחות) ברמה של הקמפיין הראשי וזה תענוג.

אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזו בא לי להכין קפה ולהדליק את הסוני ולהמשיך את העלילה כי זה תמיד מסתיים בcliffhanger מחרפן.

הגרפיקה כל כך יותר טובה מכל משחק יאקוזה אחר שראיתי שיפן ממש מתעוררת לחיים יותר מתמיד, זה רץ ב900P על הפס4 הרגיל אבל זה פשוט נראה טוב.

הרבה מבקרים אמרו שהגיימפלי עצמו של הבלשות הוא משעמם, והם לא טעו, בעיקר בגלל שכמעט תמיד שאתה מחפש ראיות אתה עובר לגוף ראשון ופשוט צד ראיות מהזווית הזו כאילו זה משחק פוינט אנד קליק וזה לא ממש מעניין.

גם הקרבות לא מאתגרים או משהו, הם הרבה יותר טובים מהמשחקים הקודמים
ויש סוף סוף קומבואים אמיתים אבל כן אפילו ב2019 זה לא מתקרב למערכת הקרב של סליפינג דוגס ובאטמן.

אבל בתכלס, המשחק עושה את העבודה, בסוף היום אני מחפש לפעמים משהו להירגע איתו ושיעניין אותי כמו סרט טוב, והמשחק הזה עושה את העבודה וסוחף אותי כמו שסינגל לא עשה הרבה זמן. מומלץ.

אקסקלוסיבי לPS4.

חחח אני העפתי אותו אחרי יומים

לפחות אני לא יכול להגיד שאני לא נותן לFrom צאנס כל פעם מחדש :) מה משחק אחרי זה?

amithas190

New member
חיסלתי אותו

יא אללה ,זה לקח לי ימים...
&nbsp
אסטרעגיה כנראה .
They are billions
Age of wonders
והזמנתי את ההרחבות שלsudden strike

קרנפול

New member
מגניב, אני בטוח הייתי מתייאש...

אני לא מחבב משחקים מתישים.

amithas190

New member
סקירו משחק מדהים

בנו את מערכת הקרב בצורה שדוחפת אותך לאגרסיביות ודיוק .
אם אתה משחק הגנתי אין לך סיכוי

אם כבר אנחנו בזאנר האסטרטגיה/טקטיקה בא לי על דספרדוס 3 השנה

יוצא השנה לקונסולות ולמחשב מהמפתחים של שאדו טקטיקס ואני מניח שעם אותה מכניקת שליטה גאונית.

amithas190

New member
וואו אני כזה אידיוט

בערך לפני חודש צילצלתי באיזה פעמון במשחק.
מסתבר שזה הגביר משמעותית את רמת הקושי של הבוסים...

מישהו 2

New member
Mario Maker 2 & Apex legends

משחקי המכות מתחילים לעייף וגם מפורטנייט פרשתי לפני חודשיים
מדובר במשחקים שצריך כל הזמן להשקיע זמן בלמידה ומיומנות בהם...
למשל כדי להיות טובים בפורטנייט צריך לדעת לבנות מהר ולירות באנשים באותו הזמן וזאת מיומנות שנורא קשה לי לרכוש, אז פרשתי מזה.
אני לא מזלזל במשחק הזה אבל, השחקנים המקצוענים שיודעים לשחק בו ראויים לכבוד.
&nbsp
אז אפקס לג'נדס תפס את המשבצת כרגע של כל המשחקים האלה, אני נורא נהנה לשחק בו, אפשר ללמוד ולהשתפר בו כל הזמן תוך כדי המשחק עצמו - בשונה מהמשחקים שהזכרתי קודם לכן שצריך לבזבז כמה שעות "במעבדה" כדי להתאמן על דברים.
העונה השנייה כבר יצאה, יש דמות חדשה שהיא די מגניבה ורוב הזמן אין לי בעיות עם האנשים האקראיים שזה מצוות לי, אבל לפעמים יש הזיות שמתחילים לצעוק לך ברקע.
מזל שעשו שכפתור ה- Mute יהיה נגיש בלחיצת כפתור.
&nbsp
&nbsp
חוץ מזה, יש לי את המריו מייקר 2 לסוויץ', לדעתי זה המשחק הכי טוב של מריו שנינטנדו הוציאו. יותר טוב ממריו אודיסי.
זה כל המריו 2D שאי פעם רציתם וכנראה גם תצטרכו בעתיד. אנשים מכינים שלבים בכל יום וזה פשוט mind blowing לאיזו רמת יצירתיות אנשים מגיעים עם כלים לבניית שלב יחסית מוגבלים.
כאילו אנשים משתמשים בשריון של צב שנע מצד לצד ומפעיל ומכבה switch, וזה הכול קורה מאחורי המסך באיזשהו מקום שלא רואים בכלל כשמשחקים בשלב.
והם משתמשים בטכניקות האלה כדי לייצר אויבים ופלטפורמות שזזות בצורה מיוחדת וכל מיני דברים שנראה לי המפתחים של נינטנדו לא היו מדמיינים לעצמם שזה אפשרי להשתמש בכלים האלה בצורה כזאת.
באמת מאוד מחוץ לקופסה.
יש שם את כל הסוגים של המריו 2D שהיו מבמהלך השנים, עם כל מיני כוחות ו- Powerups שבחיים לא נחשפתי אליהם, אז אם גם אתם לא שיחקתם מאז ימי הגיימבוי במשחק מריו, זה ישלים לכם את החסר עם כל המכניזם והדברים החדשים שנכנסו למשחקים האלה במרוצת השנים.
תוסיפו לזה אפשרות ל- co-op ו- versus אונליין ואופליין על כל אחד מהשלבים במשחק
וקיבלתם משחק של מריו עם replay-ability ששואף לאינסוף וכנראה לא תרגישו צורך בעוד משחק מריו 2D בחיים שלכם.
אז הבעיה היחידה כאן בכל הסיפור הזה ואחרי כל השבחים שנתתי כאן בצורה מאוד אובייקטיבית , זה שאני אישית לא כזה נהנה ממריו 2D כמו שנהנתי פעם, כנראה שזה משהו בי שהתבגר אבל הצלחתי לשאוב הנאה מבניית כמה שלבים בעצמי ואחרי זה נתתי לסטרימרים ב- twitch לנסות לעבור אותם.
ואני ללא ספק נהנתי בפעמיים שיחקתי co op אופליין בכמה מהשלבים (במולטי יש להם קצת בעיות טכניות)
אז אני מניח שכל אחד ימצא משהו מהנה לעשות עם המשחק הזה, אבל עדיף להיות מעריץ של משחקי מריו.

איזה הזוי זה גם מרגיש שמיציתי את מריו.

כי נינטנדו מתעקשת שנים לעשות את הקמפיין הראשי קל מדי ועד שיש לך גישה לשלבים קשים אתה כבר רןצה לעבור למשחק חדש.

ומריו מייקר 2 מרגיש יותר כמו משחק לגו מאשר פלטפורמה.

היוצרים יותר בונים שלבים גימיקים מאשר שלבים טובים.

מישהו 2

New member
דווקא יש אחלה שלבים מכל רמות הקושי

זה פשוט מריו, אז עברת שלב קשה אחרי 200 ניסיונות מה הפיצוי שלך?
אתה רק הבן אדם שבזבז שעתיים על לעבור איזה שלב ביזיוני שתוכנן ככה שזה רק אחוז בודד מהאנשים שישחקו בו יצליחו לעבהור חח
&nbsp
אין את התקדמות העלילה כמו במשחק של אנצ'רטד או תחושת הנעלות כאשר הצלחת להוריד סקווד שלם באפקס לג'נדס בעצמך
זה משחק טוב לדעתי להעביר את הזמן כשאין לך משהו טוב יותר לעשות

עדיין הזוי לי שאת 2 התגובות האחרונות שלך יכולתי לכתוב בעצמי.

מילה במילה
ושהגענו בערך באותו הזמן להרגשה הזו/תובנה הזו.אצלי אולי זה בגלל שאחרי שאתה מסיים את סופר מיט בוי או אפילו ריימן לג'נדס וחורש על האתגרים היומים אין כבר ריגוש משלבי מריו קשים.

בשבילי אין פיצוי גם באנצרטד כי הסיפור לא משהו. (מלבד 2 שהיה נהדר בכל הפרמטרים גם בעלילה)

אבל לדעתי עדיין רוב השלבים במריו מייקר מרגישים גימיקים.

ממה שהבנתי גם לכל סגנון במריו מייקר יש את הגימיקים של המשחק שהוא מחקה
אבל הפיזיקה עצמה, זהה בכל הסגנונות.

זה כאילו אתה מכין שלב שנראה כמו סופר מריו וורלד וזה נראה כמו שלב כזה ומתנהג כמו שלב כזה אבל הפיזיקה מרגישה כמו משחקי הדו מימד של הDS.

זה אולי נראה משהו קטנוני להיטפל אליו אבל למי שגדל כמונו על מריו הדו מימדי
(אפילו אם זה רק על משחק אחד)

זה יכול להיות מורגש מאוד.

למעלה