מה משמעות גירוד בעורף?

רסקול

New member
מה משמעות גירוד בעורף?

חברתי המורה להתעמלות הגברית והשטוחה אמרה שזה בגלל שלא מגיע מספיק דם לשם. ומה אומרים מומחי האמונות הטפלות?

סויה 1

New member
המשמעות היא...

שיש לך קשקשים לך תיקנה שמפו נגד קשקשים, תחפוף את הראש ויעבור לך הגירוד.

סוריאל

New member
זה לא ברור?

החייזרים, או המשת"פים שלהם מהאורתודוקסיה היוונית, קצת פיספסו עם חומר ההרדמה. אתה מרגיש עכשיו את השבב שהם השתילו לך בגזע העורף.

סויה 1

New member
מתאים לגולםמפראג

יכול להיות שזאת אותה גברת בשינוי אדרת?

TAINTED SAINT

New member
מצטער יקירתי....

לקלקל לך את תיאוריית הקונספיראצייה.....סוריאל איננו הגולםמפראג...אני מוכן לערוב לו אישית,אני מתחקה על עקבותיו\יה של הגולם מפראג מזה זמן מה,אם תטרחי לשוטט באתרים מסויימים תוכלי בנקל אף להבין למה.... באם הרמז מכוון אלי,חוששני שטעית טעות נוראית יקירתי....אני התחברתי לרשת,ונרשמתי לתפוז אחרי ה"גולםמפראג"...היא-הוא, הושעו מהאתר שוב ושוב במשך השנים.....אני למדתי להקליד באצבע אחת,רק בארבעת החודשים האחרונים,לאחר שהתחברתי לרשת בעקבות תחנוניו של בני..... חוששני שבאמת השתנת נגד הרוח הפעם אהובתי.....אני אפילו מוכן לשלוח לך בפרטי את מספר האימייל הפרטי שלי,ואת מספר ה"יוזר" שלי לאימות,וכנ"ל [חושבני] ישמח לעשות גם סוריאל....בהצלחה עם ייבוש מגפייך... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
יקירי הקדוש

על מה נזעקת,על מה יצא קיצפך? אני יודעת שאתה וסוריאל אינכם ה-גולם מפראג זו הייתה סתם הלצה אולי לא כל כך מוצלחת.מה לעשות יש לי מיןחוש הומור פולני כזה. שאלה -איך משתינים נגד הרוח? אתה הרי יודע שאין לי הציוד המתאים. חברים? שלך סויה

SINFULLY SEXY

New member
חוש הומור פולני או לא../images/Emo190.gif../images/Emo50.gif

את בדרך לעקרבים................ שלא תגידי אחרכך שלא היזהרתי אותך!!!!!!!!!!!!!!! וכדאי שתיקראי ת'שאלה שלי לקדוש למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לטובתך...............

miyamoto

New member
אל דאגה סויה,1

היפנים שוב נשטפו פרץ גאונות והגו מקל-השתנה לנשים, שלוש קריאות הידד למקל-ההשתנה הלא-פולשני (בתנאי שמכניסים אותו בכיוון הנכון... ואם לא, ממילא לא יעבוד)!

miyamoto

New member
שלי עובד גם מצוין בלי זה...

אפילו היום בבוקר עשיתי בדיקת ציוד.

רסקול

New member
איך אתה בודק את הציוד, בדיוק?

כי אני למשל, קם בבוקר, הולך לאסלה, מוריד את התחתונים, עוצם עיניים ונותן לטבע לעשות את שלו. לא בודק כלום. מקסימום מגרבץ בהנאה קלה.

miyamoto

New member
פשוט.

אחרי ארוחת הבוקר אני גורר את עצמי לחדר השירותים. עצם כך שאתה מרגיש שהציוד עובד, גם זה מן סוג של בדיקת-ציוד. לא כך?

TAINTED SAINT

New member
שפנפנה עלובת נפש שכמותך ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מדברת גבוה-גבוה על פמיניזם ושוויון לנשים,אבל משאירה את העבודה לגברים
מה הבעייה שלך לבדוק לו בעצמך
למה שרסקול יספר לו
למה שלא תראי לו בעצמך
הוא כזה בחור אינטיליגנטי ונחמד,רק טוב יצא לך מלפגוש אותו
שמעת פעם את הבטוי BRAINSTORMING
הוא האקזמפלאר המהלך של הבטוי הזה....וכשיגמור לנער לך את התאים האפורים....תאמיני לי שינער לך עוד כמה דברים....הוא בן 16 יקירתי,בשיא אונו,מה תבקשי יותר מכך
TAINTED SAINT

סויה 1

New member
עזוב אותך קדוש....

אתה רוצה שיעצרו אותי על בעילת קטינים.לכלא אתה רוצה לשלוח אותי
אין בך חמלה? לשבת עםה-
הלסביות עם האלמנות השחורות. לא ידעתי שמיאמוטו רק בן 16.אני צריכה להיזהר יותר. מיאמוטו תתעלם ממה שכתבתי מודה ועוזב ירוחם. ואסיים בשירו הידוע של צביקה פיק
מעלה מעלה מעלה......

רסקול

New member
נורא קל

קצת זזים לצד, כך שהרוח תטיח את הזרם לצד ולא עלייך. כנ"ל את - עומדים עם התחת לרוח, כורעים קמעא, זזים מעט לצד ואז הזרם יוטח לצד ולא עלייך.

למעלה