מה משמעות צבע השאלון העדפות שקיבלתי

yamasnik

New member
מה משמעות צבע השאלון העדפות שקיבלתי

קיבלתי שאלון העדפות בצבע לבן שבו אפשרויות להתגייס לכל חילות השדה ולצנחנים ודובדבן מה משמעות הצבע הלבן של השאלון בעוד חברים שלי קיבלו רובם בצבע ורוד וגם להם כמוני יש פרופיל 82 תודה מראש

מזלט

New member
לא רוצה להישמע

שחצן או משהו כזה, אבל... ורוד זה פשוט לאלה שיש להם קב``א גבוה יותר...

palmino

New member
אל תידאג

אל תיבהל! שאני קבלתי שאלון לבן עולמי חרב עליי כי חשבתי שאני אידיוט גמור כי חלק מהחברים שלי קיבלו ורודה. אני לא בטוח בכלל שזה קשור לקב``א כי יש לי חבר שקיבל לבן כמוני וקיבל גם זימון לצוות אויר שצריך לשם 54 +, בהתחלה אמרו שלבן זה קב``א לא של קצונה ואני ההיתי ביום סירות ובגיבוש בני משקים לפיקוד ששם חייבים קב``א קצונה. אז אל תידאג. ולי יש פרופיל 97 , אין לי מושג מה הצבא מנסה לעשות בזה שהוא שולח מנילה ורודה ומניה לבנה, אם כבר הוא עושה אז שיסביר למלש``בים מה זה אומר , כי בנתיים מה שאמרו זה לא נכון כי עם עובדות לא מתווכחים. אם מישהו יודע מה ההבדל אז שיגיד זה יהיה חשוב מאוד גם לי תודה ובהצלחה ימשניק

רק תיקון קטן

אין לי מושג מה משמעות הצבע במנילה, אני רק יודע את הדירוג של הצבעים. תיקון קטן לפלמינו- לא צריכים קב``א לקצונה לא בבני משקים, ובטח שלא ביום סיירות. זה לא נתון רלבנטי לשני הדברים האלה.

palmino

New member
יוני ניראה לי שאתה טועה

בבני משקים חיבים קב``א קצונה כי זה מסלול פיקודי וזה ברור וגם אמרו לנו שם, ויש לי חבר שלא קיבל זימון לשם כי אין לא קב``א קצונה. בקשר ליום סירות אני לא בטוח אבל ניראה לי שחיבים. ביי גבר אמיר

לא הבנת...

``פיקוד`` וקצונה זה שני דברים שונים לגמרי. הכוונה ב``פיקוד`` של בני משקים זה קורס מ``כים, שזה גם לא רע בכלל..

palmino

New member
יוני אמרו לנו שם...

שהנתונים ההתחלתים הם קב``א 53 פלוס שזה קצונה, ואני אומר לך הרבה חברה אצלנו לא קיבלו בגלל שיש להם פחות מזה.

אל תתבלבל

פלמינו אחי: לא כל קב``א 53+ יוצא בצהל לקצונה. רק המצטיינים. לדוגמא אצלינו, שלכולם יש קב``א טיס (שזה נדמה לי 54+ או משהו כזה לא?) רק יוני יוצא בסוף לקורס קצינים... צריך להוכיח שאתה מצטיין ביכולות פיקודיות שמעל רמה של מ``כ ומפק``צ.. וחוץ מזה, כדי לצאת לקורס קצינים צריך לעשות עוד מיונים נפרדים ממבחני הקב``א (כשאתה כבר חייל כמובן). רז ``רק בצרורות אחי`` .ה. (פשוט שמתי לב שבזמן האחרון כל אחד מאיתנו הצמיד לו משפט מפורסם מאימון האחרון אז אני משתלב) :)

avipe

New member
אז ככה

ההבדל בין הלבן לורוד הוא בזה שבורוד כתוב שאתה מתאים ליחידות התנדבות ובלבן לא...דבר זה נקבע על ידי הקב``א ולא רק על ידיו אלא על חלקים מסויימים בציוני הדפ``ר ככה שיכול להיות שיש קב``א 54 אך הציון במבחנים הספציפיים שעליהם הם מסתכלים הוא נמוך... אז אתה יכול להיות עם קב``א קצונה אך לא מתאים ליחידה מסויימת...

יובל.כ.

New member
זה לא נכון בכלל....

במנילה הלבנה כתובות יחידות התנדבותיות, כך שמה שאתה אומר לא נכון. אולי בכל זאת מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בין צבעי המנילה באופן רציני? עד עכשיו אני רואה שאין הסכמה.. תודה.

מזלט

New member
היום ראיתי

שאלון בצבע צהוב. אבישי - אתה יודע של מי... מה זה צהוב? יש ורוד , לבן , כחול. עכשיו צהוב.. ומה זה צהוב?

avipe

New member
לא יודע..

אם זה מי שאני חושב שזה(ברזיל) אז זה בגלל שהוא בן יחיד והוא קיבל את מה שהוא ביקש במיוחד בשאלון ששלחו לו לפני זה...

למעלה