מה מתאים ללבוש עם חצאית בצבע ירוק בקבוק?

מה מתאים ללבוש עם חצאית בצבע ירוק בקבוק?

קיבלתי במתנה חצאית מהממת מזארה (כמו זו) ואיןלי מושג איזה טופ אפשר ללבוש איתה

כמובן שאני לא רזה כמו הדוגמנית אבל ברור לי שזה יהיה משהו קצת יותר צמוד מהחצאית או לחלופין מכופתר...ניסיתי טי שירט פשוטה עם פסים וזה נראה לא כ"כ קשור אחד לשני...
החצאית היא במציאות יותר לכיוון ירוק בקבוק קצת נוצץ (קצת יותר כהה מזה)

shmickey

New member
איזה כיף לך! תתחדשי!

ממליצה גם לך, כמו לאישה מרציפן, לנסות ללבוש אותה עם קרופ טופ, בעדיפות לגזרה קצת בוקסית, לוק שאני מאוד אוהבת.
דוקא פסים נשמע לי מדליק, אולי צתלמי ותראי לנו?

תודה |פרח| :)

יש מצב שבאמת הפסיםמתאימים פשוט החולצה כבר ידעה ימים טובים יותר :p אין לי בכלל קרום טופים ונראה לי מצחיק לקנות אחד רק בשביל חצאית אחת...אצטרך לחשוב על זה. איזה צבעים ילכו עם זה חוץ מלבן/שחור?

לי וולף

New member
חצאית מגניבה!

מעצם הצבע והגזרה הטרנדית, זו חצאית עם הרבה נוכחות שאפשר לקחת לכל מיני כיוונים גם בשילובי הצבעים וגם בבחירת הגזרות (ובטח שבבחירת הנעליים!)
את יכולה ללכת על צבעים ניטראליים (לבן/קרם/שחור/אפור וכו') או לשלב עם עוד צבע (ורוד בייבי?) או באמת לשלב דוגמא (פסים/פרחים וכו') שמכילה את הצבע הירוק או צבעים אחרים שמתאימים לו
קצת השראה לשילובים ולסגנונות שעובדים עם מקסי

אבל חצי מהדברים שם נראים לי לאנורקסיות
(האם סוודר עבה וחצאית פליסה יתאים גם לנשים עם גזרה מוצעת ולא גבוהות מהרגיל?)
אבל יש שם כמה רעיונות שאקח לתשומת ליבי
(החולצה המכופתרת עם חצאית כזו נראה פתאום רעיון ממש טוב)

לי וולף

New member
שמחה שחלק מהרעיונות טובים לך. לגבי היתר

אני לא יכולה לומר לך באופן חד משמעי שזה סגנון שמתאים לכל אחת אבל כן יכולה לומר שזה עניין של איזון - אלו יכולים להיות עקבים מגביהים או סוודר קצת פחות עבה, או יצירת לוק בהשראת הסוודר העבה אבל שהוא יהיה קרדיגן (שיוצר אמצע צר ואולי נלבש מעל משהו מעט צמוד יותר שלא גורם לאיבוד הגזרה). איזון נוסף יכול להיות שרשרת או מחשוף, תלוי מה רוצים לבדגיש/לטשטש ואיזה אופי רוצים לתת לטוטאל-לוק. מוסיפה עוד כמה אימג'ים בהם לא חיפשתי את הצבע הירוק אלא יותר דוגמאות לסגנונות השונים, כולל פלאס-סייז. חלק מהשילובים מדגישים את המתניים (חולצה לא ארוכה מידי או לחילופין חגורה) וחלקם לא, והאופי של הלוקים אחר בהתאם - לעיתים מאוד מחמיא לגזרה (יעני חתיכי) ולפעמים יותר בוהו-שיקי/נינוח ורחב ולכן זה גם שיקול בבחירת הפריטים...

כפרה עליך!

תודה
בכלל לא חשבתי על אוברסייז (וראיתי גם אופציות אוברסייז שהן יחסית צמודות פה אז אבדוק מה יש לי שיכול להתאים)

לקבלת רעיונות

כתבתי בגוגל תמונות "pleated skirt outfit" - כדי להתרשם מה הגזרות שיתאימו.
אכן כמו שאמרת - משהו צמוד יותר, או מכופתר. בכל מקרה ברוב המקרים זה מחמיא יותר עם חולצה בפנים. וגם חגורה מאוד יכולה להוסיף. עוד הערה: בחירת הנעליים קריטית באאוטפיט מהסוג הזה (לטעמי בעיקר נעלי סירה / אלגנטיות יחמיאו... אבל זה עניין של טעם).
אפשר גם לשלב שני פריטים בחלק עליון (=גופיה+עליונית, גם מתאים במיוחד לעונה) מה שיאפשר גמישות בשילוב הצבעים.

שילוב צבעים:
אפשר גופיה לבנה ועליונית/קרדיגן צבעוניים.
אפשר ורוד בהיר.
חום קרמל.
טואופ (זה הגוון הזה שהוא כמו חום-אפרפר taupe).
בקיצור כל דבר שהוא על הרצף של החומים אבל לא ממש חום קלאסי (כדי לא להיראות כמו עץ הפוך ;)).
גם כחול נייבי יכול לעבוד נראה לי.

גילוי נאות: אני מחובבות השילובים השמרניים. ממה שעלה בחיפוש אני פחות בקטע של לשלב פסים עם חצאית כזו.

תודה רבה!

חיכיתי לשמוע תגובות קצת יותר שמרניות כי אני מיידעת את החצאית לשבתות בבכנ"ס ולכן נגיד סניקרס עם החצאית הזו מבחינתי זה ביג נו נו....
אני לא בטוחה לגבי עליונות כי קצת חבל לי שיסתירו את הגזרה הגבוהה של החצאית אבל אנסה לראות איך זה הולך יחד

Dr T noki

New member
ומה מתאים לחצאית באותה גזרה אבל מעט מעל הברכיים?

בצבע תכלת (של קסטרו לפני 3 עונות).

Rosie52

New member
כמה הצעות

1. חולצת בסיס לבנה ומעליה חולצת גידי גוב (ג'ינס בהיר ולא מכופתרת) ללא חגורה או עם חגורה דקה מאוד ---> לפעמים ממש בא לי
2. טופ משי (לדוגמא בשחור) עם פרינט נקודות (קטנות) באפור בהיר או שמנת. חולצה לוסית וללא טאקינג ---> שילוב שאהוב עלי
3. טופים בגווני אדמה (כתום/צהוב/אדום) - גם חלקים וגם אפשרי בפסים דקים (רוחב/אורך)
4. סוודר דק בשחור (מפתח צוואר עגול קטן או צווארון גולף) ---> שילוב שאהוב עלי
5. חולצת פסי רוחב (פסים בנייבי) עם מפתח V וצווארון רחב (שרוול עד מתחת למרפק) בתוספת חגורה בחום כהה ---> שילוב שאהוב עלי

רוזי

Rosie52

New member
הנה זאת חולצת גידי גוב

גם אני לא ידעתי עד לא מזמן שכך היא מכונה.
שמיקי לימדה אותי.
בסה"כ מדובר בחולצת ג'ינס בהירה שנלבשת מעל חולצת בסיס חלקה.

אלו היו עשר שניות שכתבתי בהן על נושא שרק לאחרונה שמעתי עליו ואין בשום צורה ואופן לראות בתגובה שלי תשובה מדוייקת (ט.ל.ח).

רוזי

shmickey

New member
חחחחח, מצחיקות שתיכן!!!

היא לא מכונה ככה,
ככה אני מכנה אותה

&nbsp

למעלה