מה מתבשל בסירים שלכם לשבת ?

שמים1

New member
מה מתבשל בסירים שלכם לשבת ?


אני בשיא ההכנות והניחוחות שרים בבית את שירת השבת שבדרך .

לכבוד שבת המלכה
פינקתי גם את החמין שלי .
הוספתי בשקיות קוקי חיטה עם בצל אבקת מרק עוף מעט שמן וקארי
כוס וחצי מים ומעט פפריקה מתוקה .
בשקית נוספת הוספתי שברי גרעיני תירס עם מעט שמן , אבקת מרק עוף ומעט פפריקה מתוקה בשמן וכוס מים .
את התיבול הכללי מעט שיניתי הוספתי כמה כפות דבש בנוסף לפלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה , אבקת מרק עוף.
החמין פונק גם עם שפונדרה,
בשר נפלא לחמיו, שעועית אדומה, חומוס, תפוחי אדמה חתוכים , בצל והמון שום .
וכמובן עצמות מיח.
רע זה לא יכול להיות
שבת ענוגה לכם .


ובהמשך כל מה שהכנתי לבנתיים


 

שמים1

New member
כובה בסלק מאודה עם עלי מנגולד ובמיה

ברוטב חמוץ מתוק בתוספת רכז רימונים והטעם נפלא .

 

עפריק

New member
שלום לכולם ושבת שלום

אני מעשן כרגע עופות במעשנת במקביל אופה לחם ..תמונות בהמשך
 

שמים1

New member
עופריק איך משיגים מעשנת ?

ואתה יכול להסביר איך מעשנים עוף ?
מאוד אוהבת עופות מעושנים .
 

עפריק

New member
שמים מעשנת קונים

זה לא יקר. ..כשאקום אתן לך מתכון לעישון ביתי
 

שמים1

New member
היכן קונים ?

ואני מחכה למתכון

העוף נראה טוב ואני מכירה את טעם העישון הוא נפלא .
 

עפריק

New member
בוקר טוב

את יכולה לקנות באינטרנט חדשה משהו כמו 500 שקלים או ביד שתיים ועד שתקני קבלי מתכון לעישון בייתי שכל אחד יכול עובד נהדר..קחי שתי חמגשיות גדולות ואחת קטנה בגדולה להניח עלים יבשים של זית או הדרים בחמגשית הקטנה חצי פרפר הודו מרוח בשמן זית ותבלינים לפי הטעם כמה שיני לנעוץ ופפריקה מתוקה לצבע ...מניחים את החמגשית הקטנה בגדולה עם העלים וסוגרים עם החמגשית הגדולה השניה מלמעלה לאטום כמה שאפשר אני בפינות נעזר בניר כסף ...מניחים על הגז בלהבה בנונית ומזיזים כל כמה שניות למשך עשר דקות העלים בפנים נשרפים ויוצרים עשן לאחר עשר דקות מעבירים לתנור כשזה עדין סגור אחרי כעשר דקות פותחים וממשכים עד שזה מוכן ...בתאבון..
 
למעלה