מה נאכל בשבת בבוקר
גשום

מה נאכל בשבת בבוקר../images/Emo186.gif גשום../images/Emo183.gif

אנא שרשרו את ארוחת הבוקר שלכם מתחת להודעה זו. יום נעים וחמים

../images/Emo140.gifמתכון: פינקיקס אמריקאי

דרגת קושי – 1 זמן ההכנה - 15 דקות כמות – 10-15 יחידות החומרים 1 כוס חלב 1 ביצה 6 כפיות שמן 1 כפית תמצית וניל 6 כפיות סוכר 1 כוס קמח תופח 140 גרם אופן ההכנה בקערה לערבב את הביצה, החלב, השמן והוניל. להוסיף את הסוכר והקמח בהדרגה. לערבב היטב עד שהתערובת חלקה וללא גושים. לשמן מחבת כבד עם נייר סופג. לחמם המחבת לחום גבוה מאוד. להנמיך את הלהבה ולצקת מהתערובת למחבת, ע"י מצקת קטנה , ליצור צורה של לביבה שטוחה. ברגע שרואים בועות קטנות בבצק, הופכים את הלביבה. הלביבה צריכה להיות בצבע חום בהיר בשני הצדדים. מגישים חם בתוספת – סירופ שוקולד, סירופ מייפל, דבש, ריבות, חמאה, סוכר.

tami1231

New member
תודה

תודה רבה על המתכון אני אשתמש בו ואם יהייה טוב אעביר אותו אלעה

../images/Emo140.gifמתכון: פרנג' טוסט

החומרים 4-6 פרוסות לחם 2 כוסות חלב 2 ביצים מעט אבקת סוכר ואניל קמצוץ מלח לטיגון (לא עמוק) - שמן אופן ההכנה לטבול את פרוסות הלחם בחלב ולהשאיר מעט לספיגה. להכין בלילה מהביצים והמלח, להוציא את פרוסות הלחם מהחלב , לטבול משני צידי הלחם בבלילת הביצים, לחמם לחום בינוני את השמן במחבת, להניח בשמן החם את פרוסות הלחם הטבולות בחלב ובביצים. לטגן משני הצדדים עד להזהבה. להגיש חם בתוספת צלחת סוכר שטובלים בה את הלחם המטוגן. בתיאבון.

קישלורן

New member
אנחנו אכלנו . . .

בעלי הכין לו ולביתנו ברנפלקס עם חלב קר +אבקת שוקו. כך הוא אוהב את זה. עם קפה אספרסו שהוא מכין לבד. לעצמי הכנתי קורנפלקס עם חלב חם => משום מה כשבא החורף אני מרגישה כמו הכלב של פבלוב. ושוקו חם מאבקת קקאו פשוטה. וגם קצת ענבים לבת לא הכי מקורי אבל הכל בא מקופסא.

קישלורן

New member
הבת שלי מאוד אוהבת ברנפלקס

זה ממש כייף שהיא אוכלת כל מיני דברים שילדים אחרים לא יעיפו עליהם מבט שני.

מוצרלה

New member
ואנחנו סיימנו עכשיו לאכול

(הבטן מתפוצצת) אכלנו קובנה שחומה,שחומה, עם ביצים חומות,חומות, ולסיס עצבני עצבני. עם טחינה, ועגבניות מרוסקות+סחוג טרי, וג'יזרי (בטטה) מתקתק. מי צריך יותר מזה בבוקר של שבת בבוקר? ועוד מעט, הולכת עם כל מה שיש לי בבטן, למיטה, מתכסה היטב היטב, ויאללה .........
גדול אחד.

יואו איך עשית לי חשק ../images/Emo3.gif

רוצה...רוצה...רוצה ביס מכל הדברים אין זמן לתלונותי, הולכת להכין את השולחן לארוחת הצהריים , כולםםםם אצלי.

למעלה