ככל הנראה פיצה עם מבער +המלצה לסרט
לפני שבוע עשיתי ניסוי מעניין להכין פיצה עם מבער (כמו של קרם ברולה).
 
להפתעתי זו יצאה אחת הפיצות הטעימות שהכנתי מזה שנים. השילוב של בצק עם אש חיה נותן טעם פשוט מצויין. אגב, גם זמן ההכנה מאד מאד קצר.
 
אז היום בערב אני אכין שוב עם כמה שיפורים ומקווה לשחזר את ההצלחה.
 
אתמול בערב ראיתי סרט ישראלי שמאד נהניתי ממנו - ישמח חתני. גם סיפור מאד ישראלי בבסיס, גם מצחיק גם שחקנים טובים. בקיצור מומלץ בחום