מה נבשל לליל שבת?

ybo4

New member
מה נבשל לליל שבת?

אצלנו חבורה הכוללת זוג אורחים מקנדה הרחוקה (השבים אליה מחר בבוקר).
לכבודם בחרתי שלושה מתכונים מהספר הנהדר של דוחול ספדי:
* מחמר (מסחן) - עוף בסומאק, בבצל מוגש על פיתות גדולות
* מג'דרה - שבגרסה שלו מכינים אותה עם עדשים שחורות ובורגול (אני הכנתי עם כרשה במקום בצל לכבוד הבן הצמחוני)
* מלבי בסירופ רימונים
לכל אלה אני מוסיפה גם:
* תפוחי אדמה בתנור
* תירס קלחים
* כרובית בתנור עם טימין
* סלט ירקות
ונקנה גם בשר - כי רוב הסועדים קרניבורים ובמקור תוכנן העוף ל-4 אנשים...
ומה אצלכם?
 

TCHM

New member
מרק ירקות וקטניות...

עם כדורי בשר וכופתאות.

 

TCHM

New member
קרנץ שמרים מבצק מיוחד

בסיס הבצק מבצק רבוך.

 

ybo4

New member
טוב, כאן נשברתי...

זה שאתה מבשל מדהים ומצלם מדהים לא פחות - כבר התרגלתי.

אבל בבקשה בבקשה - מה המתכון לקרנץ' השמרים הזה?
תודה
 

נטעליג

New member
אם הכוונה לפקורה= ירקות בבלילת קמח חומוס. אצלנו מכינים אותן

מירקות שונים מאלה שהשתמש בהם , וחתוכים בצורה יותר מגושמת, לכן לא יוצאות כל כך פוטוגניות, אבל העיקרון זהה.
 

KindOfFish

New member
למה אין מתכונים ?

א'קלאפ פארגייט אבר א'ווארט באשטייט (דו מאאכט דאס סאר גוט!)
 

TCHM

New member
תודה...תפו"א, בצל וגזר.

מעט פלפל חריף ירוק, פטרוזיליה, כוסברה קצוצים דק.
הבצל פרוס 3 מ"מ, הגזר ותפו"א מגוררים במגרדת מיוחדת
לג'וליאנים דקים מאד.
 
למעלה