מה נבשל לליל שבת?
אצלנו חבורה הכוללת זוג אורחים מקנדה הרחוקה (השבים אליה מחר בבוקר).
לכבודם בחרתי שלושה מתכונים מהספר הנהדר של דוחול ספדי:
* מחמר (מסחן) - עוף בסומאק, בבצל מוגש על פיתות גדולות
* מג'דרה - שבגרסה שלו מכינים אותה עם עדשים שחורות ובורגול (אני הכנתי עם כרשה במקום בצל לכבוד הבן הצמחוני)
* מלבי בסירופ רימונים
לכל אלה אני מוסיפה גם:
* תפוחי אדמה בתנור
* תירס קלחים
* כרובית בתנור עם טימין
* סלט ירקות
ונקנה גם בשר - כי רוב הסועדים קרניבורים ובמקור תוכנן העוף ל-4 אנשים...
ומה אצלכם?
אצלנו חבורה הכוללת זוג אורחים מקנדה הרחוקה (השבים אליה מחר בבוקר).
לכבודם בחרתי שלושה מתכונים מהספר הנהדר של דוחול ספדי:
* מחמר (מסחן) - עוף בסומאק, בבצל מוגש על פיתות גדולות
* מג'דרה - שבגרסה שלו מכינים אותה עם עדשים שחורות ובורגול (אני הכנתי עם כרשה במקום בצל לכבוד הבן הצמחוני)
* מלבי בסירופ רימונים
לכל אלה אני מוסיפה גם:
* תפוחי אדמה בתנור
* תירס קלחים
* כרובית בתנור עם טימין
* סלט ירקות
ונקנה גם בשר - כי רוב הסועדים קרניבורים ובמקור תוכנן העוף ל-4 אנשים...
ומה אצלכם?