סלט אטריות שעועית
חבילת טופו חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ
חבילת אטריות שעועית
1 מלפפון גדול
1 פלפל חריף אדום
2 גבעולי בצל ירוק
מעט נענע
חופן כוסברה
4 כפות סויה
1 כפית גינג'ר טרי מגוררר
2 כפות מירין
2 כף סוכר
4 כפות מים
1/2 כפית שמן שומשום
 
אופן ההכנה:
 
1. בסיר מבשלים את הסויה, ג'ינג'ר, מים, מירין וסוכר עד לרתיחה. [תטעמי שהטעמים מאוזנים ולא מלוח/מתוק מדי. אם כן - תתקני עם סוכר או סויה בהתאם].
2. מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים תוך כדי ערבוב 5 דקות.
3. מכבים את האש, מוסיפים את שמן השומשום ומניחים בצד לצינון 10 דקות.
4. בזמן שהטופו מצטנן שמים את האטריות בקערה ושופכים מעל מים רותחים. מחכים 5 דקות ומסננים את האטריות.
5. קוצצים את הירקות לקוביות קטנות (את המלפפון אני מקלף מראש ומרחיק גם את החלק הפנימי כך שיישאר רק "בשר המלפפון הקשיח")
6. מערבבים הכל בקערת הגשה [הנוזל שבו בישלנו את הטופו הוא הרוטב].
 
יכולה כמובן לשחק עם הירקות לפי מה שנראה לך שיתאים ואת אוהבת - צנונית למשל יכולה להתאים, אם יש לך ג'ינג'ר כבוש (של סושי), אפשר לוותר על הנענע וכו'