מה נגמר עם המילטון? אם נגמר.....

ilan ulman

New member
לא נגמר וזו רק ההתחלה של ידידות

נפלאה.... זה אומר שמהנדסי הסמים צרכים להתאמץ יותר !!! לא לדאוג לא יפסיקו לצרוך סמים, הכל בסדר נא להרגע... יש הרבה כסף בקופה של המפרסמים, סופרמן חי וקיים הוא רק עצר בבית המרקחת לתדלק!!! אבל אני מחזיק אצבעות לטיילר "סנדמאן"המילטון מי יודע אולי בסופו של דבר איזה "חייזר ממאדים" חדר לגופו בליל ירח מלא במורדות הר רשמור וביצע מעשה מגונה ועירוי בכפייה אחרי ניתוח להוצאת המזל הרע.... נו שויין אם בטיילר נפלה שלהבת מה יגידו אזבדו סליחה אזובי הקיר? עצוב אבל אנחנו נמשיך הלאה ... כי את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק.

אילן עלית כרגע על סקופ מדהים

באתר סייקלינגבלוז חשפו עכשיו מידע חדש על "פרשת המילטון". לפי המידע שמותר כרגע לפרסם (יש צו איסור פרסום מנהלתי של ה-UCI והרבנות הראשית), אחרי הנפילה בטור דה פראנס השנה, והפרישה המאכזבת של המילטון מהטור. הוא הגיע בחשאי לטקס הוצאת נאחס בנתיבות, אצל הרב המוכר MRI. במהלך הטקס כך מוסר ה-MRI מבצעים הקזת דם של המנוחס, ומחליפים את הדם המזוהם בדם של תרנגולת בר הגדלה רק באזור מסוים בנגב המערבי. המדענים שבחנו את בדיקות הדם של המילטון, טענו שהם מזהים שני סוגי דם, אבל רק אחד מהם הוא דם אנושי. עקב כך הוחלט לבטל את ההאשמות מטיילר המילטון, והוא כנראה ישאר האלוף האולימפי בנג"ש. וככל הנראה בעקבות החשיפה, יחזירו גם לדיוויד מילר את התואר העולמי שלו, אחרי שהתברר שבזמן השימוש שלו ב-EPO, נכנס בו דיבוק. (למען הסר ספק, כל הכתוב בתגובה זו, לא נכתב ברצינות. אלא הומצא בראש המעוות של כותב שורות אלו).

ilan ulman

New member
לא לא לא בועז "קונספירצייה" חדשה

בקופידיס נמאס ממילר ומההבטחה שלא מומשה... לא עוד נצחונות בודדים בטיים טרייל משמימים, הולחלט ללכת על "אוגי סטואי הנקי" ולהיפטר מדויד, אבל דויד יקר!!!אמרו בהנהלה, ורק חתמנו על חוזה גרסו במנהלת, אז הלכו וחשבו והבריקו עם הלשנה נבזית, וככה החבר הצעיר של לאנס הלך... ובגיזרת פונאק? אוהו גם כאן נתקעו עם איש החול המזוכסיט ופני תינוק המכור לקפאין חוזים גבוהים ולא משתלמים, הביאו תותחים צריך מקום בתקרת השכר ,,, אין בעייה אוסקר קיבל הצעה מעליבה בכווווונה , והלך לו לנבול עוד יותר במועדון שהכי אוהב זרים בעולם, וטיילר? חוזה יקר! הפרה?! אבל הוא דמות נערצת!!! מה יהיה מי יוביל פלויד "סנטר זקור "לאנדיס או טיילר ? הופ הלשנה נבזית וגם החבר השני לאנס הלך לו... והכל הכל רק כדי לדפוק את לאנס!!! תראו תראו איך אחד אחרי השני כל חבריו יושלכו לכלא ולצינוק (דוק פרארי לשלוחה 100 יש לך ביקור משפחתי באגף האיקסים)...

יש שמועה נוספת באויר

והיא מתרכזת בזהות הקבוצה ה-18 בפרו טור. הקבוצה הזוכה תהיה כנראה נבחרת השב"ס באופניים: המוביל יהיה המילטון, מילר יהיה המוביל המשני, וכנראה שמנזנו יהיה אחד הפועלים. המנהל הספורטיבי יהיה לא אחר מקרוב המשפחה של מיכאל שומאכר, ד"ר מיקלה פרארי.

ועכשיו ברצינות

קראתי עכשיו תגובות לפרשיית המילטון בפורום אחר (הפורום של CSC), ואחת התגובות התעסקה בנקודה חשובה. טיילר המילטון הוא הרוכב השני של פונאק שהסתבך בחודש האחרון בגלל שימוש בחומרים אסורים. אוסקר קאמינזד (אלוף העולם לשעבר) נכשל אף הוא בבדיקת סמים לפני חודש ופרש מרכיבה. הנקודה החשובה בנושא הזה, היא שפונאק בבעיה. 2 רוכבים תוך חודש זה כבר כמעט תופעה. לפונאק יהיה עכשיו מאוד קשה לנקות את השם שלה. ד"א מומלץ לקרוא את התקנון של הפרו טור, הקבוצות אמורות לחתום על התחייבות להילחם בשימוש בחומרים אסורים בספורט. אני לא יודע כמה "בשר" יש לחוק הזה. אבל פונאק יכולה לאבד את מקומה בפרו טור בגלל פרשיות הסמים של קאמינזד והמילטון.

ilan ulman

New member
סתם תהיה שיש לי ובטוח שמונטוונטו

, אפרת , או בועז יוכלו לבער בשבילי. אפרורפו סמים . בטורים הגדולים היו פרשיות סמים כגון "פסטינה קרייסס" בטור דה פראנס, בג'ירו "פנטני,פריגו, סמוני,ועוד..." אבל בוולטה גורנישט,אני מדבר על כך שבטור הצרפתים הקריבו על מזבח ה"מלחמה" בסמים את האליל "רישאר "אני בחור סנטימנטלי" וויראנק, ובאיטליה שחטו את הפרות הקדושות ביותר הפיראט, הגמד המטפס מלאמפרה (היום בסאקו- בטח בשנה הבאה בפונאק), פריגו עף מכל המדרגות של קבוצתו, ובוולטה כל הרוכבים הספרדים נקיים כמו זכוכית בתמונה של המונה ליזה בלובר... ועכשיו הם מועילים בטוב ליבם לשחרר איזה "גוויה עסיסית בדמותו של המרטיר טיילר (שהוא אגב גם בחור מאוד מאוד מאוד מצודד וגם חינני!) אז לכל המומחים האם היתה איזה פרשיית סמים בוולטה, ובבקשה נא לא להביא את הבכינות של מנזו כי הוא אותו הדבר כמו סימיוני .... אני פשוט סקרן לדעת האם הספרדים יעזו נגיד לשחרר איזה בדיקה של הראס או ולווראדה, מנצבו, וכו'...

אני מקווה שאני לא טועה בהסבר

אבל בספרד אני חושב שהחוק הוא פחות מחמיר מאשר בשאר אירופה, בנוגע לשימוש בחומרים אסורים בספורט. בצרפת ובאיטליה זו עברה פלילית והמשטרה מעורבת בחקירות השימוש בחומרים אסורים. רואים באופן קבוע גם פשיטות של המשטרה על מלונות ורכבים של קבוצות (פסטינה), בג'ירו האחרון צוטטו לטלפונים של הקבוצות האיטלקיות (סאקו) ודי לוקה נעדר מהטור בגלל זה. לעומת זאת החוק הספרדי הרבה יותר מקל על "העבריינים", אם אני לא טועה אסור בספרד לבצע פשיטות משטרתיות, כי בחוק לא קבוע שזו עברה להשתמש בחומרים מהסוג המוכר לנו. הדרך היחידה ליפול בספרד היא בבדיקת דם או שתן, ויותר קל להערים על הבדיקות האלו. בעקבות פרשת מנזנו, היו שקראו לשינוי החוק הספרדי והחמרה בדומה לצרפת ואיטליה.

ido mazor

New member
המילטון מצודד?

אמנם פני ילד אבל לא חמוד כמו אוסקר... סתם אמריקאי ג'ינג'י...

natyh

New member
האולימפידה היתה ביוון

ושם למיטב זכרוני לא נכשלו ספרדים בבדיקה . אנא תקן אם טעיתי . נתי

זה בדיוק מה שאמרתי

על בדיקות דם ושתן אפשר להערים (דייויד מילר לא נכשל באף בדיקה, לא בטור ולא בהמילטון). הבעיה היא שבאיטליה וצרפת יש פשיטות משטרתיות, כי זה לא חוקי להחזיק חומרים כאלו. ובספרד עדיין אין חוק שאוסר את זה. יש חוקי UCI, שלפיהם כל רוכב שנתפס על שימוש בחומרים אסורים, יענש ויושעה. אבל בספרד לא נכסנים על זה לכלא.

ר ו נ ן ג

New member
האמילטון מושעה מפונאק

עד לסיום החקירה, אם אכן התוצאות נגדו - יבוטל החוזה שלו מיידית.

Mont Ventoux

New member
סמים רבותי סמים

השמועות מדווחות על עוד כמה בדיקות בעייתיות בוואלטה. הימורים?

Mont Ventoux

New member
הו, ברוך הבא

אבל יש משהו שלא ברור לי במקרה המילטון: דווח לנו על בדיקה בעייתית באולימפיאדה, שאח"כ העבירו לאיזה פאנל מומחים בשביל לקבל תוצאה יותר חד-משמעית. דווח לנו גם על בדיקה שנערכה בתום שלב 8 בו ניצח המילטון, שתוצאותיה שוב תאמו שימוש בעירוי דם. תוצאות הבדיקות האלו פורסמו בערך באותו זמן. אבל מה עם הבדיקה לפני תחילת הוואלטה - הבדיקות השגרתיות שכתוצאה מהן לאמפרה ואלמריה נותרו עם 8 רוכבים בלבד? שם הבדיקה של המילטון כן היתה בסדר? מדובר במרווח זמן של כשבועיים מהבדיקה באולימפיאדה.

nitsansh

New member
הודעת ה-IOC בענין המילטון

בקיצור... בבדיקה של דוגמא B לא היה ניתן למצוא ממצאים מרשיעים, ולכן ההליך המשמעתי נגד המילטון הסתיים ב"זיכוי מחמת הספק"... IOC statement on pending anti-doping procedure On 21 September, Phonak spokesman Georges Luedinger announced that American cyclist Tyler Hamilton failed a blood anti-doping test during the Athens 2004 Olympic Games. As with all anti-doping procedures, the IOC had to wait for the process to be completed before communicating on this case. The facts are as follows: - on 22 August, the IOC was informed by the WADA accredited laboratory in Athens of a suspicious result following the analysis of Tyler Hamilton's blood sample provided on 19 August after the time-trial race that took place on 18 August in which he won the gold medal. At the request of the IOC, a group of experts examined the file and concluded on 16 September that Tyler Hamilton's A blood sample gave rise to an adverse analytical finding; - on the basis of this conclusion, the IOC decided on 16 September to launch a disciplinary procedure to be handled by Juridical Commission Chairman Thomas Bach, and Executive Board Members Denis Oswald and Sergey Bubka, and to immediately notify the National Olympic Committee and the athlete; - on 22 September, the laboratory analysis of the B sample was 'considered as non conclusive because of lack of enough intact red blood cells'; - on 23 September, the IOC informed Tyler Hamilton that, although the A sample gave rise to an adverse analytical finding on 19 August in Athens, the disciplinary procedure has had to be stopped because of the non-conclusive result of the B sample analysis. The IOC also informed him that therefore the Disciplinary Commission was being dissolved and that the IOC would not be pursuing sanctions regarding this matter. - the fact that the analysis of the B sample was not conclusive does not challenge the accuracy of the analysis of the A sample; the method used during the Olympic Games in Athens was authorized by the World Anti-Doping Agency after validation by the international scientific community in accordance with an established set of criteria.

למעלה