מה נגמר עם הניקוד של ליגה 4?

חגי

New member
מה נגמר עם הניקוד של ליגה 4?

לא יתכן שנקבל את התוצאות האלו ואולי צריך לבדק גם את הליגה הקודמת.

ג ל נ ט י

New member
אני בתהליכי בדיקה

עבור הנוסחה שאני מריץ. לגבי הניקוד הרישמי, צריך לתקן תוצאות ליגה 1 ו 2, ורצוי ליבדוק ניקוד 3, 4 - לי אין את התוכנה כך שאני פטור מהטירחה הזו. לאחר בדיקה ידנית שהירצתי ב RACE2003 נראה שמקור ה "נפילה" בניקוד למי שלא היגיע לגול לא נובעת מהקנס של ה 20%.

חגי

New member
קנס 20% לא קשור אלינו - צריך לוודא

שהאופציה לא מופעלת.

ג ל נ ט י

New member
תוצאות עודכנו

מצאתי באג בסקריפט הניקוד ותיקנתי רטרואקטיבית לליגת הגלשנים והמצנחים. תודה לאלה שהעירו את תשומת ליבי.

חגי, גיא וכל האחרים.

עמיר שלום (נמצא בחו"ל) שוחח במשך שעתיים עם אנג'לו (אחד מכותבי ה-GAP) על הניקוד ומסתבר שכל התשובות שקיבלנו עד היום מכותבי התוכנות השונות (COMPEGPS וכו') לא נכונות.\ 1. לא ניתן לקבל ניקוד הובלה שלילי ! 2. חגי צריך לקבל ניקוד הובלה ! חגי שלח לי 4 טרקים - עפ תשלחו לי את כולם + הסברים לגבי אילו שאין להם טר (מה עשו) אני יכול לנקד אצלי בתוכנה ולראות מה יוצא. [email protected] איתי

ג ל נ ט י

New member
ואלה, האיטלקים האלה...

אז זה מה שקורה שאנג'לו לא מוכן ליפתוח את קוד המקור של הנוסחה שלו. בעבר פניתי לאנג'לו על מנת לקבל את הקוד של GAP2002 ונעניתי בשלילה. אחלה - אפשר לרוץ ולהתבכיין לדייויס שיעשה קציצות מה #!(* הזה. ולהבא, רצוי להישתמש בנוסחאות שקוד המקור שלהם גלוי (GAP200) ובפרט OzGap. אגב, הצלחתי לקרב באופן די מדויק את התוצאות של GAP2000, ומיסתבר שקיבלתי את אותן תוצאות מבחינת דירוג, ודי קרוב מבחינת ניקוד.

ג ל נ ט י

New member
אגב

לא ברור לי לאן יגיע הדיון הזה, אבל תיקון תוכנה לדעתי לא תקבלו בקרוב ב RACE2003 או CompeGPS

חגי

New member
אני שמח שההגיון הבריא שלי קיבל אישור

לגבי המייל - נדמה לי ששלחתי את כל הטרקים שגיא העביר לי. לא ברור לי איך נעשה תהליך הניקוד - האם יש לכם את התוכנה ברשיון ולמה בכלל קורות טעויות כאלה (יעני איך מגיעים לתוצאות שגויות)

טרקים ותוכנות

התוכנות מרושינות אך גם בהן ישנם באגים. COMPGPS COMPETITION פסקה מלהתפתח וגם אין לה יותר תמיכה טכנית מלבד פורום. אני מנסה לקבל מהבריטים את התוכנות שלהם לשנה הבאה. הרעיון הוא שהתוכנות יודעות להשתמש בטרקים לצורכי ניקוד. ב-COMPEGPS ניתן לקחת את המידע ולשים אותו ידנית ב-RACE לשם בדיקת התוצאות. יתכן מצב שהנתונים לא הוכנסו נכון או שאכן יש באג. גיא אם מתחשק לך אז שלח לי את כל הטרקים וההסברים - לא מתחשק לי לעבוד על זה בהמשכים. איתי

ג ל נ ט י

New member
הזנה ידנית

אני מנסה להזין ידנית ל RACE2003 כחלק מתהליך ההשוואה והבדיקה. בנוסחת GAP2002 התוכנה מיתרסקת (לעומת זאת ב GAP2000 עובדת). איתי - האם ניתקלת בתופעה הזו?

amitceder

New member
מה קרה לימים שהיו פשוט מצלמים?

מרוב תוכנות כבר לא יודעים מה קורה בליגה הזו. צריך להיות ד"ר לאלגוריתמיקה ומתמטיקה שימושית כדי לנקד ? מה קרה פה ?

ג ל נ ט י

New member
היום כש

מגיעים בהפרשים של דקות, לא היתי אומר שצילום יפתור את הבעיה

למעלה