מה נהייה? לא קבענו איזה משחקון?

Cobe Anan

New member
מה נהייה? לא קבענו איזה משחקון?

חבר`ה, מיטללל התאמצה, הביאה לפה קצת רוח חג, העלתה משחק חמוד שמשלב (בטעות?) שני משחקים שכולנו מכירים, וסבבה לשחק- והכל בשבילנו- ומה אנחנו עושים? מבעסים את המשחק.. נכון, היו כאן קצת אי הבנות, קצת חוסר דמוקרטיה, אבל דחיל ראבקום, בואו ננסה להנות ממשהו פה כמו שהוא, כי אם נמשיך להיות כאלה כבדים, בסוף הפורום יתפרק. תאמינו לי, אחרי הרבה זמן פה, אני לא אוהב להסתכל אחורה ולהיזכר כמה אנשים שהיה כיף לדבר איתם נעלמו מהפורום.. אפשר בבקשה לעשות ריוויינד ולהתחיל להנות מהמשחק?
 

מיטללל

New member
חוסר דמוקרטיה?!?!?!?!?!?

סתם
כנראה באמת היו חוסר הבנות כאלה ואחרות... אז פשוט נעשה... אחורה פנה.
שם המשחק |^| - משחק התחפושות |^| מהות
- לשעשע כמה שיותר
הסבר
- א. כל אחד מהמשתתפים מקבל ממני במסר שם של אחד מחברי הפורום. ב. עליו לפתוח ניק דומה לניק של אותו חבר פורום. ג. בניק החדש, עליו לכתוב הודעות באותו סגנון כתיבה של בעל הניק המקורי, עם אותם מאפיינים, אותה צורת ביטוי... ד. אחרי שנסיים לשחק את המשחק, נפתח שרשור וכל אחד ינסה לנחש מי חיקה אותו.
הולך? מי שרוצה לשחק - שיסמן |וי| מי שלא רוצה- יש מרתון לואיס וקלארק בערוץ axn
בנוגע למשחק הגמד והענק, בסוף החלטתי לוותר על הרעיון כי קיבלתי כמה וכמה מסרים שתוהים: "איך בדיוק אפשר לפנק וירטאולית?". נותרתי חסרת מילים אז החלטתי לשדרג את המשחק... אם מישהו רוצה לארגן משחק חדש, בשלב יותר מאוחר, שיהיה בכיף.
 

Cobe Anan

New member
בעסה איתך..

ונראה לי שלפני יומיים דווקא ראיתי פה איזה צ`יפנוק וירטואלי רץ פה..
 
../images/Emo127.gif

ומי יהיה הגמד שלך מיטלי.. לא פייר שלך לא יהיה.. תגידי לשלגיה שתלווה לך אחד.. יש לה שבעה למניאקית..
 
חחח די נו: ../images/Emo127.gif

(לכל הטועים, לא אני לא שיכורה, סתם לא רואה בעיניים)
 
למעלה