מה נותנים לאכול לכור כלבים כשהוא מפסיק לינוק?

מה נותנים לאכול לכור כלבים כשהוא מפסיק לינוק?

אספתי גור שרק הפסיק לינוק, ואין לי שמץ מה לתת לו לאכול!! הוא קטנטן... יש לי חתול, מותר לתת לו מהאוכל של החתול?? {קופסאת שימורים}

אתה? המממ Goddess - אתה? ../images/Emo4.gif

בכל מקרה, אני יודעת כי האדם שממנו לקחתי את הגור אמר שהוא רק הפסיק לינוק לא מזמן והתחיל ללעוס. העניין הוא שאין לי בבית אוכל של כלבים, רק של חתולים {כרגע:)} מה ניתן לתת לו בנתיים?

Sweet Fantasy

New member
לא מתעמקת בניקים של אנשים

מי נתן לך אותו ולמה? אם ידעת שאת מביאה כלב למה לא התכוננת? בכל מקרה על הבוקר את יכולה ללכת לקנות אוכל לגורי כלבים. עד אז אפשר להכניס עוף מכובס (מבושל במים בלבד) או לתת אוכל לגורי חתולים, לא להגזים עם זה, רק בנתיים (ארוחה אחת)

את לא חייבת להתעמק בניקים של אנשים.

אבל נראה לי סביר לקרוא ניק לפני שאת עונה, אבל זה לא משנה, זו לא הפואנטה שלי. - זה משנה מי נתן לי אותו ולמה? לא ידעתי, זה היה מאוד ספונטני, אם הייתי יודעת הייתי קונה אוכל בהתאם. ולא נראה לי שהוא ישאר אצלי, החתול שלי מגיב בהיסטריה {החתול שלי מאוד טראומתי} תודה בכל מקרה.

Sweet Fantasy

New member
משנה מי נתן כי נשמע

שהוא צריך עדיין להיות עם האמא. בקשר לחתול עם הכרות נכונה וסבלנוץ=ת הם יוכלו להסתדר .

לא, גם בגודל שלו הוא לא נראה כבר כמו גור

שיונק, ניסיתי לתת לו חלב והוא ליקק אותו בלי בעיה. בכל מקרה, החתול ממש היסטרי, אני לא יכולה להחזיק את הכלבלב סגור בחדר, החתול תוקף אותו כל הזמן ומילל בטירוף בקרבתו..

Sweet Fantasy

New member
לא לתת חלב!!

זה גורם לשילשול, בכל מקרה בהצלחה עם כל החלטה שתעשי.

אוקיי, תודה. אני אנסה עד הערב...

בנתיים החתול מתנהג נורא :( ואני לא יכולה להוציא את הגור מהחדר.... ודי כואב לי להקשר אליו ואז להחזיר אותו, הוא מדהים קטן.

כל זמן שהוא עדיין קטן, עדיין ניתן לתת לו

לאכול אוכל מוכן לגורים - כדאי מפירמה מומלצת ע"י הוטרינר. מנסיון אישי, כאשר הכלב כבר לא גור, בערך בגיל שנה ומשהו, הוא יתחיל לרצות אוכל של בני אדם. אסור לתת לו עצמות כי הן עלולות להישבר ולגרום לו לפצעים פנימיים. את יכולה לתת לו בשר עוף ואורז , כלבים אוהבים את זה. כמה שפחות רטבים, כמה שפחות טיגונים ובכלל לא לתת לו ממתקים מכל סוג שהוא. גם נקניק דל שומן עם קצת לחם שעשית אותו חתיכות קטנות קטנות שלא ייעצרו לו בגרון. יש גם ביסקוויטים מוכנים מיוחדים לכלבים בכל חנות לבעלי חיים. יש גם ויטמינים - אני ממליץ על ויטמינים לכלבים בשפופרת - אבל לא להגזים עם הויטמינים - פעם בחצי שנה מספיק. לשתות - רק מים, בכלל לא לתת לו חלב. וכמה שפחות שומנים מכל סוג שהוא.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo31.gif

אין צורך בכלל לתת אוכל של אנשים, הוא ירצה אוכל של בני אדם רק אם יתרגל לכך מגיל קטן. זה מתחיל מזריקת חתיכה מהצלחת שלנו, או "נתתי לו קצת הוא עשה לי עיניים" וממשיך עד שהכלב לא נוגע יותר באוכל שמיועד לו. לשמור על תזונה נכונה ותת אך ורק אוכל יבש לכלבים, אפשר לגוון עם שימורים ועם חטיפים שמיועדים לכך, כמו כן בקשר לויטמינים, אם הכלב אוכל נכון הוא לא זקוק לתוספים מלאכותיים ועוד דבר בקשר לוטרינר (לא כולם כמובן ,אבל יש) הרבה מהם ממליצים על מזונות שהם עובדים איתם כי הם מקבלים אותם בזול או מקבלים אחוזים יש וטרינרים שמוכרים רק של פירמה מסויימת כי יוצא להם משתלם, אז לבדוק שזה באמת שווה וזה אוכל טוב ולא רק "כי הוטרינר אמר"

למעלה