מה ניסגר איתכם גברים

מה ניסגר איתכם גברים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מצד אחד אם אנחנו שוכבות איתכם בפגישה הראשונה/שניה אנחנו שרמוטות ונותנות. מצד שני... אם אנחנו מחכות קצת כדי להכיר יותר טוב אנחנו ילדות קטנות וכבדות... אולי תחליטו כבר

Zoharrr

New member
הממ לא בדיוק..

אני חושבת שצריך לשמור על איזון... אני מתנשקת בפגישה הראשונה,קרה כבר שיותר מזה ואפחד לא קרא לי שרמוטה והיה קשר טוב שהחזיק. מבחינתי אני חושבת שסקס בפגישה ראשונה זה רע,וזה פשוט כיף לחכות,למתוח את גבול היכולות,כי זה מעצים את החוויה... מניסיון:) אבל לא צריך להיות בול עץ עד ששוכבים. אני חושבת שיש בחורים שלשכב על ההתחלה עושה עליהם רושם רע ויש שלא,אני לא עושה את זה ולא רוצה גם לקחת את הסיכון. אבל מי שקורא לך שרמוטה לא שווה אותך וגם מי שאומר שאת ילדה קטנה וכבדה כי את לא רוצה לשכב על ההתחלה. הוא אמור לכבד אותך לא משנה מה הדעה שלך.

אם את מתרגשת ממה שאומרים לך...

אז את בבעיה.. תעשי מה שבא לך.. איך שבא לך.. וחוץ מזה.. את לא יודעת שאומרים לך ילדה קטנה רק כדי לגרום לך לשכב..?

Hipsh

New member
תקשיבי

אם למישהו מפריע שאת שרמוטה או ילדה קטנה אז שילך להזדיין

Hipsh

New member
ובנימה זו

אל תעשי ככה או ככה, תעשי מה שאת רואה לנכון, אין חוקים. :)

Dark Muse

New member
יש גם מן דבר כזה ש...

גבר ששוכב עם הרבה נשים = "גבר" אישה ששוכבת עם הרבה גברים = שרמוטה החברה שלנו מטומטמת בקטע הזה. לשאלתך, אני לא חושב שמישהי שרוצה קצת לחכות היא ילדה קטנה וכבדה, ואני גם לא חושב שמי שעושה זאת בפעם הראשונה היא שרמוטה או נותנת. מי שחושב ככה הוא דבוק בדפוס החברה, הוא פשוט מטומטם.

Zoharrr

New member
לפי דעתי

בחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא ממש לא שרמוטה, אבל מי שדאג לרעיון הזה אלו הנשים. ואני יכולה להבין למה גבר שמזיין הרבה הוא "גבר" זה הרי ידוע שלגברים קשה יותר להשיג סקס ולכן הם כאילו מקבלים טפיחה על השם כשהם מזיינים הרבה...

מיטללל

New member
זה לא כ"כ נכון

נגיד היה נכנס לפה מישהו בניק: סקסי 19 או "הכלי 27" והיה מספר על חוויות הזיונים שלו- שאין לילה שאין אצלו בחורה (אחרת), שהוא גילה שלרוב ג'ינג'יות הכי גמישות, ברוטניות עושות קולות חבל"ז ובלונדניות גומרות הכי לאט.. איזו תגובות בעיקר הוא היה מקבל ? * יו! אתה כזה גבר. אתה יכול לתת לי טיפים ? * היי. יש מצב שאתה מעביר לי תפלאפון שלך בפרטי, אתה נשמע לי כ-זה מושך. * הלוואי עליי. או אולי תגובות בכיוון של גועל ובוז ? (ברוח שגם כוסית 27 הייתה מקבלת) אני בגישה שכל אחד יעשה מה שבכיף שלו. פעם הייתה תפיסה שבנים הם "גברים" ובנות הן "שרמוטות" אבל נראה לי שעם הזמן זה הולך ויורד. אולי באוכלוסיות שונות פחות. אולי בגילאים נמוכים פחות. אבל הולך ויורד. (לקחתי את דוגמת "הכמות", אבל לדעתי זה גם תופס על דוגמת ה"לילה הראשון")

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

ג'ינג'יות הכי גמישות? לא עומד במבחן המציאות. כבר בכיתה ח' נכשלתי בהתעמלות קרקע.

מיטללל

New member
לא יודעת מה איתך

אבל לדעתי, בחורים שיגדירו אותך ככה בהתאם למתי תעשו סקס בפעם הראשונה לא שווים יותר מדי. תעשי מה שבכיף שלך, מתי שנוח לך וזהו. ("נותנת" זה כזה ביטוי מכיתה י"א)

הקטע הוא...

שאני ממש רוצה אותו! ולא סתם בשביל עוד זיון. הוא ממש מצא חן בעיניי! ואני יודעת שגם אני בעיניו.. אפילו הסברתי לו שאני לא רוצה למהר כי הוא מצא חן בעיניי כי למדתי מטעויות בעבר. אבל הוא בחר להיתנהג ככה אני יודעת שהוא חרא ולא שווה את זה אבל בכל זאת אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש שלי

מיטללל

New member
אז זה כבר משהו אחר

חשבתי שאת סתם מעלה דיון עקרוני
בת כמה את ? כמה זמן אתם מכירים ? (אחרי שתעני אני אגיב)

../images/Emo13.gif

21 מכירים שבועיים הכרנו באוטובוס (כמה עלוב- אני יודעת...) אנחנו עולים על אותו קו לעבודה (לא, אנחנו לא עובדים ביחד) כבר חודשיים ששמנו לב אחד לשני ורק לא מזמן החלפנו טלפונים נפגשנו כולה פעמיים ... ואני לא אחת שמתאהבת מהר או נהיית אובססיבית כמו ילדות בנות 16!

מיטללל

New member
איכסה

טוב תקשיבי, אני יודעת שאת יודעת את זה, אבל אני אגיד לך בכל זאת: שילך לעזאזל
אתם מכירים רק שבועיים
נפגשתם פעמיים בלבד
והוא משכנע אותך "לבוא איתו במגע" בנימוק המושך והכובש של: "אל תהיי ילדה קטנה" ? באמת שילך לעאזל. אני לא חושבת שמישהו ששווה משהו או מישהו שבאמת מעוניין בך ילחץ עליך בשלב כזה, בנימוקים כאלה. אני יודעת שזה לא בהכרח מנחם אבל את בקושי מכירה אותו, עדיין לא ממש התאהבת בו, ועם כאלה עדיף לגמור מוקדם ממאוחר (ולא תרתי משמע
) כי זה פחות כאב לב תשנני לעצמך כמה הוא דביל וחמור וילד קטן לאט לאט יעבור לך.

למעלה