מה ניקרא בשבלכם "שיעור כיף"?

Sweet SuGaR

New member
שיעור כיף...

נתחיל בזה שזה יהיה שיעור קפיצות... ושנקפוץ גבוה
אבל שיילך טוב!!! וזה צריך להיות מסלול, אבל אני רוב הפעמים קופצת איזה מסלולון.... ושחיים יהיה מרוצה.. וזהו.... אה וברור שהוא יהיה על צ'יקו המלךךךךךך

אסף 1989

New member
שיעור

בקר או טיול לא של רק הליכה, גם עם קאנטרים וגאלופים וכו'.

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

שיהיה שיעור קפיצות
על גיל אופקורס. שנקפוץ מסלול גבוה, שיילך מושלם. שאני יהיה מרוצה, וגם נעם

טוי בוי

New member
שיעור כיף זה שיעור שהולך לך טוב

בו שהמדריך מורצה שאתה מרוצה.... או טיול עם שירית בן וגיא חחחח לא משנה לי עם זה קפיצות או דרסאג' העיקר שיהיה טוב! וגם לא ממש משנה לי הסוס עדיף טוי בוי אבל זה לא משנה לי....

צדק8

New member
שיעור כיף...

זה שיעור מיוחדדדד קפיצות בלי אוכף קפיצות בלי ארכובות קפיצות מעל נעם וולטז' על הדשא מה שיוצא.. רק שאין אצלנו מיוחדיפםפפפפפפ...

Shai Felton

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo77.gif

מופרעת!!!!!!!!! קפיצות מעל נעם? חחחחחחחחחח............... לפעמים קופצים בלי ידיים...... ווולטאז' זה לא כייף...... במיוחד לא על רוקי

צדק8

New member
טחחח..

לא התכוונתי ברצינות.. אבל מאז השיעור האחרון אני לא משו מחבבת אותו...
זה נשמע מאגניבבבבבבבבב הוולטז' על הדשא... בלי ידייים ????

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gifכן...

פחחח... הוא תמיד מתעצבן, תתרגלי..... וולטאז' זה נוראי
כן בלי ידיים, עושים גריד, מגיעים ועוזבים ת'מושכות....

צדק8

New member
בלעכס...

טוב עלי לפחות הוא לא צעק ככה...
את חושבת שוולטז' זה נוראי רק בגלל רוקי...אם היו עושים את זה על גבע היית אוהבת את זה...

Shai Felton

New member
כל דבר שהיה על גבע אהבתי../images/Emo77.gif

וגם העזתי יותר, עכשיו זה סתם משעמם, זה בזבוז זמן עדיף לעבוד בשיעור. ומה לעשות נעם צועק, לא צריך להתרגש מזה...

TauraMan

New member
אממממם../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שיעור שאני מרוצה ממנו... לרוב שיעורי קפיצות, ליין שהאחרון הוא די גבוה, מסלול גבוה זה גם סבבה אבל דיזל מסרב הרבה למרות שלא משנה הסירובים שלו כי הקפיצות שלו זה יותר מפחיד מהסירובים
ובעיקר שאני נהנת...

animals lover

New member
שיעור כיף!!!../images/Emo107.gif

*ווסטרן*- טיול בטבע....ביער....ושאני אראה צבאים ועופות בטבע.... עם המון גאלופים וקאנטרים.... *אינגליש*- מסלול קפיצות מכשולים גבוהים!!! (כמובן-אחרי שאני אלמד קפיצות בכלל....חחח....) וכמובן שאני אוהבת שיעורים מיוחדים-בלי אוכף/מושכות וכד'!!!!

../images/Emo13.gif שיעור כיף.

שיעור שעושים בו דברים כפיים.... שיעור על הפונים, שיעור קפיצות עם הפונים
יאאאאאאאאאאאא... שיעור בלי אוכף, בלי ציוד... יאאא איזה כיף....

שיעור כייף בשבילי../images/Emo103.gif

שיעור שאני מרוצה ממנו, שיעור שאני והמדריך יצאנו ממנו בהרגשה טובה מאד. הייתי רוצה לקפוץ בשיעור 80 או 90 ס"מ, אבל מושלם. הקפיצה, הישיבה, הכל!

השיעור כיף שלי הוא

שאני עושה טרוט הרבה זמן ואני משתלטת על הסוס בלי פחד וחשש, ואני אולי מתחילה ללמוד קאנטאר זה יכול להיות שיעור הכי טוב שאולי עשיתי!!!

למעלה