מה נישמע?

clyps

New member
מה נישמע?

דברו..ספרו קצת. נהייה טיפה יבש... אני אישית על המחשב פעם בכמה ימים.. כי יש המון לחץ בלימודים, והמערכת שלי משתנה כל הזמן... והמון משימות בתקשורת ותיאטרון.. בקיצור- בלאגן.. אז.. ספרו מה קורה איתכם, והאם אתם מתכוונים להגיע לתמונע
שיר
.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני כל כך שונאת ביה"ס! במיוחד אנגלית ומתמטיקה! קיבלתי אחלה מערכת בעיקרון, האמת? גם עשיתי למורה שלי לאנגלית שיעור מתמטיקה קצר שבו היא הושפלה קלות מול כל הכיתה, אבל זה הגיע לה, (ואם תלמידת 3 יח' מ"מ כמוני השפילה אותה סימן ש..) ובכל מקרה אח"כ היא העיפה אותי מהשיעור אז לא נורא..הרווחתי לא להיות בשיעור אחד..

ולדמן

New member
אמ,אמ...

היה שבוע הזוי ונחמד
חרשתי השבוע את הדיסק(שהוא כבר מזמן הפך לקלאסיקה) "מכתבים למערכת" של יהונתן גפן+דני ליטני,האלבום הזה ענק! "עורך יקר,לא הייתי במחזור 8 חודשים,והבטן שלי הולכת ומתנפחת,מה לעשות?". "עורך יקר,על שלושה דברים העולם עומד,ושלי לא עומד בכלל". "עורך יקר,אבא שלי צ'חצ'ח ואמא שלי פרחה.אז מה אני,צ'חצ'ח-פרח?". "כיפה אדומה טיילה לה ביער,לקחה צינגלה והתבשמה מיופייו המרתק של היער".

אחרי המון זמן..

עמכם הסליחה. אני אחרי ניתוח באוזן, מקווה לראות מה קורה איתי בקרוב, עבודה צבא ועניינים כאלה. חוץ מזה? אמנות זה יקר.

למעלה