מה נישתנה הלילה הזה........

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מה נישתנה הלילה הזה........

נו, אז איך היה בליל סדר? אצלי היה ממש נחמד. עשינו את ליל הסדר בבית יחד עם המשפחה מצד האימא. היה שמח ודישנו את קיבתנו כמו שצריך
אשמח לשמוע איך עבר עליכם ליל הסדר, בחיק מי הייתם והכי חשוב: מה ביקשתם לאפיקומן?
חג שמח

vivi49

New member
שמחה שנהנת ,שירי יקרה

אני נהנתי השנה לחוות חופש מהסדר,,בבית. באווירה שונה בלי קריאת ההגדה,,, בלי לחצים בלי מישפחה וממש נהנתי מהשקט. לא היו לי נקיפות בלב לא היתרגזתי משום דבר,לא טרחתי מי יודע מה הכל היה על מי מנוחות וחופשי .(להבדיל משנים קודמות שלא כדאי להיזכר בהם).הכנתי ארוחות נהדרות לי ולבניי , והיה תענוג להיתפנק,,תפ'א עם פול ,חזה ממולא, עוף בתנור, אורז עם גזר,עוגיות מתוקים ופיצוחים. באהבה ויוי

שירי היי חמודה

ברור שהיה לי נחמד מאז שלמדתי ממך שקשה יש רק בלחם... לא היה לחם
אז אני עשיתי עם המשפחה שלי , אחי ואמא שלי. אחי היה מצחיק לחלוטין אחרי שחיסל כמויות רציניות של יין. בסוף הארוחה הציעו שאני אוריד כלים .... כדי שלא יהיה מה לשטוף. (הבדיחה הישנה במשפחה על זה שאני שוברת כלים.). ממש נהננו. והיה יאמי יאמי.

היה ערב שלא ישכח........../images/Emo95.gif

אין מה לאמר, הסדר שלנו היה די מפתיע.....ערב החג הגיע ואני מרגישה כאבי בטן מוזרים שעדיין לא יצא לי לפגוש כמותם. האם התינוק בדרך????????כבר???סכה"כ זה רק תחילת החודש התשיעי.... ישר טלפונים רצים לרופא (שנמצא בטיול בחוצפתו הרבה) והוא מבקש לגשת לחדר לידה לראות האם מדובר בצירים על אמת...או שזאת סתם קריאת שווא. אז טסנו לחדר לידה כמו זוג חסר נסיון לחלוטין בלידות וצירים ושם, חיברו אותי למוניטור וראו שיש צירונים קלים (אישית, אני לא מסכימה עם ההגדרה הזאת, לפי עוצמת הכאב שחשתי....
) ולא סדירים. זאת היתה חוויה יותאת דפן עבורינו.... זה ממש מתקרב........... ואני לא הפסקתי להתייפח שם...המיילדת לא הבינה מה יש לי היא חשבה שכואב לי או שאני נורא מבוהלת....פשוט לא היתה לי שליטה על הדמעות. הן לא הפסיקו לרגע....כל הבלבול הזה של התרגשות מהולה במתח ובשמחה ובחוסר וודאות והכל ככה פתאום בלי הכנה מוקדמת....הוי, הרגשנות..... בקיצור (ולעניין)שלחו אותנו הביתה והודיעו שזה יכול לבוא או מחר או בעוד שבועיים (מאד מדוייק). אז כדי לא לזרז את הענינים עם הקופיף הקטן שלא מפסיק לדחוף ולעשות כושר על חשבוני בתוך הבטן שלי (- להזכירכם, המטרה שלי בחיים כרגע, זה להחזיק מעמד עד ליום שני (בע"ה), כי אז הלורד (הרופא) חוזר מהטיול שלו....) - גזרתי על עצמי שמירת הריון חמורה. אני לא זזה מהמיטה עד יום שני..... בערב החג עצמו לא יכולתי להכניס פרור של מצה לפה הייתי בעולם אחר לגמרי. אז אני ממשיכה בספירת העומר הפרטית שלי. עוד יומיים וחצי מגיע יום ב' המיוחל. רק שאני אחזיק מעמד עד אז. חג שמח לכולכם. עדכונים בהמשך, עדית.

ל3

New member
יוי עידית

אני מתרגשת יחד איתך ומחזיקה לך אצבעות. אני בטוחה שאת ליל הסדר הזה את לא תשכחי והעיקר שהכל יהיה בסדר אוהבת ושולחת לך המון

vivi49

New member
מחזיקה לך אצבעות,עדית

וכמו כן,מיתרגשת כמו כולם כאן לקראת האירוע שעתיד לבוא,, מאחלת לך חוויה קלה נעימה ומדהימה החזיקי מעמד שלך ויוי

gaia20

New member
אני רואה שהפסח אצלי בבית

היה ממש עלוב לעומת ההתרגשות שמסתובבת ומשגעת את כולם אצלכם בבית
עידית היקרה, זה עוד מעט מגיע, איזו התרגשות !!!!! אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור מהר ותקין!

שבע77

New member
עידיתו'ש

עידית, אני כל כך מתרגשת בשבילך... (והלוואי עליי ) זה כל כך משמח, אני תמיד דגלתי בשיטה שאומרת שהתינוקות של החולות בלופוס הם מתוקים יותר ומיוחדים יותר (אגב, זה מבוסס על מחקרים ידועים, כמו גם העובדה שחולות לופוס יולדות בעיקר בנים - אתם יודעים מה יש לכם? בכל אופן אם לא אז אני אומרת לך שרוב הסיכויים שזה בן - גם לי היה בן) אני מאחלת לך המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה ובעז"ה שתהיה לידה קלה ובריאה ולא תהיה שום התפרצות מיוחדת אחריה ועוד כל מני מרעין בישין לא רצויים אנחנו תמיד איתך - גם ברגעים הכי כואבים ותזכרי תמיד שהכל אבל הכל שווה את התינוק המהמם שיהיה לך בהצלחה עד יום שני וגם אחרי ותעדכני אותנו שלך שבע

למעלה