השנה שנת שמיטה ולא נוטעים.הגומות למחר?
טובשבט מגיע
התכוונת לטובי שבת?השנה שנת שמיטה ולא נוטעים.
במקום זה אולי נעשה טיול טובי שבט לשלג בגולן.
??TO BE OR NOT TO BEהתכוונת לטובי שבת?
הגיע במייל ואולי יעניין אותך (או אחרים) סדר שמיט"ו בשבט- סדר לשנת שמיטה:השנה שנת שמיטה ולא נוטעים.
נוווווווווווווווווו?השנה שנת שמיטה ולא נוטעים.
יש לי רק גומה אחת והיא מוכנה ממזמןהגומות למחר?
טובשבט מגיע
אז את לא זוהר.יש לי רק גומה אחת והיא מוכנה ממזמן
לא אשכח את הפעם כשחזרנו מנטיעות, היה לי קר, רציתי להשתין, בקושי בקושי החזקתי את עצמי, ואז אחד הזמין אותי לשבת עליו. אז לא ממש ייחסתי לזה חשיבות, לא הבנתי את פשר ההתנועעות שלי תחתיי. חחחחחחח רק רציתי להשתין. ירדנו מהאוטובוס ורצתי מייד לאיזו פינה להשתחרר. כן, כן חלקם האחורי של מכנסיי היה, אבל הייתי משוכנע שאני דלפתי.הגומות למחר?
טובשבט מגיע
מזל שחלקם האחורי של מכנסיך היה.כן חלקם האחורי של מכנסיי היה, אבל הייתי משוכנע שאני דלפתי.
תארי לך הייתי משתין במכנסיים, אז בכלל.. אבל שנים אחרי לקח לי להבין מה קרה. משום מה לא הרגשתי מנוצל, פגוע או מתעולל. זה הצחיק אותי, המחשבה שלי מתאמץ לשמור על שלפוחית השתן סגורה וההוא מתחתיי עוזר לימזל שחלקם האחורי של מכנסיך היה.
![]()
תיכף יגיע לפה מן הסתם גם הלא יהודי של הפורום.דובי שבט.
תיהנו.
אגב, אמנם שנת שמיטה, אך יש אתרים שבהם יש היתר מיוחד לנטיעה לפי כללים מסויימים וע"י לא יהודי.
נראה לי שאם תשאל אותו תקבל תשובה.תיכף יגיע לפה מן הסתם גם הלא יהודי של הפורום.
נראה לך שהוא יסכים לסדר לי את הגינה ?
את דעתי על פריחת השקדיה השנה כבר כתבתי פה לפני כמה ימים.מה נסגר השנה עם השקדיות?
הפרטית שלי תמיד קצת איטית, אבל יש בעיר, באחד המסלולים המאוד קבועים שלי, שדרה נאה של שקדיות שברגיל באמצע ינואר מרהיבות ביופיין.
השנה כלום, לא פה לא שם.
ברור שהשנה תהייה מעוברת.השנה שנה מעוברת ואולי לא קבל את כל מנות הקור ומוקדם לו?
אולי התעייף מלעמוד בלו"ז, כי קוטפים לו את הלוזים ונמאס לו?
אולי בגלל שנת שמיטה החליט לא להתאמץ?
ואולי כל זה נכון אבל לא בכל הארץ.
כעת הגיע דיווח שבסופ"ש נצפתה פריחה באיזור ירושלים, עמק האלה, נווה שלום.
ברור שהשנה תהייה מעוברת.
בעיקר אחרי שהקודמת הייתה שנה מזו***ת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.