מה ניתן להסיק?

אבייייי

New member
מה ניתן להסיק?

מה ניתן להסיק? האם הבחורה מעוניינת בקשר או בפרידה? מדובר בגבר נשוי ובחורה רווקה אני אוהבת אותך כל כך הסתדרנו מצויין ענינו אחד לשני על הדרישות והציפיות היה לנו טוב ביחד כל רגע איתך היה מטרף משגע מדהים ונכון אין פה מה להתרגל זה לא עניין של הרגל כמו שאני לא רגילה לעצמי אני לא יכולה להתרגל לביחד אהבתי אותך ועדיין אוהבת אותך כנראה שהחברה יותר חזקה משנינו כנראה שאנחנו לא חזקים מספיק לא יכולתי להגיד לך מה לעשות זו צריכה להיות בחירה שלך ושלך בלבד בלי תלות קשר לאף אחד בטח שלא אליי זה לא בגלל שאני לא רוצה זה בגלל שאתה צריך להיות שלם עם עצמך עם עצמך בלבד להיות שלם ולעולם לא להתחרט כי זה לא משנה מה יכול לקרות אתה חייב להיות מסוגל לגבות כל צעד שאתה עושה גם אם הוא לא "בטוח" ואני לא חושבת שזה לקחת סיכונים אין דבר כזה לקחת סיכונים בולשיט הכל עניין של השקפה אוהבת אותך

Mאיה

New member
בעיניי...

זו פרידה בעקיפין. היא לא ממש רוצה להיפרד, היא רק רוצה שהוא יעשה את הבחירה. ממה שהבנתי(הבנתי בלבד!) היא בעצם מביאה אותו למצב של "תבחר". ביני לבין האישה שלך. היא אוהבת מאוד- אבל רוצה יותר, רוצה הכל או לא כלום. זו דעתי בלבד! Mאיה.

אביי-לדעתי

הבחורה מעונינת בקשר-אבל מצפונה מציק לה. הבחורה לא בטוחה -שאתה מבין את כל ההשלכות שיכולות להיות לקשר של גבר נשוי עם בחורה רווקה.היא לא בטוחה שאתה מודע לסיכון שהקשר שלך איתה יוצר , והיא רוצה שתבין, ותחשוב על ההשלכות שיכולות להיות אם הקשר שלכם יתגלה. היא אומרת "כנראה שהחברה יותר חזקה משנינו כנראה שאנחנו לא חזקים מספיק לא יכולתי להגיד לך מה לעשות זו צריכה להיות בחירה שלך ושלך בלבד בלי תלות קשר לאף אחד בטח שלא אליי " היא אומרת לך תחשוב על זה-אם יגלו שאתה נשוי ואני רווקה -יש לזה מחיר,החברה אולי תדחה אותנו, המשפחה שלי אולי לא תקבל אותנו , החברים שלי, שלך לא יקבלו את זה. אישתך תגלה ותתגרש ממך, אולי נאבד הרבה אם זה יתגלה, אתה צריך לחשוב על הכל, האם אתה מוכן לזה? והיא אומרת על תחשוב מה אני ארגיש אם נפרד- תחשוב על עצמך נטו. שאני לא אהיה חלק מהשיקול שלך. "כי זה לא משנה מה יכול לקרות אתה חייב להיות מסוגל לגבות כל צעד שאתה עושה גם אם הוא לא "בטוח" ".-יתכן גם שהיא תתאהב בך ואתה בה , ותרצו יותר-תהיה לזה מוכן. הבחורה אוהבת אותך אהבה אמיתית- היא מוכנה לוותר על אהבתה עכשיו, למען אושרך. היא חושבת כרגע עליך, ועל חייך יותר מאשר על עצמה -ככה אני מרגישה. עכשיו הכדור אצלך-תרשום לך על דף את כל ההשלכות שיכולות להיות לקשר שלכם ותחליט. רחל-נשמה

למעלה