מה ניתן לעשות בצבע

מנורה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיהיה יום נפלא יום מלא אור ושמחה

bimbo.

New member
מנורה יקירתי...

הנושא של מה אפשר לעשות עם צבע, מדבר אל לבי עד מאוד, כידוע לך. אנשים רבים, שאין ביכולתם להתבטא בע"פ או בכתיבה, מתבטאים באמצעות הצבע, ומסוגלים להכניס בציור כל דבר: שמחה, עצב והרבה הומור, כמו התמונות שאת הבאת.
יש עוד??????

מנורה

New member
שלחתי כל מה שהיה יש לי המון

תמונות מדהימות מחו"ל לצערי לא יודעת להקטין ולהכניס לפורום. הייתי בתערוכה של מודאליאני בניו יורק שהתקימה במוזאון היהודי שהוא מענין מאד מבחינת האוצרות וההיסטוריה היהודית. באנו והיה תור של שעה עד הכניסה והכל בגלל התערוכה של מודאליני מה אומר לכן היה שווה כל רגע תפסנו שתי צפורים ביד אחת. מקווה שאצליח להעביר את התמונות.

HAVA159

New member
emmy 5 התרגשות!!!!!!

emmy זה שקמת מוקדם בבוקר אולי זה התרגשות לקראת הנסיעה. ושוב נסיע טובה. ולכל יתר הפורום אני מאוד נהנת אם כל החבורה, טוב לי אם חברים כאלה,שתבורכו. אוהבת אותכם .hava

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifחווה על שלמדת להכניס הודעה

HAVA159

New member
yaely 2 תודה!

yaely לך מגיע הרבה תודה על שלימדת אותי איך להכנס לפורום ולך emmy מה שלומך את בטח מתכוננת לנסיעה. ולכל הפורום כיתבו מה שבא לכם העיקר לשמוע מיכם חברים טוב לי איתכם אז כיתבו. אוהבת אותכם .hava

HAVA159

New member
emmy היי!

הנה את רואה אותי בפורום, אבל אבל חשוב לא פחות להתראות פיזי, ועד אז לילה טוב. אוהבת hava

emmy5

New member
פעם נעשה מפגש בצפון ,מי מוכן לבוא?

מן מיני מפגש אולי ...אולי כולם יהיו מוכנים לבוא ....אולי זה חלום שלי

אני מוכנה מיד מפגש בצפון מתאים לי

נסיעה נעימה אמי פשוט בזמן האחרון בגלל בעיות בריאות לא מספיקה להגיע גם לפורום חיבוק לכולם ממני סבתא ריקי

מנורה

New member
לידי סנו טוב לראות אותך המון בריאות

אל תעשי בעיות אני רוצה לבוא למפגש בצפון ולתת לך חיבק חם

היי מנורה יקרתי מתי המפגש

תודה על החיבוק , אני נכנסת לניתוח ב13.6 להוצאת גוש שפיר בשד השני שלי אז יהי לי איזון , אל דאגה זהו אישפוז יום ואני כבר בבבית חיבוק ממני סבתא ריקי

emmy5

New member
ליידי סנו,חיבוק ענק ממני..

מאחל לך החלמה מהירה ..ונתחיל לתכנן משהו ,כדי להכיר אותך ..אני יודעת שחלק מהחברים מכירים אותך ..חלק מהם מכירים אותי ..איזה עולם נפלא ..אני מוקסמת כל יום מאפשרויות שלנו להכיר אנשים נחמדים מכל העולם ..יש לי חברים נחמדים באמת ..בטיול שעשיתי בסקנדינביה ,פגשתי ידיד בהלסינקי ..אז למה לא אנחנו ,שגרים קרוב ? שבת שלום לכם ..לכולם

למעלה