מה ניתן לעשות ב7 מיליארד(!!!) ש"ח..

מה ניתן לעשות ב7 מיליארד(!!!) ש"ח..

לכל התוכנית הזדונית של גירוש יהודי חבל עזה וצפון השומרון מתוכננים, לא יאומן, שבעה מיליארד ₪, ובה בשעה שועדת הכספים מקציבה 35 מיליון ₪ לשוחד ופיתוי, המכונים בלשון המכובסת של התקשורת "מקדמות למתנחלים", מלמד דו"ח מצב העוני של המוסד לביטוח לאומי, על עליה מחרידה של עוד מאה אלף איש עניים בישראל, ומספר הילדים העניים הוא למעלה מ- 680 אלף ילדים עניים. המדינה מקצצת את קצבאות הילדים, הזקנה והנכות, האבטלה גואה, זקנים צריכים לבחור בין אוכל לתרופה, ואינם מקבלים טיפול רפואי הולם. הנה כי כן, הולכים להם יחד שלובי זרוע, הרשעות הלאומית והאטימות החברתית. שוו בנפשכם, מה ניתן היה לעשות בשבעה מיליארד ש"ח המיועדים להיות מושחתים למען תכנית ההתנתקות, הלא בסכום עתק זה ניתן היה לפתור, באופן יסודי, רבות מהסוגיות החברתיות והלאומיות שאין לממשלה כיום כסף עבורם. לקראת הדיונים בימים הקרובים על תקציב המדינה, חובה על האיחוד הלאומי להגיש תכנית מפורטת לתקציב אלטרנטיבי – לעומת תקציב הממשלה – ולגבש סביבו את כל חברי הכנסת השוללים את תוכנית ההתנתקות השפה והאומללה. בדרך זו ניתן יהיה להציב בפני הציבור את האמת ולהבהיר לו כי רק מי שדבק בארץ ישראל – בכוחו להציע פתרונות ראויים גם בתחום חברה ורווחה. ומי שהורס בארץ ישראל – שבעה מיליארד ש"ח לבטלה – פוגע בחברה כולה.

Maorah

New member
אתה לא חושב שזה קצת לא מתאים?!

תקח את השטויות שלך לפורום "שחיתויות" המוכר יותר בשמו "פוליטיקה" ואולי שם למישהו יהיה אכפת.

קיר קמט

New member
שוו בנפשכם

כמה עולה התנתקות חד-פעמית לעומת 20 שנה נוספות של צה"ל בעזה. חשבון פשוט, אני אפילו לא צריך להציג כאן מספרים. ונמאס מפוליטיקה, נמאס.

Guy Schlesnar

New member
וכמה מה7 מיליארד הזה הולך למתנחלים

בתור פיצויים? אבל אתה צודק,אפשר לחסוך הרבה כסף. פשוט לעזוב את המתנחלים שם,לא לפצות אותם,ולא להציב חיילים שישמרו עליהם. הרבה ילדים רעבים בתוך מדינת ישראל ישבעו ממה שהם יקבלו בכסף שהולך למתנחלים.

קיר קמט

New member
לפי החישוב שלי, ../images/Emo3.gif

לפחות מיליארד ומאה שישים ושש מיליון, ששות מאות שישים ושש אלף, שש מאות שישים ושש קינדר בואנואים.

SoldieRonit

New member
ובדיוק:28,000,000

בתאבון

cobainos

New member
גם בלי ההתנתקות זה לא היה פותר

זה כי ביבי הוא חזיר קפיטליסט והיה נותן את הכסף לעשירים שיהיה להם עוד בטענה שזה "יעודד אותם להשקיע ולהכניס עבודה" וזה היה תורם רק לעוד יותר ניצול. כמו שגילעד אמר,עוד 20 שנה בעזה יעלו יותר,בחיי אדם,ולידיעתך,מיליארדים גם הולכים על השטחים בשביל סיוע ומיליון דברים אחרים.

SoldieRonit

New member
לתת אותם לרונית ../images/Emo3.gif

אני אסתפק גם בעשירית מזה
וברצינות:לא קראתי-אז מאחר ואני מכירה את הנפשות הפועלות,אני אומרת מראש-"מה ניתן לעשות ב7 מיליארד(!!!) ש"ח.."-לא לתת אותם למתנחלים-הם מקבלים מספיק

למעלה