מה ניתן לעשות כאשר תמונות שנשמרו

מה ניתן לעשות כאשר תמונות שנשמרו

בקובץ וורד נעלמות לאחר ששמרנו והעלינו את הקובץ מחדש? כיצד ניתן להמנע מתופעה מרגיזה שכזו? התמונות מועברות לקובץ הוורד בהעתק - הדבק כבר פעמיים קרה לי שאחרי כמה שמירות וחזרות אל המסמך (מסמך שעבדו עליו כמה ימים) נעלמו התמונות!!! מה עושים? ושמחה לראות שאתם פה זו שאלת הבכורה שלי בפורום שבת שלום לכולם

סופשבוע שלם, ותגובה איין, האם זה

אומר שרק אני נתקלתי בבעיה? אין מי שיכול לעזור? או סתם לא ראיתם אותי? אודה מאד לתגובה.

ראינו...תבורך על הצטרפותך אלינו...

אבל.. מטבעם אנשים המומחים בתוכנות אופיס הם אנשים עובדים ובשבת כנראה לא כל כך גולשים... אני אישית לא ניתקלתי בבעייתך ולא עולה לי כרגע בראש פתרונות. נמתין בסבלנות ומידי פעם "תקפיץ" את ההודעה..

מודה על העצה להקפיץ, עד שיגיע מבין

בנושא אכן בעיה מרגיזה שלא צריכה לקרות כלל. והפנייה אלי- בלשון נקבה, רצוי
וחן חן על ברכות ההצטרפות

קודם כל ברוכה הבאה

גם אני לא נתקלתי בבעיה כזאת, אבל אני ממליצה לך לנסות להוסיף את התמונות בדרך אחרת (לא בהדבקה ישירה): הוספה תמונה מקובץ תבדקי אם גם בדרך הזאת נעלמות לך התמונות. בהצלחה לימונדה

תודה. אנסה. אודה לעוד רעיונות ../images/Emo20.gif

הבעיה היא שהתופעה היא אקראית אז קצת קשה לי לנסות את זה מעדיפה להיות מצויידת בעצות. הרי לא ייתכן שרק לי זה קורה או שכן?

אישית אני מעדיף פנטזיה על עקבות

בחול. הכינוי "עקבות בחול" מפחיד.... אולי תשני אותו? להלן הצעות מלבבות אחרות לשיפוטך: רשרוש בשיח, אוושה בסמטה חשוכה, ליחשוש חשוד במורד הנהר...... אם תרצי אציין כינויים נוספים. מנששששה לוייייי.

למה מפחיד?

מדובר על עקבות חביבים לא על עקבות מפחידים ואם אתה רוצה שמות - יש לי דמיון פורה אבל השאלה ששאלתי בעינה עומדת ואולי יש לך דווקא תשובה? לנושא התמונות?

fin

New member
פתרון לבעייתך

בעיה זו נפוצה במסמכים גדולים בגרסאות וורד 97 ומטה. לאחר מריה פתיחה מחדש של הקובץ התמונות מוחלפות ע"י X אדום. אם זה כבר קרה (למיטב ידיעתי) לא ניתן לסדר את זה. כדי למנוע חזרה של התופעה בעתיד, אל תעתיק ותדביק תמונות, אלא תקשר לתמונות באופן הבא: לחץ על "Insert", ובחר ב-"Object". לחץ על "Create from File". לחץ על "Browse", ובחר את קובץ התמונה. לחץ על "OK". זה בדרך כלל עובד. שים לב, אם אתה משתמש ב-ACDSee התמונה תופיע כאייקון ולא כתמונה.

lunari

New member
האם המסמך הועבר למחשב אחר או

שהתמונות הוזזו מהמקום המקורי שלהם ? נראה לי שיש צורות שונות של הדבקה, כמו כן תבדקו תבדקו בכלים -> אפשרויות -> תצוגה . יש שם משהו עם תמונות, ויכול להיות שזה משמעותי. האמת מעולם לא קרה לי דבר כזה ועבדתי המון עם תמונות.

למעלה