מה ניתן לעשות מול מוסד לימודי

poncho67

New member
מה ניתן לעשות מול מוסד לימודי

שלום לכולם, נרשמתי ללימודים באחד מבתי הספר לשיט במטרה לעבור קורס סקיפרים הקורס מורכב מחמש בחינות של משרד התחבורה סיימתי את המבחן הראשון בהצלחה וניגשתי למבחן השני למרות שהמבחן היה לי ממש קל נכשלתי בבחינה, לקראת המבחן החוזר ניסיתי להבין מדוע מצאתי מקורות לימוד נוספים והתגלה לי שבכמה סוגיות שונות מורי הטעו אותי בשיעור חזרה לפני הבחינה הצגתי למורי את הדילמות, התגובה היתה קשה, הם לקחו את זה ממש קשה, סרבו להסתכל על המקורות הנוספים שמצאתי והתבצרו בדעתם שמה הם מלמדים זה נכון ואין מצב שהם טועים עברתי את הבחינה (תוך כדי שאני מסתמך על החומר שלמדתי לבד) ועכשיו אני נמצא בדילמה איבדתי אמון בביה"ס המדובר ואני רוצה לעבור ביה"ס הבעיה שלי היא שאת התשלום עבור הקורס ביצעתי מראש, מדובר בסכום מכובד מאוד (את הלקח אני מקווה שלמדתי) אין בעיה להוכיח את טענותי, ביה"ס הנ"ל השתתף בהוצאת ספר לימוד לקורס סקיפרים ובו מופיעות חלק מהטעויות (וההטעיות) האם יש לי צידוק משפטי לביטול החוזה ביני לבינם וקבלת הכסף? בתודה מראש פונצ'ו

Kiru

New member
לפני כל זה,

ניסית לבקש החזר? לפי מה שאני יודע, בתי ספר לשייט בדר"כ מחזירים את החלק היחסי של הכסף למי שפורש באמצע (בגלל שכמו שאתה יודע, מדובר ב4+1 קורסים נפרדים שרק נמכרים כחבילה אחת). נ.ב: אין לזה שום קשר לפורומינו, שמדבר על משפט הייטק.

למעלה