מה ניתן לעשות עם גבינת סקי 5% חוץ מעוגת גבינה?

נריה222

New member
מה ניתן לעשות עם גבינת סקי 5% חוץ מעוגת גבינה?

חברים שלום

נשארו הרבה חומרי גלם משבועות.
מה ניתן לעשות עם גבינת סקי 5% חוץ מעוגת גבינה?
500 מ"ל
 

shlang

New member
לערבב גבינה עם שמנת רגילה

להוסיף 2-3 שיני שום כתושים, 2 כפות פפריקה מתוקה, שמן זית, מלח, פלפל שחור, שמיר קצוץ או בצל ירוק, לחכות כמה שעות ולאכול
 

Maldini Girl

New member
השבוע הכנתי מגבינה לבנה לזניה

יש לי סבתא שכל הזמן מבקשת שאכין לה את הלזניה "הכי פשוטה" כי היא לא אוהבת את זה ואת זה ואת זה.
&nbsp
לרוטב עגבניות הכנתי רסק עגבניות (אפשר גם קנוי) עם בזיליקום מדולל במעט מים
למלית הגבינה ערבבתי גבינה לבנה (2 גביעים של 250) עם 2 ביצים, מלח ופלפל
&nbsp
 

shlang

New member
פניר - גבינה הודית, גבינת סקי לא מתאימה כלל לזה

 
פניר היא גבינה שההודים מכינים לבד מחלב

חלב+לימון מחומם והגרת נוזלים בתוך בד- יוצא מוצר קצת "יבשושי" אך טעים שניתן לתבלו בכל טעם שרוצים..

הסקי יכולה לעבור תהליך דומה אבל המרקם שלה יהיה בסוף שונה - מסננת בתוך המקרר עם תבלינים.. ולבדוק תפוגה תמיד..

http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/897/775.html
אפשר להוסיף מעט חלב ולימון ולעשות ניסוי "בקטנה".. אני חותמת שזה יצור מוצר טעים חדש...לכל מיני מילויים
 

עדיקים

Active member
אצלנו קבוע כשנשארות גבינות/יוגורטים

שעומד לפוג להן התוקף מכינים פשטידת פסטה.
מבשלים פסטה מסננים ומקררים
בינתיים מערבבים בקערה גבינות/יוגורטים מה שיש, מוסיפים ביצים מתבלים במל"פ אפשר להוסיף זיתים פרוסים מעט רסק וזהו לתנור ב-180 מעלות יוצא אחלה ארוחת ערב לילדים ולגדולים.
אין לי כמויות כי באמת כל פעם מה שיש אני מערבבת ומוסיפה ביצים לקשור את החומרים.
 
למעלה