יש לי סבתא שכל הזמן מבקשת שאכין לה את הלזניה "הכי פשוטה" כי היא לא אוהבת את זה ואת זה ואת זה.
 
לרוטב עגבניות הכנתי רסק עגבניות (אפשר גם קנוי) עם בזיליקום מדולל במעט מים
למלית הגבינה ערבבתי גבינה לבנה (2 גביעים של 250) עם 2 ביצים, מלח ופלפל
 
שעומד לפוג להן התוקף מכינים פשטידת פסטה.
מבשלים פסטה מסננים ומקררים
בינתיים מערבבים בקערה גבינות/יוגורטים מה שיש, מוסיפים ביצים מתבלים במל"פ אפשר להוסיף זיתים פרוסים מעט רסק וזהו לתנור ב-180 מעלות יוצא אחלה ארוחת ערב לילדים ולגדולים.
אין לי כמויות כי באמת כל פעם מה שיש אני מערבבת ומוסיפה ביצים לקשור את החומרים.