את יכולה להחזיר ולהתלונן בחנות שבה רכשת.א. אין מצב שאגע בהם ובהפרשות שהותירו אחריהם.
ב. הגיע זמן שימכרו לנו מוצרים בתנאי הגיינה הראויים למאכל.
ג. המינימום הנדרש הוא שיגיעו לפקח על איכות המוצרים שברשתות המזון.
פחות שבלולים, יותר חומרי הדברה.את יכולה להחזיר ולהתלונן בחנות שבה רכשת.
זה לא קשור לתנאי היגיינה. ככה זה בגידולים האלו, יש תולעים ושבלולים. זה טבע ולא היגיינה. גם על הנענע בגינה שלי אפשר למצוא שבלולים.
להבא, אם את רוצה מוצרים מהסוג הזה נקיים מתולעים ושבלולים קני כאלו שמסומנים עם כשרות מהדרין ושלמי בהתאם.
ככה זה בחיים, עניין של בחירות מושכלות וניהול סיכונים.פחות שבלולים, יותר חומרי הדברה.
והנה קטע... דווקא משגיחי הכשרות פוסלים מוצרים שכאלה. לא שאני בעד ה"מהדרין", אבל כעובדה, הסחורה שמקבלת את ההכשר שלהם נקייה. אבל.... אולי הסחורה נקייה מ"חיות", ומכילה ים של חומרי הדברה? אין לי שמץ...ככה זה בחיים, עניין של בחירות מושכלות וניהול סיכונים.
אגב, אני צורכת לא מעט עשבי תיבול, כולל קורנית, ומעולם לא נתקלתי באריזות שהכילו שבלולים (אני אף פעם לא קונה "כשרות מהדרין").
אל תתלה תקוות במועצה לצרכנות, בד"כ הייתי ממליץ לפנות למשרד הבריאות אך זה לא מתאים בתקופת קורונה -בתוך אריזת עלי -קורנית ,(תימין), נמצאו בתוכה שבלולים קטנים.
האם נכון יהיה להתלונן על כך לרשת-השיווק שמוכרת את המוצר , או להתלונן במועצה לצרכנות ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.