מה נסגר איתו?! ומה עכשיו?

meytalmnm

New member
מה נסגר איתו?! ומה עכשיו?

היינו ידידים יזיזים . לרקע- הוא נפרד מזוגיות של שנתיים ומגורים משותפים לפני כשלושה חודשים פלוס מינוס. אף פעם לא היו סינונים מצידו.( לפחות לא נראה לעין) בשבוע שעבר התחלתי לשים לב שהוא "מנפנף" אותי. עונה אבל עסוק ... אתמול שהכי הייתה צריכה אותו בעולם , הוא לא היה שם בשבילי. שלחתי אס אם אס ואח"כ התקשרתי וכלום. ברור לי שיכול להיות שהוא היה עסוק ועוד 1001 סיבות אבל הוא לא חזר אליי , מה שתמיד עשה. לא מזמן הוא היה בקנטים , ישב עם עצמו בבית ואני הייתי שם , מוותרת על עיסוקיי . ואתמול? אתמול הרגשתי כאב בלב , הוא הפך להיות כבד כיאלו משקלו כבד למשקל גופי. אני מרגישה מנוצלת , פרייארית וכלומניקית. החלטתי לעשות משהו שלא תיהיה ממנו דרך חזרה שלחתי לו אס אם אס " אוקי הבנתי.. הראת לי מי אתה באמת... כנראה שפרח מזכרונך שהיית צריך "כתף" אני הייתי שם.. אז .. זהו.. קיבלת מה שרצית.. שלום..." מיותר לציין שלא קיבלתי תגובה. מה הקטע שלו בדיוק?! קשה לי לעקל שזהו כבר לא ניהיה יותר בקשר. עכשיו נוצרה בעיה אחרת , הלימודים מתחילים עוד כחודש ואנחנו נלמד באותו מוסד אקדמי , מתעמלים באותו חדר כושר ובעבודה שלי רוב הסיכויים שניפגש. שורה תחתונה מתישהו ניפגש , מה לעשות? איך להגיב? להתעלם? לדבר? הרי כביכול הוא זה "שניפנף" ולא רצה אז הוא "בעמדה העליונה". זה גורם לי לתחושת חוסר אונים.

liontamer

New member
למה כל כך מהר להסיק מסקנות חפוזות?

למה לא לנסות לדבר איתו בכל זאת? תמיד כשמישהו לא עונה, אנשים מאכילים את עצמם בסרטים ברמות שלא ייאמנו בכלל, ובסוף, הוא כן יענה לך, ויסביר שזה היה איזה דבר קטן, אבל הכרחי שהוא טיפל בו, ובגלל זה הוא לא יכל לענות. ויתנצל על זה. ואז סתם תאכלי את הלב על זה שאכלת סרטים ברמות. או יותר גרוע, כבר לא תעני לו כי שרפת אותו מבלי שהוא בכלל יענה. זה הכל סתם ספקולציות פרועות, וחבל... סבלנות. זה משתלם בסוף... לאון מים שקטים חודרים עמוק

keren888

New member
תזרקי אותו!!(ורדה)פחח

תתעלמי ממנו.. בחזרה!! לדעתי אין הרבה מה לחשוב כאן.. הבן אדם מנפנף.. כי כמו שהיה לו זמן אז.. איך אין לו זמן היום? אפילו לשיחה של אני עסוק ביי או הודעה!! לדעתי תרדי ממנו ומהר.. תמשיכי הלאה!!!

אל תשחקי איתו משחקים

אל תרדי לרמה שלו הוא זה שמפסיד פה אל תתקשרי אליו תנתקי ממנו את הקשר כאילו את לא מכירה אותו

Cobe Anan

New member
לא, דווקא להיפך..

זה הוא שנהג בצורה מגעילה ולא חברית, ולכן הוא זה שצריך להרגיש מבוכה בכל פעם שייצא לכם להיפגש, במיוחד אם תנעצי בו מבטי `כן, אתה כזה קטן!...`. זה כמובן, בהנחה שהוא לא ירים אלייך טלפון בעוד כמה ימים בסגנון: `הייתי בבית חולים חודש והיית ממש חסרה לי...`, או לפחות `כוס אמק, הלך לי הפלאפון עם הזכרונות והכל, רק עכשיו מצאתי זמן לקנות חדש ועד שהצלחתי להשיג את המספר שלך.. וואי, כמה שהתגעגעתי אלייך...`

דעה של מישהי שהיתה במצב דומה

וואו, אין לך מושג עד כמה המצב שלך מוכר לי דבר ראשון- אין לך שום סיבה להרגיש כלומניקית ומנוצלת! ידעת מההתחלה שזה "יזיזות" דבר שני- אני לא מסכימה עם הדעות האחרות שנכתבו כאן, לדעתי את צריכה פשוט להתנהג כרגיל, כאילו לך זה לא מזיז, כי הרי אתם רק יזיזים וההתנהגות האידיוטית שלו (שאגב, לא מפתיעה אותי בכלל! הוא גבר!) תגרום לו להפסיד אותך וזב"שו ואל תדאגי אם הוא קיבל את ההודעה אז הוא יודע בדיוק מה את חושבת ואת לא צריכה להראות את זה גם בהתנהגות. תשחררי ממנו ואז הוא יקלוט מה הוא הפסיד.

בשלולית

New member
תשתחררי ממנו ואז הוא יקלוט מה הוא

הפסיד. אוךךך כמה דוגמאות יש לי לתת לך שהמשפט הזה עובד.....

רגע... אז זה אומר...?..

שמה שאת רוצה להפסיק את היזיזות שלנו...?... לפחות תודיעי שבועיים מראש.. שאני ינסה לארגן לך מחליפה...

לא סיימת איתי...?...

אבל אמרת לי שכן גמרת איתי ..... או שסתם זייפת...!!!! אבל אני בטוח שגמרת... הממ סיימת איתי...

לשאלתך

מה יהייה כשתיפגשו? לדעתי את צריכה להראות לו ולא משנה מה שזה לא מזיז לך ולא לא מזיז לך בהפגנתיות של כעס ופרצופים. להיו תרגילה, כאילו הוא סתם מישהו מהרחוב. אני יודעת שבתוך תוכך זה יהייה קשה ובטח איך שתראי אותו תרגישי פצפונת. אבל את חייבת באותו רגע לקחת את כל הכוחות להתנהג כרגיל ואפילו יותר מזה- להראות לו כמה הוא לא משנה לך ושוב- בניגוד למה שתרגישי בפנים. אם תראי לו כעס או משהו הוא יהייה רק יותר מרוצה מעצמו וייראה שאת עדיין בכיס הקטן שלו, הרי ברור שהוא לא מעריך אותך מספיק אם הוא לא מכבד אותך אפילו בשיחת טלפון או הסבר. לצערי אני מכירה את ההרגשה, ואני בטוחה שלא קל לך בכלל. אני מאחלת לך להתחזק ולהרגיש טוב עם עצמך ולא לתת לו לערער או להעציב, ואם כן- אז שיעבור מהר מאוד!

אמממ

תראי אני לא יודעת אם הוא בדיוק נפנף אותך..למרות שכל הטיעונים מצביעים על כך...אי פעם חשבת שאולי באמת הוא היה עסוק או קרו דברים והוא לא יכל לדבר איתך?את לא יכולה לדעת... אולי הואלא החזיר לך הודעות וטלפונים כי בכלל הפלא לא עליו או לא יודעת מה כמובן שיש את המצב הזה שהוא באמת נפנף אותך וככה היה לו יותר קל להפטר ממך במקום לעשות שיחות נפש ארוכות... אולי את בכלל עשית לו משהו לפני זה או שהוא גילה משהו והוא ככה מעניש אותך? בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך כאן זה שאת לא יכולה לדעת כלום לפני שאת מבררת אני במקומך היתי כבר הולכת אליו הביתה ודורשת הסבר ישיר..לא טטלפונים לא הודעות לא כלום...פשוט כמה שיותר ישיר ומיידי..לכי אליו ותבקשי הסבר אם יהי לו טיעון מוצדק לפי דעתך אז סבבה..את תביני שאת סתם היית פרנואידית וכל זה..ואם הטיעון לא מוצדק..משקר..ובאמת נפנף אותך אז שלום ולא להתראות מגיע לךמשהו יותר טוב ואת תשיגי אתזה כאשר תראי אותו תתעלמי ממנו ותראי לו שהחיים שלך ממשיכים..אל תעזי לדבר איתו או בכלל להסתכל עליו..תתעלמי כאילו לא קיים וכאילו לא הכרת אותו את תראי שהוא בסופו של דבר יבוא על ארבע..והפעם את תהי זו שתנפנף אותו. בהצלחה...זה קשה וכואב..אבל אח"כ התחושה היא הכי טובה...

למעלה